Cautare

3611 de rezultate pentru "persoana" (3.64 secunde)
Orice persoana care doreste sa vanda un imobil, indiferent de natura sa (teren agricol sau pentru constructii, respectiv constructie - casa, apartament, birou) trebuie ca mai intai sa inscrie imobilul in Registrul de Carte Funciara (cadastrul).
Potrivit informatiilor primite de la Directia Regionala de Statistica Dolj, in trimestrul intai al acestui an, veniturile totale ale populatiei din Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia au fost de aproximativ 1.200 RON pe gospodarie, respectiv de aproape 415 RON pe persoana.
Aici, o noapte de cazare costa aproximativ 15 RON pentru o persoana, incepand cu 1 septembrie. ... Hotelul Select de doua stele pune la dispozitia clientilor camere la pretul de 41 RON de persoana pe noapte.
Potrivit unui comunicat de presa emis de AJOFM Dolj, "prin persoana marginalizata social se intelege persoana care beneficiaza de venit minim garantat sau face parte dintr-o familie beneficiara de venit minim garantat, in conditiile Legii nr. ... este persoana varstnica, fara sustinatori legali;
Persoana cu o functie superioara este cea care ofera prima cartea de vizita (este extrem de nepoliticos ca o persoana aflata intr-o functie de executie sa "impuna" cartea de vizita unui superior). ... In caz contrar se creeaza impresia ca nu sunteti interesat de persoana de la care ati primit-o.
Indiferent ca vorbim de parinti care sunt nevoiti sa-si reia serviciul dupa perioada legala de ingrijire a copilului sau de parinti care nu vor sa renunte la cariera pentru a avea grija de mezinul familiei, acestia au nevoie de o persoana de incredere care sa aiba grija de copil.
Daca veti alege sa petreceti perioada Sarbatorilor Pascale intr-una dintre pen-siunile de pe Valea Prahovei, va trebui sa scoateti din buzunar intre 65 si 90 de lei pen-tru o noapte de cazare si pen-siune completa, pentru o singura persoana, intr-o pensiune de doua-trei margarete.
"Prin persoana marginalizata social se intelege persoana cu varsta cuprinsa intre 15 si 25 de ani care beneficiaza de venit minim garantat sau face parte dintr-o familie beneficiara de venit garantat, in conditiile Legii nr. ... Persoana respectiva trebuie sa se afle in cel putin doua din urmatoarele situatii:
Daca ministerul nu numeste alta persoana, eu o sa fiu loctiitorul de drept, în interimat. ... Silviu Dumitru are în gratii o persoana pentru aceasta functie, dar a preferat s-o tina secreta.
Dupa primirea cererilor insotite de documentele specificate, Directia pentru Acordarea Despagubirilor in Numerar le va analiza si, daca sunt indeplinite toate conditiile prevazute de lege, se va dispune emiterea unui titlu si plata despagubirilor banesti in numerar catre persoana/persoanele indreptatite, in termen de 15 zile de la existenta disponibilitatilor financiare, daca persoana indreptatita a optat exclusiv pentru aceasta masura, realizarea conversiei in actiuni, dand instructiuni depozitarului central al actiunilor Fondului Proprietatea sa inregistreze persoana indreptatita in registrul actionarilor si emiterea unui titlu de plata si a unuia de conversie in situatia in care persoana indreptatita opteaza pentru primirea de despagubiri in numerar si actiuni la Fondul Proprietatea.In cazul ultimelor doua ipoteze Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor va inainta un exemplar al titlului de conversie, insotit de o adresa catre depozitarul central, adresa in care se va preciza numarul de actiuni cuvenit titularului/titularilor dreptului la despagubire, in vederea inregistrarii persoanei despagubite in registrul actionarilor Fondului Proprietatea.
Modificarile s-au facut la sumele acordate, dar plafonul a ramas acelasi ca în iarna trecuta, tot 615 lei pentru o persoana.
Alta exigenta minimala este accesul liber individual la spatiul locuibil, fara tulburarea posesiei si a folosintei exclusive a locului detinut de alta persoana sau familie.
Alta exigenta minimala este accesul liber individual la spatiul locuibil, fara tulburarea posesiei si a folosintei exclusive a locului detinut de alta persoana sau familie.
  Cuantumul zilnic net al indemnizatiei - 28,83 euro La AJOFM Dolj exista deja o persoana care lucrat in Spania, a intrat in somaj acolo si a solicitat mentinerea indemnizatiei dupa intoarcerea in Romania.
Daca, in decembrie 2009, un doljean incasa, in medie, 1.292 de lei de persoana, in decembrie 2010 salariul mediu net a crescut la 1.309 lei de persoana.
"Daca, intr-o perioada, o persoana este asigurata obligatoriu si in acelasi timp este asigurata facultativ, se valorifica perioada de asigurare obligatorie, respectiv la stabilirea unei prestatii se vor utiliza cu prioritate veniturile obtinute in statul european in care persoana a lucrat legal in baza unui contract de munca.
Abia la trei ani dupa ce au inceput procesele cu TVA-ul la imobiliarele construite si vandute pe persoana fizica incep sa se cearna apele in cazul spetelor pe care le au dezvoltatorii imobiliari cu Fiscul.
Abia la trei ani dupa ce au inceput procesele cu TVA-ul la imobiliarele construite si vandute pe persoana fizica incep sa se cearna apele in cazul spetelor pe care le au dezvoltatorii imobiliari cu Fiscul.
creeaza oameni obsedati de propria persoana Facebook si Twitter au creat o generatie de tineri obsedati de propria persoana, care au o nevoie permanenta si copilareasca de apreciere din partea celorlalti, spune un cercetator.
Practic, orice persoana poate aduce modificari articolelor, iar aceste modificari pot fi vizibile pana cand se face o alta revizuire. ... La un moment dat, o persoana a modificat numele primului ministru in Victor Viorel Copy Ponta, iar in alta situatie, cineva i-a trecut la functie professional eye-roller.
google-analytics.com