Cautare

1229 de rezultate pentru "parvulescu catalin" (3.08 secunde)
In 2004 Parchetul a anchetat 2 persoane Presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu analizeaza impreuna cu redactorii Cotidianul.ro implicarea Parchetului General si DNA in procesul electoral. ... Cristian Parvulescu: ... Intr-un stat laic, Biblia nu are ce cauta intr-o ancheta Cristian Parvulescu: ... DNA s-a implicat ilegal in anchete Cristian Parvulescu:
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Astfel, in data de 2 noiembrie 2004, cu aproximativ 3 saptamani inaintea zilei alegerilor, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu, atragea atentia, intr-o conferinta de presa, ca in alegerile care urmau sa aiba loc se va inregistra o frauda electorala de peste 3%.
Cristian Parvulescu vede in 2012 "o ofensiva pentru scoaterea UDMR de la guvernare" Analistul politic Cristian Parvulescu sustine ca 2012 va un an agitat din punct de vedere politic, in care se va incerca scoaterea UDMR de la guvernare, context in care ar putea fi posibila o apropiere intre majoritatea actuala si Uniunea Social Liberala.
Sta prost si in fiefurile PDL Politologul Cristian Parvulescu a interpretat sondajul dat publicitatii de IMAS. ... Parvulescu atrage atentia ca datele acestui sondaj arata o uniformizare a optiunii de vot intre toti membri societatii.
Omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, raman in arest, a decis definitiv ieri Curtea de Apel Bucuresti.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Cristian Parvulescu, presedintele Pro Democratia, a declarat ca, potrivit unor informatii de ultim moment, unele Birouri Electorale Judetene nu doresc sa ia in considerare decizia BEC de a reduce numarul sectiilor de votare speciale.
Cristian Parvulescu l-a acuzat, sambata, pe presedintele Traian Basescu de incercare de decredibilizare a Asociatiei ProDemocratia si a precizat ca nu se va dezice de legea uninominalului pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea.
PSD are o problema de imagine prin retragerile lui Nastase si Iliescu, zice Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia.
Inpolitics publica articolul 'Cristian Parvulescu:
Inpolitics il citeaza pe Cristian Parvulescu (foto):
Parvulescu: ... Politologul Cristian Parvulescu spune insa ca modificarea ponderii unei minoritati nationale intr-o unitate administrativ-teritoriale poate afecta dreptul ei la reprezentare in Parlament, lucru care contravine Cartei drepturilor omului.
Cristian Parvulescu crede ca votul uninominal majoritar va fi respins de Curtea Constitutionala Analistul politic Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratia, a declarat joi in cadrul unei dezbateri ca sistemul de vot uninominal majoritar intr-un singur tur propus de USL va fi respins de Curtea Constitutionala a Romaniei.
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
Cristian Parvulescu, liderul APD, a tinut sa precizeze ca principala problema, care nu este inca rezolvata, se refera la posibilitatea ca alegatorii posesori de carti de identitate sa poata vota in mai multe sectii de votare, deci de mai multe ori.
Presedintele Pro Democratia, Cristian Parvulescu, a declarat ieri ca, in pofida victoriei obtinute din primul tur al alegerilor municipale de candidatul Aliantei D.A.
Presedintele PRO Democratiei, Cristian Parvulescu, a declarat ieri in fata conservatorilor adunati la ßcoala de vara ca prin "raportare destul de pasionala la PD si la Traian Basescu" pierd sansa de a transmite un mesaj coerent si credibil.
Castiguri mai mari ca pierderile Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro-Democratia, este de parere ca gestul presedintelui aduce castiguri mult mai mari decat pierderile.
google-analytics.com