Cautare

518 de rezultate pentru "pascu dorin" (3.41 secunde)
Aceasta este concluzia lui Razvan Pascu, un om cu experienta in turismul intern si international, consultant si blogger in acest domeniu. ... Razvan Pascu:
Alaturi de Clubul Rotary Triumf, al carui membru este, designerul le-a facut acestora o bucurie, cu ocazia sarbatorilor care se apropie Designerul Dorin Negrau este adeptul actiunilor caritabile, dar nu ii place sa se laude cu astfel de fapte.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", spune anticarul Dorin Marcu. ... "Mergem prin satele romanesti din Sibiu, Suceava, Botosani si Valcea, de unde achizitionam aceste obiecte vechi si apoi le reconditionam pe unele dintre ele!", ne-a spus Dorin Marcu.
Scriitoarea Corina Ozon ne-a impartasit secrete din ultima ei carte, Tentatii, savurate la o bere rece Redds cu gust de merisor si de lamaie, iar momentul culminant al serii a fost colectia Chic Transilvania pentru femeia eleganta, nonconformista, dar care se mandreste cu portul popular, semnatura distinctiva a designerului Dorin Negrau.
Top 3 motive ale divortului dintre Elena Udrea si Dorin Cocos Dragi prieteni, pana la urma inevitabilul s-a produs.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Conservatorul Bogdan Pascu este noul vicepremier cu acte in regula. ... Pascu va ocupa postul lasat liber de George Copos si va coordona politicile guvernamentale legate de mediul de afaceri si intreprinderile mici si mijlocii. Bogdan Pascu s-a nascut la 3 iulie 1967 si e de profesie inginer.
Fetele fusesera invinse de Dinamo, iar elevii lui Danut Pascu, care veneau dupa patru victorii consecutive, au cedat pe terenul formatiei Steaua. ... Antrenorul Pascu a apreciat evolutia echipei sale in meciul cu Steaua ca fiind slaba.
• 26 iun 2007 - Presedintele Basescu se intalneste cu noul primar al municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca. ... - Trei delegatii din Romania invitate la sarbatoarea orasului Chisinau sunt intoarse de la granita cu Republica Moldova, declara primarul Capitalei moldovene, Dorin Chirtoaca.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", isi incepe povestea Dorin Marcu.
DORIN SARAFOLEANU, pe atunci seful Clinicii ORL a Spitalului Clinic Grivita. ... PUTEREA ATENTEAZA LA FIINTA NATIONALA si a starnit in epoca un ecou cu totul deosebit, ca de altfel toate aparitiile publice ale reputatului medic specialist Dorin Sarafoleanu. ... DORIN SARAFOLEANU, seful Clinicii ORL a Spitalului Clinic Grivita:
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990 si vine de sase ani la targurile mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman.
Olivia Micula, fiica cea mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta. ... Olivia Micula, fiica mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta.
Fostul ministru al Apararii, Ioan Mircea Pascu, va candida pentru un nou mandat la o functie de vicepresedinte al PSD, la Congresul partidului care se va desfasura in perioada 21-22 aprilie.
Liderul grupului conservator din Camera Deputatilor, Bogdan Pascu, a declarat ieri ca sesizarea catre presedintele Traian Basescu pentru cercetarea penala declansata in cazul vicepremierului George Copos (foto) face parte din prerogativele ministrului Justitiei si ale primului-ministru.
De altfel, chiar modificarea hotararii in cauza s-a facut tot pe vorbe, consilierii fiind pusi in situatia de a accepta un act normativ local la indemnul directorului economic Nicolae Pascu, sfatuit la randul sau de specialisti ai Comisiei de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Fostul ministru roman al Apararii, Ioan Mircea Pascu si fostul consilier polonez pentru securitate nationala, Marek Siwiec ameninta ca il vor da in judecata pe raportorul elvetian Dick Marty daca acesta nu le va retrage in termen de sapte zile numele din raportul privind inchisorile CIA.
Cel de-al doilea cabinet este cel al senatorului de Buzau Corneliu Pascu, care, in acelasi timp, este si responsabil de organizatia Vrancea din partea conducerii centrale a partidului. Pascu va avea un cabinet deschis si intr-una dintre cele mai mari comune din Vrancea, Vidra.
Primul care a luat cuvantul a fost Corneliu Pascu care a declarat ca acuzatiile de inalta tradare "suna pompos", dar nu sunt demonstrate, motiv pentru care Seres nu poate fi pus in situatia de a-si dovedi nevinovatia. ... A distruge viata unui om e usor", a afirmat Pascu.
Puiu Pascu l-ar fi turnat pe Ponta, care fusese iritat de o scrisoare a Ambasadei SUA catre Nastase. ... In interiorul PSD, asa cum le-a spus Ioan Mircea Pascu diplomatilor americani, scrisoarea a produs valva, agitatie.
google-analytics.com