Cautare

3611 de rezultate pentru "persoana" (3.71 secunde)
Primul tip, asa-zisa iubire, deriva din marea nevoie a unei persoane de alta, pe cand iubirea-dar sau iubi-rea-fiinta se revarsa din abundenta dintr-o persoana matura asupra alteia. ... persoana imatura se indragosteste intotdeauna tot de o persoana imatura, pentru ca numai ele isi inteleg limbajul.
‘Salariatul temporar este persoana care a incheiat un contract de munca temporara cu un agent de munca temporara, in vederea punerii sale la dispozitia unui utilizator pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia din urma.
Prevederea din Codul Fiscal este destinata celor care îsi construiesc tot felul de cartiere rezidentiale si cartiere de vile si vând apoi apartament cu apartament pe persoana fizica. ... Sa presupunem ca o vila noua, într-un cartier rezidential, se vinde cu 200.000 de euro de catre o persoana fizica.
Un agricultor din Plenita detine recordul in materie de TVA care trebuie platit statului pentru ca a muncit sute de hectare pe persoana fizica, dar nu s-a inregistrat ca platitor de TVA, asa cum prevede legea fiscala.
Totusi, in realitate, in practica fiscala internaționala se face foarte clar diferența intre impozitul pe profit datorat de persoana juridica si cel pe dividende (calculat ca un impozit prin stopaj la sursa), datorat de o alta entitate, si anume de persoana fizica", a precizat conf.
Romanii care sarbatoresc Pastele in tara aloca un buget de 100-150 euro de persoana in statiunile montane mai ales, la pensiuni sau hoteluri cu mese festive incluse. ... Tarifele pentru aceste destinatii pornesc de la 82 euro de persoana pentru trei nopti de cazare.
Asta inseamna ca nu esti o persoana pe deplin libera si vrei sa exprimi asta in fiecare moment.
Este un eveniment traumatic, in care, de pilda, o lumina albastra sau un fel de energie paralizeaza persoana, indiferent daca aceasta este in casa ei sau conduce o masina. ... Persoana dupa persoana, toti spun aceleasi detalii;
Aceasta persoana va va amana in lucruri foarte importante, exact acum, cand calea pentru cresterea carierei este deschisa. ... Trebuie sa ramai o persoana cu o larga intelegere, constienta cat de important este pentru tine sa primesti o promovare.
De asemenea, rolul victimei aduce dupa sine autoperceperea ca o persoana slaba, vulnerabila si neajutorata, ceea ce constituie totodata ingredientele de baza ale apatiei si depresiei. ... Ei bine, daca cealalta persoana sau evenimentul acela nu sunt de vina, inseamna ca sunt eu.
çn timpul anului, tariful pentru o persoana la o pensiune de 1-2 margarete, este de la 6 pana la 8 euro pe zi.
Daca o persoana vrea sa ia un nou credit si dosarul i se respinge, ar trebui sa verifice care sunt datele pe care le are Biroul de Credit despre trecutul sau ca debitor.
Astfel, orice persoana fizica sau juridica (contribuabil) ce vinde o constructie noua, o parte a unei constructii noi sau un teren construibil are obligatia sa colecteze TVA.
Care este procedura Persoana interesata care se incadreaza in prevederile articolului 5 alin. ... "Contractul de asigurare se incheie intre persoana interesata sau, dupa caz, mandatarul acesteia, desemnat prin procura speciala, si Casa de Pensii.
1 urcare - 7 lei/persoana, 6 urcari - 35 lei/pers, 12 urcari - 65 lei/persoana, abonament o zi - 80 lei, abonament 2 zile - 150 lei, abonament sezon - 2.000 lei.
Nu sunt o persoana violenta, iar eu cand ma refer la violenta, ma refer la cea fizica. ... Chiar daca ea urla de rasuna tot mall-ul, fiind potolita de o persoana de acolo, de la cinema, nu era paznic, habar n-am ce era, eu nici macar nu i-am raspuns.
Sunt anumite semne care pot indica faptul ca o persoana dezvolta o dependenta de joc. O asemenea persoana joaca frecvent si nu tine seama de sumele prevazute initial.
Iata cum iti dai seama Ti-a trecut prin cap ca persoana de langa tine e psihopata, dar ai alungat repede gandul, crezand ca ti-ai fi dat seama inainte de a incepe o relatie cu ea.
Se poate spune ca este o persoana cu doua fete sau chiar cu mai multe.
Astfel, pentru sfarsitul acestui an se anunta vacante la schi in Bulgaria - Bansko pornind de la 282 euro/persoana pentru 7 nopti cu demipensiune si transport cu autocarul.
google-analytics.com