Cautare

3611 de rezultate pentru "persoana" (4.07 secunde)
Continut - Cum vezi daca ai fost blocat pe Facebook - Cauta profilul utilizatorului pe Internet - Verifica ID-ul de utilizator - Verifica Messenger - Verifica etichetele - Verifica jocurile - Cere ajutorul unui prieten - Contacteaza persoana pe Facebook Cum vezi daca ai fost blocat pe Facebook Inainte de a va debloca pe Facebook, trebuie sa va asigurati ca ati fost blocat de utilizatorul suspect.
Daca nu ar fi asa, atunci nu ar asocia persoana Codrutei Kovesi cu justitia si DNA-ul. Daca ar sustine un principiu - cel al dreptatii fara cusur -, atunci ar accepta ca o persoana poate gresi in urmarirea acestui principiu si ca deci nicio persoana nu este deasupra ideii.
Esti o persoana mult mai complexa decat povestea pe care incearca societatea sa si-o impuna. ... Ascunzand ceea ce gandesti si ceea ce simti doar pentru a face pe toata lumea fericita nu te face o persoana placuta, ci o persoana mincinoasa.
Pe cat posibil familia si prietenii trebuie sa aiba o atitudine cat mai senina cand persoana pleaca, caci in acel moment constiinta muribundului este foarte vulnerabila.
O persoana cu aceasta tulburare tinde sa interpreteze gresit senzatiile normale, functiile organismului uman si simptomele usoare, ca pe o boala cu evolutie fatala.
Gonoreea poate fi transmisa in orice moment de o persoana infectata cu Neisseria gonoree, indiferent daca acea persoana are sau nu simptome. O persoana bolnava este contagioasa pana la efecturea tratamentului. Daca o persoana a avut gonoree nu este protejata impotriva unei viitoare infectii.
INTACT PUBLISHING S.R.L., in sarcina careia s-a retinut complicitate la infractiunea de santaj, - MATIESCU GEORGE DANIEL, director general al INTACT PUBLISHING S.R.L., in sarcina caruia s-a retinut complicitate la infractiunea de santaj, - persoana juridica S.C.
Persoana inselata oricum isi va pierde din increderea acordata partenerului, iar daca se continua cu minciuna ruptura este inevitabila. ... • Obisnuiteste-te sa faci faca martorilor adulterului Cand iti inseli partenerul este imposibil sa nu te fi intalnit macar o data cu o persoana cunoscuta.
Weekendul este marcat de o persoana ce sufera din cauza unor dorinte senzuale si pe care veti incerca s-o linistiti cum va pricepeti mai bine. ... Ar putea fi o saptamana armonioasa doar daca veti continua sa incercati sa imbunatatiti relatia cu persoana iubita.
O caracteristica importanta a virusului herpetic este insa faptul ca, odata infectata, persoana ramane asa pentru toata viata. ... Localizarea specifica pentru fiecare persoana explica si faptul ca leziunile apar in general in acelasi loc (sau, mai rar, locuri).
De exemplu, o persoana cu dementa poate afirma la un moment dat ca nu isi gaseste poseta si ca probabil i-a fost furata de unul dintre membrii familiei.
Obtinerea unei greutati specifice nu este atat de importanta ca schimbarile stilului de viata necesare pentru ca persoana sa fie sanatoasa.
Din informatiile de la fata locului, o persoana a fost scoasa din apa si a fost resuscitata. In continuare aceasta persoana a fost transportata la Spitalul Judetean Constanta. Persoana gasita facea parte din echipa medicala care se afla la bordul elicopterului.
Nu uitati ca persoana iubita va sustine mereu. ... Ar trebui sa va schimbati atitudinea si sa aveti mai multa incredere, mai ales in persoana iubita. ... Persoana iubita va face si ea o surpriza de proportii, placuta, bineinteles!
Aceasta sarbatoare a fost asezata imediat dupa Pogorarea Sfantului Duh, cand se descopera oamenilor si a treia Persoana a Sfintei Treimi, pentru a arata ca mantuirea oamenilor de pacat este opera Sfintei Treimi, adica a Tatalui, prin hotararea si fagaduinta Rascumpararii, a Fiului, prin Patimi si Inviere, si a Duhului Sfant, prin venirea Sa la Cincizecime.
Lacrimile sunt diferite de la o persoana la alta (Autoare: ... Maurice Mikkers a incercat astfel sa stabileasca daca structura lacrimilor este unica sau este diferita in functie de persoana de la care e colectata si de situatia care a provocat-o.
Pentru a putea intelege persoanele in cauza, este necesar sa cunoastem faptul ca prin persoana cu tulburari psihice se intelege persoana cu dezechilibru psihic sau insuficient dezvoltata psihic ori dependenta de substante psihoactive, ale carei manifestari se incadreaza in criteriile de diagnostic in vigoare pentru practica psihiatrica, dupa cum este subliniat si in continutul legii de mai sus.
Daca persoana este potrivita si daca nu uitam de 'ingredientele' necesare unei relatii frumoase: ... Exista un sentiment cald in care se amesteca increderea in acea persoana, nevoia si speranta sa-i mearga bine, cu recunostinta si respectul - sentiment pe care il numesc dragoste!
Insa, nu stii cum sa faci sa-i arati ca, desi nu sunteti in cele mai cordiale relatii, si a tinut mortis sa-ti treaca pragul sau sa dea ochii cu tine, nu este o persoana pe care o ai la inima.Cel mai bine poti face asta printr-un cadou nimerit.
S-ar putea sa iti apara in cale o persoana care iti va schimba viata. ... Cei dragi se vor simti norocosi sa aiba alaturi o persoana atat de tandra si pozitiva.
google-analytics.com