Cautare

3610 de rezultate pentru "persoana" (7.92 secunde)
Experientele de parasire a corpului sau extracorporalitate (OBE) se apropie de clarviziune prin faptul ca in ambele cazuri o persoana medium isi paraseste corpul, sub forma unei dubluri numita corp astral si se deplaseaza astfel intr-un loc inaccesibil in acel moment corpului sau, iar aici vede si aude niste lucruri pe care le poate relata si care, verificate ulterior se dovedesc corecte.
Iar atunci cand iubesti o persoana, nu poti s-o conditionezi. Cand iubesti o persoana, ii dai libertate, ii oferi protectie. Cand iubesti o persoana, nu vrei sa fie copia ta la indigo, ci vrei sa fie unica.
Sotul (altfel, manager la o firma importanta), bulversat de faptul ca singura persoana care il sustinuse si ii fusese alaturi in orice era pentru prima data nevoita sa ceara sustinerea lui, sa fie inteleasa pentru deriva in care se afla dupa tot ceea ce traise, s-a speriat si a ales cea mai neinspirata solutie:
Totodata, primarii ai caror orase fac parte din Asociatia Municipiilor din Romania vor elabora o "lege a primarului", imperios necesara la ora actuala, intrucat, mai ales in momentul in care edilul sef al unei localitati este chemat in instanta, el este chemat in calitate de persoana fizica si nu ca reprezentant al institutiei.
Nici o persoana din Dolj nu a raspuns pana acum cu averea personala, in cel mai bun caz aplicandu-se sechestre pe bunurile firmelor in numele carora au actionat patronii. "Pana acum nu s-a atras raspunderea materiala pentru nici o persoana.
Premierul Calin Popescu Tariceanu trebuie sa prezinte Comisiei Europene una sau mai multe propuneri privind persoana care va ocupa de la 1 ianuarie 2007 functia de comisar european.
46 o persoana a fost surprinsa incercand sa voteze in locul altcuiva. ... Persoana in cauza a fost dusa la Politie pentru cercetari, acelasi lucru intamplandu-se si la Sectia nr.
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
Premierul Boc a declarat luni ca guvernul va impune, prin Codul asistentei sociale, un plafon maximal pe care o persoana sau familie fara venit sa-l poata primi si a adaugat ca, in prezent, "o persoana poate castiga, stand cu mana intinsa, mai mult decat una care munceste pe branci opt ore".
11 din Constitutie, pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti de condamnare, persoana este considerata nevinovata.
In discutia purtata cu o alta persoana venita la audiente, Antonie Solomon a mentionat ca este total impotriva concesionarii parcarilor si ca nu se va face asa ceva in Craiova cat timp este el primar.
Poate fi o persoana politica, o persoana publica, care sa inteleaga necesitatea momentului si sa participe impreuna cu noi la aceasta procedura.
Dovada faptului ca VLADAN GHEORGHE e una si aceeasi persoana cu GEORGE VLADAN reiese din dosarul 2447/4/2007 Inregistrat in data de: ... E vorba de una si aceeasi persoana: ... Cum de o persoana violenta si cu dosare penale avea port de arma letala?
Prima persoana in stat. ... Mai poate exista in cursa, inca o persoana cu notorietate, dar mai mica. ... De persoana care atunci cand a fost presedintele Romaniei a declarat ca dupa cel de-al doilea mandat se va retrage din viata politica.
"Ori se revine in totalitate la ceea ce era pina in 2001, ori se percepe de la fiecare persoana la care nu pot ajunge masinile serviciului de salubrizare o taxa de 7.500 de lei, pentru ca fiecare persoana beneficiaza se serviciile de salubrizare a pietelor publice, a trotuarelor, a parcurilor sau de investitiile in salubrizare ", afirma Egner.
Pentru o persoana cu un copil in intretinere si cu un venit brut de 5 milioane de lei, deducerea va fi de 3,5 milioane de lei (fata de 3,3 milioane de lei), iar impozitul se va ridica la 104.000 lei, castigul net fiind de 49.000 lei.
Astfel, un sejur de 5 nopti costa intre 949.000 de lei si 1.249.000 de lei de persoana.
La Hotel „Mangalia”, unde o mare parte a VIP-urilor locale isi petrece Revelionul, seara de Craciun este 490.000 de lei de persoana, in meniu fiind incluse mancaruri traditionale romanesti.
Licitatia pentru castigarea UREX Rovinari va avea loc astazi, caiete de sarcini cumparand, printre altii, SC SUCCES NIC COM SRL, condusa de Nicolae Sarcina, Lucia Barzaceanu, economista la SC SUCCES, in calitate de persoana fizica, SC ROMINEX SA, condusa de fostul subprefect de Gorj, Eugen Valceanu, dar si SC LEXI STAR SRL.
inlocuirea statutului de microintreprindere cu acela de persoana fizica autorizata, trecerea la impozitul de 16% pe un profit micsorat cu cheltuieli pe firma si, cea mai tentanta, mutarea actualei microintreprinderi intr-un "off shore".
google-analytics.com