Cautare

72 de rezultate pentru "pensiunea anima" (3.17 secunde)
La momentul producerii incendiului, in Pensiunea Boema se aflau 20 de turisti. ... 169, langa pensiunea Boema, am aflat ca incendiul a izbucnit de la un resou folosit de un turist.
Pensiunea construita mai mult sau mai putin legal de catre consilierul local Gheorghe Lamureanu (foto) in Agigea functioneaza fara nici un fel de probleme cu apa pe care o fura cu seninatate de la RAJA.
"Desi proiectul initial (pensiunea s-a nascut prin contractarea unui proiect SAPARD) a fost de aproximativ 200.000 de euro, investitia realizata pana in prezent s-a ridicat la peste 600.000 de euro", a declarat Claudiu Nicolita, initiatorul proiectului (actionar la Felvio).
Managerul Marian Nicola a investit si în agroturism, prin Pensiunea „Cristian“ de la Perisor, care a luat anul trecut distinctia „Margareta de Aur“, pentru promovarea traditiilor locale.Marian Nicola se poate lauda ca si-a condus afacerea catre o cota de piata „frumusica“ în regiunea Olteniei.
Managerul Marian Nicola a investit si în agroturism, prin Pensiunea „Cristian“ de la Perisor, care a luat anul trecut distinctia „Margareta de Aur“, pentru promovarea traditiilor locale.Marian Nicola se poate lauda ca si-a condus afacerea catre o cota de piata „frumusica“ în regiunea Olteniei.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
La pensiunea Daniela, clasificata cu doua margarete, situata in Moeciu de Sus, veti plati intre 25 si 28 de lei pentru o noapte de cazare, intr-o camera dubla. Ceva mai mari sunt preturile practicate in aceasta perioada daca alegeti o pensiune cu cinci margarete, cum este Pensiunea Bucegi.
Cristi si Oana au petrecut un Pre-Craciun la doar doua ore jumatate de Bucuresti, in comuna Moeciu, sat Pestera, la Pensiunea de patru stele Prestige. ... La Pensiunea Prestige, din Moeciu, atmosfera era realmente de basm, iar Mosul exact asa cum ni-l imaginam cu totii.
Reteta BULZ CIOBANESC a fost primita de la Pensiunea Octogon, Loc. ... Larisa Elena Buduroes (www.papabun.com), Casa Oprescu, Pensiunea Octogon si Adrian Buzoianu (www.chefbuzu.com).
Pensiunea Ferma Dacilor nu avea nici macar autorizatie de construire si ca ar fi functionat in baza unui raport de expertiza, a declarat prefectul judetului Prahova, Virgil Nanu, la Euronews Romania.
Crina Lința pentru Teatrul independent Arte dell'Anima Premiu de excelenta in muzica si actorie - Adrian Enache Premiu special in muzica:
Julia Pott), o productie Cartoon Network selectata si premiata precum Sundance, Ottawa IFF sau Anima, Povesti incurcate / Revolting Rhymes (r. ... Galina Miklínova), animatia despre micile creaturi mancatoare de sosete, selectata la Anima Mundi si la Karlovy Vary anul acesta.
"Va fi un an in care vom scapa de criza, va fi un an in care optimismul va fi cel care ne va anima sa depasim momentul pe care l-am trait in anul 2009.
Concerte sustinute de zeci de artisti, printre care Smiley, Loredana, Delia si Alex Velea, spectacole de dans si efecte speciale vor anima Piata Constitutiei la petrecerea de Revelion organizata de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcata printr-un show de lumini si focuri de artificii.
Pe durata zilei aniversare, LALA Band va anima mai multe zone din AFI Palace Cotroceni. ... Evenimentele, dedicate atat pentru cei mici, cat si pentru adulti, vor anima atmosfera din AFI Palace Cotroceni pe toata durata zilei.
O pensiune care detine 2-3 margarete practica tarife de 9-18 euro/persoana, in timp ce pensiunea certificata cu peste 5 margarete ofera spre cazare camere la un pret cuprins intre 20 si 30 de euro pe zi.
Potrivit informatiilor furnizate de directorul Departamentului Turism din cadrul societatii Coral SRL, Iulian Ichim, in toate week-end-urile din perioada iunie-septembrie locurile din pensiunea Mila 35 din Delta Dunarii au fost ocupate in special de firme care isi aduc angajatii aici pentru team-building-uri.
De exemplu, a venit cineva sa isi faca o companie pe fonduri europene, dar pensiunea urma sa aiba patru camere.
Autoarea celui mai comentat articol despre eveniment va petrece impreuna cu perechea o noapte la pensiunea de 5 stele Atra Doftana, locatie exclusivista, premiata la Anuala de Arhitectura 2011 si 2012.
Week-end-ul trecut, cei doi moderatori au ales sa petreaca un sejur de vis alaturi de sotiile lor in zona Moieciu de Jos, mai precis la Pensiunea Prestige din satul Pestera.
google-analytics.com