Cautare

3611 de rezultate pentru "persoana" (3.28 secunde)
O singura tinta de atac a avut, sporadic, presedintele, in persoana Ecaterinei Andronescu, in momentul elaborarii Legilor educatiei. ... Basecu si-a exprimat intr-un mod foarte accentuat rezervele fata de persoana lui Cioroianu.
Nu mai putin de trei partide - Partidul Crestin, Partidul Crestin Democrat si PBND, Fundatia “Iuliu Maniu-Ion Mihalache“ si o persoana fizica - au depus la inceputul acestei saptamani contestatii la Tribunalul Bucuresti in legatura cu noua denumire a PNTCD - Partidul Popular Crestin Democrat (PPCD).
Si nu stiu cum sa o alung, eu, care eram o persoana atat de activa. ... In politica am intrat cu o stare ca lumea, nu am fost persoana care sa se ridice prin partid sau sa se realizeze material venind intr-o institutie publica.
Orice persoana, parte intr-un litigiu adus spre solutionare in fata unei instante judiciare (sau arbitrare), poate cere verificarea conformitatii normei legale care urmeaza sa i se aplice cu ordinea constitutionala in cadrul si spre concretizarea careia aceasta a fost adoptata.
Daca in urma cercetarii agentul operativ constata ca dobandirea averii, unei cote-parti din avere, anumitor bunuri determinate sau valori nu are caracter licit, va dispune prin ordonanta motivata trimiterea cauzei spre solutionare, curtii de apel in raza careia domiciliaza persoana a carei avere este supusa controlului, in vederea confiscarii acestora.
Sensul vietii se defineste prin experienta si cunoastere, si anume raportari la lumea exterioara, dar adesea omul isi contureaza viziunea asupra vietii prin raportarea sa la propria persoana si la divin.
Este managerul persoana fizica si managerul persoana juridica. Managerul persoana juridica este o firma profilata pe management, nu neaparat sanitar.
Celor mai multi, numele lui le este astazi cunoscut datorita cuvantului epicureian sau epicurian, care desemneaza o persoana dedicata rafinatelor bucurii ale simturilor (in special legate de mancare fina si bautura). ... Freud credea ca o mare parte a psihopatologiei manifestate de o persoana provine din reprimarea sexualitatii.
Nu sunt prima persoana care descopera ceva evident: ... Insa sunt prima persoana (cel putin din cate stiu eu), care a avut o astfel de experienta in timp ce cortextul meu era complet nefunctional.
Astfel, daca o persoana, femeie sau barbat, invata din experienta trecuta ca nu are niciun control, asupra unui mediu ostil, sau a unei situatii defavorabile, ea isi pierde o motivatie de a schimba acel mediu sau acea situatie, adoptind o atitudine pasiva.
Klebsiella insa poate sa apara in vezica urinara ca urmare a unei infectii ginecologice, poate fi luata si din spital, in cazul persoanelor care sufera de alte afectiuni, ori poate sa contamineze o persoana sanatoasa, atunci cand foloseste prosopul sau lenjeria unei persoane bolnave.
Persoana indragostita fiind atasata de persoana iubita, fiindu-i teama de a o pierde, sau dor de ea cand nu se se afla in apropiere, aceste simtaminte sunt realizate prin simtul vazului, mirosului (olfactoric), tactil culminand cu imperecherea. ... - William Shakespeare ________________________________________ Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita.
Dintre ele amintim ar fi regimul alimentar, mediul inconjurator, clima, stilul de viata, starea psihica si medicatia alopata care se administreaza Fiecare persoana are propriile slabiciuni sau tendinte catre un anumit gen de afectiuni.
Un hot profesionist poate trece de cele mai sofisticate incuietori in doar cateva minute, dar nu trebuie sa fii musai tinta unui hot profesionist, e suficient sa fii pus ochii pe tine orice alta persoana.
Nu te grabi sa iei decizii prea serioase, bucura-te de momentele placute alaturi de persoana iubita. ... Esti din ce in ce mai nervoasa si mai nerabdatoare cu persoana iubita. ... PESTI Dragoste - Te simti atrasa de o persoana care iti face avansuri de ceva vreme.
Fie sunt probleme de sanatate, fie pierd o persoana draga, fie se poate pierde locul de munca. ... Este vorba despre relatia cu o persoana din familie, posibil ca unul dintre parinti sa aiba probleme de sanatate sau de alta natura.
O persoana pozitiva social este irezistibila in mod autentic. ... Nu se mai intelege om cu persoana. ... Nu vei deveni o persoana mai iubitoare, mai atenta si mai conectata la cei dragi, convocandu-i o singura data si intrebandu-i cum se mai simt.
FARCAS) Dintre cazurile de rapire pe care le-am investigat personal, cel mai tipic este cel al lui S.C., persoana obisnuita, cu picioarele pe pamant, careia nu-i sta in fire sa confabuleze si cu care ma si inrudesc prin alianta.
De asemenea, fenomenul se mai manifesta si prin cuoasterea inexplicabila a planului unei cladiri sau al unui oras, spre exemplu, de catre o persoana care nu a vizitat niciodata locul respectiv.
Ciuca a afirmat ca "Voiculescu are indicii clare despre modul in care s-au scurs aceste informatii de la CNSAS catre o persoana din afara CNSAS si de la acea persoana catre presa".
google-analytics.com