Cautare

3094 de rezultate pentru "parohia ortodoxa copsa mica" (3.44 secunde)
Daca ne gândim ca împrumuturile cele mai multe au fost accesate de la începutul anului si pâna acum, cu o mica perioada de temperare în lunile aprilie si mai, atunci paradoxul este si mai evident, pentru ca în aceeasi perioada s-au scumpit si dobânzile.
Pentru ca in momentul contractarii unui imprumut cei mai multi dintre cei care apeleaza la serviciile unei banci prefera o rata lunara cat mai mica, astfel prelungindu-si creditul la perioada maxima de creditare, in viitor ajung sa plateasca de la doua sau chiar de cinci ori suma luata initial de la banca.
Cifra este foarte mica, daca avem in vedere ca in judetul nostru sunt, potrivit declaratiei lui Marian Filimon, presedintele PIMM Galati, circa 20.000 de firme dintre care doar 12.000 sunt active.
Apple va lansa un mini iPad, care va costa mai putin Potrivit unor zvonuri de pe piata, Apple va lansa o versiune mai mica de iPad, mai ieftina si cu o memorie mai mica decat modelul Apple de marime normala.
Mica Unire de la 1859 a fost primul pas important pe calea infaptuirii statului national unitar roman. ... In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
Populatia cea mai supraponderala - Nauru Cu peste 95% din populatie supraponderali, natiunea din mica insula Nauru este, de departe, cea mai grasa de pe Pamant.
Pamantenii au marti, pentru prima data, sansa de a privi de la cea mai mica distanta Pluto, planeta pitica aflata la marginea sistemului nostru solar.
De exemplu, daca femeia ovuleaza in ziua 21 si ea face analiza progesteronului in ziua 21 (si nu la 7 zile dupa ovulatie, adica in ziua 28 a ciclului menstrual) , valoarea progesteronului va fi foarte mica si va fi diagnosticata cu deficienta de progesteron, cand de fapt, ea a avut o ovulatie ceva mai tarzie”.
Iar daca cumva tocmai v-ati amintit, cu o doza mai mica sau mai mare de rautate, ca in februarie am facut de citeva ori misto de virus, ceea ce am facut, pentru ca apoi, odata ce am avut mai multe informatii sa iau o atitudine super responsabila sase luni atit personal, cit si public, si credeti ca am meritat sa ma imbolnavesc, cum am mai auzit, ei bine, nu pot decit sa va compatimesc, trebuie sa fie tare triste viata si sufletul vostru.Dar acum, ca sint bine deja de o vremuta si iesita iar in lume, pot sa va povestesc cum a fost la mine, in caz ca nu credeti ca boala exista, iar in caz ca credeti, poate va ajuta sa stiti la ce sa va asteptati daca o luati.
a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
Spaga - mica sau mare, tot spaga se cheama. ... Oricare ar fi considerentele pentru care "mica atentie" = mita a fost luata in gluma, primii pasi in eliminarea fenomenului pot reprezenta chiar si o banala sticla de alcool si un parfum.
Nastase a prezentat, intr-o conferinta de presa la Suceava, un exemplar al unui cotidian aradean in care, intr-o macheta electorala, scrie “Biserica Ortodoxa Romana nu doreste un presedinte homosexual pentru romani“ si prezinta alaturi o poza cu Nastase si premierul italian Silvio Berlusconi.
Patriarhia Ortodoxa Romana "Nasterea Domnului" din Stuttgart l-a invitat pe Corlatean, in calitatea sa de presedinte al Subcomisiei pentru romanii de pretutindeni.
Ulterior, in spiritul tolerantei si al respectului reciproc intre Biserica Ortodoxa Romana si celelalte culte, ultimele vor fi si ele indreptatite sa-i solicite statului roman adoptarea unei legi de improprietarire.
Comitetul romano-american pentru Basarabia si Biserica Ortodoxa Romana "Sfinta Cruce" au trimis o scrisoare presedintelui SUA George Bush, in care i-au supus atentiei declaratia intocmita de acest comitet, denumita "Statele Unite, Romania si Moldova", care a fost prezentata in cadrul Congresului Statelor Unite de congresmanul Jim Gibbons, care reprezinta Nevada, la data de 26 martie 2004, si inregistrata in Raportul tiparit al Congresului Statelor Unite.
De asemenea, nesocotiti munca si contributia unor institutii precum, BNR, Academia Romana, Biserica Ortodoxa, Asociatia Magistratilor, Consiliul Superior al Magistraturii, Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti, Parchetul de pe langa ICCJ, Asociatia Procurorilor din Romania si Curtea de Conturi etc.
Initiativa MAE tine cont de faptul ca in perioada premergatoare introducerii proiectului de Ordonanta de Urgenta pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor, Biserica Ortodoxa Romana si Academia Romana si-au exprimat preocuparea fata de eventualitatea diminuarii sanselor revendicarii, de catre Fundatia Gojdu de la Sibiu, a imobilelor aflate in Curtile "Gojdu" din Budapesta.
El a scos dintre noi si Dumnezeu pacatul care ne facea dusmanii lui Dumnezeu, El ne-a facut drepti prin credinta si El cheama aproape de Dumnezeu pe cei care nu erau aproape de Dansul.Taina Nasterii Domnului Iisus Hristos in Betleem este reprezentata in chip simbolic si duhovnicesc in Liturghia euharistica ortodoxa, mai intai prin Randuiala Proscomidiei, cand se pregatesc darurile liturgice (paine si vin) care vor fi aduse, la momentul potrivit al Sfintei Liturghii, pe Sfanta Masa din Altar pentru a fi sfintite.
Intelegand necesitatea pregatirii spirituale pentru a primi lumina si bucuria Invierii lui Christos ca arvuna a invierii crestinului din moartea pacatului si ca pregatire pentru a dobandi viata vesnica, Biserica Ortodoxa a randuit o perioada de sapte saptamani (inclusiv saptamana Sfintelor Patimiri) ca pregatire duHovniceasca a credinciosilor pentru marea sarbatoare a Invierii Domnului sau a Sfintelor Pasti.
La dezbateri, deputatul liberal Petre Ungureanu a explicat ca "statul roman nu este vinovat" pentru situatia "Curtilor Gojdu", ci "Biserica Ortodoxa Romana, care a primit 400.000 de dolari despagubiri" pentru aceste imobile in 1993.
google-analytics.com