Cautare

3094 de rezultate pentru "parohia ortodoxa copsa mica" (3.36 secunde)
PSD anunta ca duminica, la Biserica Ortodoxa din cartierul Mehala din timisoara, deputatul Petru Andea va prezenta in fata enoriasilor activitatea Grupului Ecumenic de Rugaciune din cadrul Camerei Deputatilor, el fiind presedintele acestui organism.
090 de metri patrati, dependinte, spalatorie, capela ortodoxa "Sfantul Ioan Botezatorul" - 51 metri patrati, precum si teren aferent centrului - 183.
Potrivit legii, stema Romaniei este reprezentata, pe culoarea albastra, de o acvila de aur cu capul spre dreapta, cu ciocul si ghearele rosii, cu aripile deschise, tinand in cioc o cruce ortodoxa din aur, in gheara dreapta o sabie, iar in gheara stanga un buzdugan.
In cadrul intrevederii cu Prea Sfintitul Siluan, Episcop al Bisericii Ortodoxe Romane la Roma, s-a discutat despre solicitarea acestuia de a sprijini la nivelul Parlamentului Italian a cererii depuse de Biserica Ortodoxa Romana pentru recunoasterea oficiala in Italia si acordarea de catre Biserica Catolica a unui lacas de cult in zona centrala a Romei.
Acesta a precizat ca s-a discutat si despre recentul parteneriat facut intre Guvern si Biserica Ortodoxa Romana privind protectia sociala.
ortodoxa Locul nasterii: Ciuta, Judetul Caras-Severin, Romania Starea civila: casatorit Sotia: Mariana Sarbu Copii: 1 fiica - Daciana Sarbu Ginere:
La evenimentul organizat cu ocazia Zilei Orasului Montesson paticipa o delegatie a Primariei Lugoj, formata din secretarul municipiului, Dan Ciucu, si consilierul municipal Rodica Cimponeriu, Marcel Nicolae, presedintele Asociatiei "Pasarea Maiastra" din Lugoj, cea care se ocupa de cinstirea memoriei inventatorului Traian Vuia, preotul Constantin Tarziu, de la Biserica Ortodoxa din Paris, col.
Biserica Ortodoxa Romana a construit de-a lungul anilor, cu intelepciune si rabdare, o legatura din ce in ce mai temeinica cu cei mai tineri dintre noi.
- Un proiect de o asemenea anvergura nu poate decat sa fie salutat de Biserica Ortodoxa Romana ca o fireasca initiativa menita sa fundamenteze, o data in plus, constiinta poporului, bine stiind ca valoarea si trainicia unui popor este negresit pusa in valoare prin cunoasterea valorilor si traditiilor lui.
In timp ce televiziunile elene, primarul Atenei, fotbalistii de la Olympiakos Pireu si chiar Biserica Ortodoxa pledeaza public pentru ramanerea in Europa, guvernantii ii indeamna de zor pe greci sa voteze impotriva acordului cu creditorii.
Slujba ortodoxa a durat 30 min., dupa care sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Ana a fost dus in noua catedrala, unde a avut loc ceremonia ingroparii, cu caracter strict privat.
El a fost primul suveran pontif din istorie care a vizitat o tara majoritar ortodoxa, de la marea schisma din 1054.
De altfel, BNR si Biserica Ortodoxa Ro-mana au incheiat ieri un protocol in acest sens, protocol semnat de Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist si de guvernatorul Bancii centrale, Mugur Isarescu, in prezenta unor inalti prelati si Bisericii Ortodoxe Romane si a membrilor Consiliului de Administratie al BNR.
Episcopul Dunarii de Jos, Casian Craciun, a declarat ca nu va arunca muzeul in strada, dar a afirmat ca doreste sa schimbe, in parte, destinatia muzeului intr-una ortodoxa, moment in care lucrarile de patrimoniu ar putea ramine fara spatiu de depozitare si prezentare, in cazul in care Consiliul Judetului nu reuseste sa construiasca un alt sediu.
E vorba de Gradinile Getsimani de la poalele Muntelui Maslinilor, Biserica Ortodoxa a Nasterii lui Iisus si Mormantul Sfant. O excursie in Grecia, de Paste este mai ieftina.
Asociat majoritar în aceasta societate este BMO Oltenia (99,97%), controlata prin Asociatia Crestin-Catolic Ortodoxa (60,8%) si Asociatia Divart (39,15%) de controversatul Dinel Staicu, boss-ul de la SIF Oltenia.
Asociat majoritar în aceasta societate este BMO Oltenia (99,97%), controlata prin Asociatia Crestin-Catolic Ortodoxa (60,8%) si Asociatia Divart (39,15%) de controversatul Dinel Staicu, boss-ul de la SIF Oltenia.
Catedrala reprezinta un simbol al demnitatii nationale, Biserica Ortodoxa Romana fiind astazi singura intre Bisericile ortodoxe fara o catedrala reprezentativa pentru credinta majoritatii poporului roman, se mentioneaza in comunicat.
Biserica ortodoxa ar trebui sa protesteze ca numele Domnului si Maicii Domnului sunt folosite intr-un mod penibil. ... Iisus a devenit un complice la gainariile lui Gigi Becali.
Si care are toate calitatile si toate defectele indeletnicirilor umane." Ionut Vulpescu a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxa, din cadrul Universitatii din Bucuresti (2000) si este doctor in Filosofie, la aceeasi universitate (din 2008).
google-analytics.com