Cautare

3611 de rezultate pentru "persoana" (2.90 secunde)
Atat timp cat o persoana prezinta simptome (adica expresivitate a organismului la un stimul perceput nociv )poate fi gasit remediul simillimum (identic)care administrat stimuleaza forta vitala a pacientului,simptomele diminuand pana la disparitie. ... 4.Homeopatia functioneaza la orice persoana?
"Sunt doua persoane surdo-mute, o persoana cu probleme de vedere, o persoana cu sindrom down, o persoana cu probleme renale, o persoana care nanism, o persoana cu hemofilie severa grad A.
De obicei, persoana este speriata, nelinistita, agitata, si poate manifesta febra si sete intensa. ... Persoana are de obicei febra, fata congestionata, nu suporta lumina, si local pielea este fierbinte la palpare. ... Persoana are fata rosie, febra si senzatie de oboseala.
Atata timp cat o persoana prezinta simptome (adica expresivitate a organismului la un stimul perceput nociv )poate fi gasit remediul simillimum (identic)care administrat stimuleaza forta vitala a pacientului,simptomele diminuand pana la disparitie. ... 4.Homeopatia functioneaza la orice persoana?
In primul rand, o persoana empatica poate identifica usor emotiile celorlalti iar aici ma refer, evident, la emotiile latente, care nu sunt exprimate.
Serotonina care iti inunda creierul te face sa devii posesiva si sa dezvolti o fixatie pentru persoana iubita. ... Ai probleme cu somnul De cate ori nu ai stat cu ochii pe pereti gandindu-te la persoana iubita in loc sa dormi? ... Se gandesc la persoana care le-a furat inima.
Sansele difera de la persoana la persoana, insa astrologia ne arata ca zodiile au perioade relativ comune pentru momentul de celebritate. ... Esti o persoana ambitioasa, motiv pentru care cauti sa castigi bani nu doar pentru subzistenta, ci pentru a avea mereu ceva pus deoparte.
Probabilitatea ca o persoana data sa fie proasta este independenta de orice alta caracteristica a acelei persoane. ... O persoana este proasta daca creeaza pierdere pentru o alta persoana sau grup de persoane fara sa castige vreun avantaj personal, sau chiar mai rau, creandu-si singure pierderi in acest proces.
Poate ca acea persoana trece printr-o perioada nefericita, iar nativii in zodia Berbec vor sa ii faca sa uite de griji si sa zambeasca. ... Programeaza o zi sau doua doar pentru tine Gemeni Gemenii sunt extrem de afectuosi, de dragastosi in acest weekend cu familia, prietenii sau persoana iubita.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
"persoana angajata sa ingrijeasca de o persoana batrana sau bolnava sau ca sa-i tina de urat", definitie care nu se potriveste deloc cu ce face dna. ... E pur atac la persoana si nu ma asteptam ca un intelectual de talia dvs., XXXL (fig.), sa coboare atat de jos.
Pentru ca, asa cum dumneavoastra stiti, in momentul in care ne-am casatorit, acum aproape sase ani, eu eram deja o persoana publica, o persoana cunoscuta in Romania, ati spune dumneavoastra cu bune si cu rele” â€" e adevarat, nimeni nu este perfect â€", si dumnealui, la fel, era foarte cunoscut, prin urmare avem un destin comun in privinta familiei, suntem casatoriti, avem doi copii mici in afara de cei trei foarte mari, dar profesional cred ca suntem fiecare pe drumul nostru, in sensul ca eu am parcursul meu profesional si am dovedit ca nu sunt o persoana care poate fi manipulata, dirijata, nu poate gandi altcineva pentru mine.
Cotroceniul cauta cu asiduitate persoana potrivita pentru a coordona activitatea viitoarei Comunitati Nationale de Informatii. ... El a precizat ca si-ar dori ca o astfel de persoana sa provina fie din mediul politic, fie din randul societatii civile, fie din mediul academic.
Insa, casatoria implica ceva mai mult decat iubire, pasiune - casatoria inseamna convietuire, arta de a forma o familie pentru care ai nevoie de persoana potrivita, compatibila cu tine si cu gandurile tale.Care este persoana compatibila nu poti decat sa afli singur, in timp si cu ajutorul astrelor, bineinteles.Asadar, cu cine ar fi de preferat sa te casatoresti in functie de zodie:
O persoana straina, despre care senatorul liberal Norica Nicolai a declarat ca este nepoata sa, s-a aflat miercuri in plen si a votat o lege aflata pe ordinea de zi a Senatului. ... Senatorul Norica Nicolai a declarat jurnalistilor ca persoana prezenta in sala nu a votat.
Daca pacientul nu doreste ajutor de specialitate, e bine ca acesta sa incerce sa gaseasca o persoana de incredere fata de care sa se deschida, indiferent daca e vorba de un prieten sau o ruda, un medic, un preot sau alta persoana in care pacientul are incredere.
In functie de persoana si de severitatea accidentului vascular cerebral, dementa vasculara se poate dezvolta treptat sau brusc. ... Semnele si simptomele de dementa vasculara Dementa vasculara afecteaza oameni diferiti in moduri diferite, iar viteza de evolutie este variata de la o persoana la alta.
Daca te trezesti prezentandu-te cu ceea ce vei fi tu sau cu ceea ce ai fi facut in viata daca nu te-ar fi sabotat o alta persoana, sau mai multe persoane, ai luat-o in directia gresita.
Rezultatul pozitiv la acest test indica raptul ca persoana respectiva a fost sau este infectata cu VHC. ... Rezultatul pozitiv la acest test indica existenta infectiei cronice cu VHC la persoana respectiva.
Esti o persoana creativa si acest lucru te face sa iti doresti un alt mediu pentru a valorifica aceasta calitate. ... Intalnesti o persoana cu care iti place sa-ti imparti timpul liber si cu care iti place sa iesi, asta daca nu esti deja implicata intr-o relatie.
google-analytics.com