Cautare

3094 de rezultate pentru "parohia ortodoxa copsa mica" (3.10 secunde)
Biserica din Parohia Poiana de Sus a fost ridicata intre anii 1947 - 1948, fiind sfintita in 1957. In ultimii ani, aici au fost executate lucrari de restaurare a picturii.
-, directorul Catalin Bejan a mentionat ca se petrec si lucruri bune in "parohia" sa. Astfel, in aceasta perioada sunt pregatite manifestari specifice sarbatorilor, si care se vor derula si in Penitenciarul Poarta Alba.
S-a transmis pe surse ca PD-L pregateste schimbari la nivelul conducerilor celor doua mari institutii media de stat, TVR si Radio, aflate in acest moment, cel putin teoretic, in parohia PSD si a PNL, prin Alexandru Sassu si Maria Toghina.
Inteleg ca in parohia lui se intampla lucruri destul de rele." Ce inseamna aceasta declaratie din punctul de vedere al civilizatiei de drept si morale din aceasta tara?
Arhiepiscopia Romano-Catolica din Bucuresti a cerut redeschiderea bisericii in 1991. Astfel, in 1992 parohia fusese deja infiintata si Casa Parohiala deschisa.
Am un atelier de pictura pe lemn si incerc sa readuc traditiile picturii sasesti pe obiecte decorative si unde impreuna cu copiii de la cercul de pictura de la parohia Ghermanesti, incercam sa facem niste lucruri minunate.
"Pentru a pastra renumele lui Sergiu Nicolaescu in constiinta poporului roman in majoritate ortodox, Arhiepiscopia Bucurestilor a facut apel catre familia marelui regizor sa-l inmormanteze crestineste, iar in acest sens, Arhiepiscopia Bucurestilor si Parohia Parc Domenii din Bucuresti (Biserica Casin) vor asigura jumatate din cheltuielile de inmormantare ale regretatului regizor.
Numai ca fie un subaltern devotat lui Maior, fie altul din parohia lui Gabriel Oprea, ori din ambele parti, a sifonat catre presa documentele conservate care au acoperit partea ,,tiganeasca" a cazului fratilor Basescu.
- Cu binecuvantarea arhiepiscopului mitropolit romano catolic de Bucuresti Ioan Robu a fost ridicat acest monument din initiativa preotului Ioan Ciobanu si cu sprijinul enoriasilor din parohia Sacre Coeur Bucuresti cu ocazia comemorarii a 150 de ani de la moartea monseniorului Vladimir Ghika, principe, carturar si preot al bisericii catolice, semanator al spiritului evanghelic si ecumenic, propovaduitor al credintei, insufletitor al sperantei si apostol al dragostei de semeni prigonit pentru fidelitate fata de biserica lui Cristos, la 81 de ani, epuizat de suferinte si-a incheiat jertfa vietii sale pamantesti, ca martir in temnita de la Jilava la 17 mai 1954.
Adevarul este ca prim-secretarii nu calcau in parohia lui Teoctist nici in timpul fostului regim, dar nici nu ajungeau vreodata pe mainile Justitiei.
Ultima speranta de a ne scoate din incurcatura a mai ramas Adrian Nastase, unul din primii tapi ispasitori ai pacatelor din parohia celor trei trandafiri, alaturi de un alt neprihanit, Dan Ioan Popescu.
Un ministru, si numai banuit, care ocroteste caracatita din parohia sa, cu riscul de a i se sifona imaginea de mare strateg in schimbarea culorii steguletelor aderarii la Uniunea Europeana, nu mai are ce cauta in guvern.
Avantajul clientului este acela ca va plati o rata lunara mai mica.
- pizza Primavera (sos rosii, ulei de masline, mozzarella, prosciuto crudo, rosii cherry, rucola) - la 19 ron (mica), la 23 ron (mare) si pizza family (68 ron) - pizza cu dovlecei si branza de capra (sos rosii, ulei de masline, branza capra, dovlecei, rosii cherry, mozzarella, basilicum) - la 18 ron (mica), la 23 ron (mare) si pizza family (68 ron) - pizza quatro formagi - 19 ron (mica), 23 ron (mare) si 68 ron (family) - pizza taraneasca (sos rosii, ulei de masline, muschi file, bacon, ciuperci, ardei, mozzarella) - la 18 ron (mica, la 22 ron (mare) si 63 ron (family) - rustic (sos rosii, ulei de masline, muschi file, ceafa afumata, masline, ciuperci) - lA 18 RON (mica), 22 ron (mare), 63 ron (family) - calzone (sos rosii, ueli de masline, salam crud uscat, sunca, ardei rosu, ciuperci, mozzarella) - la 17 ron - mica, 19 ron (mare).
Casa avea doua camere, in mijloc avea o tinda in capatul careia se gasea si o mica bucatarie. ... dimineata, slujbe in bisericile romanesti din oras, iar dupa amiaza, la orele 17, sedinte preliminare a Comitetului Asociatiunii, cuvantari si predici, in Biserica ortodoxa Maieri I, din oras.
nasterea Maicii Domnului, sarbatorita pe 8 septembrie Credinciosii ortodocsi si catolici praznuiesc duminica Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, asa cum este numita in popor, prima mare sarbatoare din cursul anului bisericesc care a inceput la 1 septembrie.
- Cand erai mica, ce iti doreai sa devii cand vei creste? ... Am cantat in corul scolii de mica, am luat apoi cursuri muzicale in privat. ... - Sunt crestin ortodoxa, cred in Dumnezeu.
Ca sa tinem pasul cu fanii infocati, am facut un mic rezumat al actiunii si un inventar al personajelor - o mica introducere, pentru neinitiati, in lumea Game of Thrones. ... - Sora mai mica a lui Lord Arryn, Lady Alys, casatorita Waynwood. ... - Fiica cea mica, Arya Stark.
Urcand scara intalnesti la stanga Schitul Sfantului Atanasie, fondatorului manastirii, o constructie mica si simpla, infundata in totalitate in stanca. ... Sfantul Atanasie, venit din Athos, a intemeiat pe stancile Meteorei o mica sihastrie.
Recenta descoperire a existentei apei ionizate i-a uimit pe cercetatori, descoperirea crescand considerabil sansele ca mica planeta sa devina o viitoare colonie. ... Viteza de parasire mica si apropierea de Terra fac schimburile mai usoare. ... Viteza necesara parasirii orbitei este foarte mica, facand transportul cu sistemul martian mai usor.
google-analytics.com