Cautare

7518 de rezultate pentru "persoane fizice" (2.97 secunde)
Persoanele fizice care desfasoara activitati independente nu vor mai depune declaratiile de asigurare la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj incepand cu data de 1 iulie 2012, a anuntat directoarea economica a CJP, Daniela Licu.
Acest lucru se poate spune tinind cont de faptul ca pentru acest an conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati si-a propus ca cel putin 12.000 de persoane sa fie cuprinse in programe de masuri active de ocupare a fortei de munca.
Firmele romanesti au obligatia sa inregistreze contractele incheiate cu persoane juridice straine sau cu persoane fizice nerezidente care executa lucrari de constructii, de montaj sau care desfasoara activitati de supraveghere sau de consultanta in Romania, potrivit ANAF.
In toate judetele Olteniei, in primele opt luni ale anului s-au infiintat mii de societati noi si persoane fizice care desfasoara activitati comerciale, cu mult peste numarul afacerilor noi, infiintate in aceeasi perioada a anului trecut.
ßi asta numai daca ne referim la romanii luati individual, ca persoane fizice, si nu ca grup reprezentand institute de cercetare sau companii.
ANPC le-a impus operatorilor economici sa includa in contracte unele clauze pentru o mai buna informare a clientilor persoane fizice in termen de trei saptamani.
Scopul Fondului este garantarea rambursarii depozitelor constituite la institutiile de credit de catre persoane fizice, persoane juridice ori entitati fara personalitate juridica, potrivit conditiilor si limitelor stabilite prin legea de functionare a Fondului.
O alta masura consta in acordarea deductibilitatii de 50% pentru cheltuielile privind combustibilul, in cazul vehiculelor destinate transportului rutier de persoane, care nu sunt utilizate in scopul activitatii direct productive, la calculul impozitului pe profit si impozitului pe venit.
Astfel, nu mai putin de 487.726 de persoane fizice sint clientii unei banci, conform situatiei intocmite pentru luna decembrie 2006 la nivelul judetului Galati de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Smaranda Scridon, director executiv la Directia Generala a Finantelor Publice Bihor, s-a aratat ieri nemultumita de modul in care agentii economici, persoanele fizice autorizate si, nu in ultimul rand, patronatele bihorene se informeaza cu privire la anumite acte normative in vigoare, care definesc si impun reguli in activitatea comerciala.
Teoretic, firmele si persoanele fizice care au datorii catre Fisc pot sa isi esaloneze sumele restante pentru o perioada de cinci ani.
466 de persoane, a anuntat, joi, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Pentru acest tip de serviciu clientii trebuie sa scoata din buzunare pentru un abonament lunar sume intre 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care, in functie de firma de telefonie utilizata, se mai adauga si alte costuri ce nu depasesc 1 euro.
Inca de la primele ore ale diminetii, cateva zeci de persoane venisera sa-si preschimbe banii, dupa cum a precizat Gheorghe Gherghinescu, directorul BNR, sucursala Dolj. "Au venit cateva zeci de persoane sa schimbe bani.
La inceputul lunii martie a anului trecut, Banca Nationala a Romaniei a hotarit sa elimine obligativitatea avansului pentru creditele acordate persoanelor fizice, care se situa la 25% din suma imprumutata in cazul celor ipotecare si la 30% pentru creditele de consum, precum si valoarea maxima a gradului de indatorare a persoanelor fizice.
În urmatoarele zile, plafonul de garantare pentru deponentii persoane fizice va fi ridicat la 50.000 de euro, echivalent în lei. ... „Fondul garanteaza rambursarea depozitelor constituite la banci de catre toate persoanele fizice, precum si pe cele ale persoanelor juridice ori entitatilor fara personalitate juridica, în conditiile legii.
Sute de persoane si-au declarat veniturile, rapid, la ghisee, în ultima zi. ... Statul nu are control exact asupra veniturilor populatiei, chiar daca exista obligatia depunerii la fisc atât a fiselor fiscale (de catre angajatori), cât si a declaratiilor de venit (de catre persoanele fizice).
Sute de persoane si-au declarat veniturile, rapid, la ghisee, în ultima zi. ... Statul nu are control exact asupra veniturilor populatiei, chiar daca exista obligatia depunerii la fisc atât a fiselor fiscale (de catre angajatori), cât si a declaratiilor de venit (de catre persoanele fizice).
Ministerul Economiei si Finantelor si Ministerul Justitiei au emis un ordin comun prin care instituie obligativitatea completarii de catre persoanele fizice a unui nou formular fiscal, respectiv formularul 209 "Declaratie privind veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal".
In orice caz, practicarea unui anumit tip de exercitii fizice in functie de zodie garanteaza un corp tonifiat, o sanatate mai buna si o stare generala imbunatatita.
google-analytics.com