Cautare

3094 de rezultate pentru "parohia ortodoxa copsa mica" (3.93 secunde)
El ocupa functia de Spiritual al Facultatii de Teologie Ortodoxa, din cadrul Universitatii Ovidius Constanta. ... Pacatele capitale sunt 7 la numar si pe ele vom incerca sa le explicam cu ajutorul preotului de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Constanta.
Monseniorul s-a nascut in ziua de Craciun a anului 1873 la Constantinopol (astazi Istanbul - Turcia) si a fost botezat ortodox, mama sa fiind o credincioasa atasata de Biserica Ortodoxa, tatal sau fiind in acea perioada ministru plenipotentiar al Romaniei in Turcia.
21 mai - Sfintii Imparati Constantin si Elena 2013 este proclamat Anul Omagial al Sfintilor Imparati Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena.
Crestinatatea ortodoxa s-a impartit in doua, din anul 1924, in ceea ce priveste data sarbatoririi Pastilor:
Potrivit unei statistici publicate de curand pe site-ul oficial al Secretariatului de Stat pentru Culte (SSC), Biserica Ortodoxa Romana (BOR) detine 16.403 biserici, adica 59,9% din totalul de 27.384 de locasuri de cult existente in Romania.
La doar o zi dupa declaratiile lui Klaus Iohannis impotriva referendumului pentru familie si a sustinatorilor acestuia, Biserica Ortodoxa reactioneaza.
Din pacate, de asemenea aberatii Biserica Ortodoxa nu duce lipsa. ... Principiile esentiale de vietuire intr-o manastire ortodoxa sunt ascultarea si rugaciunea.
Ca patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane conduce o armata de nu stiu cate mii de preoti, care pastoresc nu stiu cate milioane de credinciosi, punandu-se accentul pe faptul ca Biserica Ortodoxa este institutia cu cea mai mare credibilitate din tara si ca Prea Fericitul este seful spiritual al acelor milioane de ortodocsi (mai precis 86,7%), multi - daca luam in considerare faptul ca BOR este a doua biserica ortodoxa din lume din punct de vedere numeric.
Ceea ce este de remarcat pe alt plan in aceasta disputa acerba, care poate diviza si mai mult alianta de la guvernare, este faptul ca pentru prima oara din 1990 incoace Biserica Unita cu Roma, alaturi de cea Catolica sprijina Biserica Ortodoxa in incercarea ei de a pastra administrarea fundatiei.
Biserica Ortodoxa Romana a trecut de-a lungul vremurilor peste grele incercari. ... De fapt, Biserica Ortodoxa nu intra in Europa. Ea este in Europa, deoarece a fost un element major de civilizare a batranului continent atunci cand locuitorii lui se inchinau la idoli.
Biserica Ortodoxa Romana (BOR) priveste noua Lege a cultelor ca pe propria victorie si o apara de criticile si acuzatiile venite din partea organizatiilor neguvernamentale din tara, dar mai ales de cele formulate de institutii occidentale influente.
Patriarhul Teoctist si-a gasit pacea, dupa o viata de slalomuri grele printre regimul comunist si credinta ortodoxa. ... Acesta este locul in care 4.000 de credinciosi s-au perindat, in doua zile, pentru a-i aduce un ultim omagiu celui ce a pastorit Biserica Ortodoxa din 1986.
"Basescu o are mica". ... Traian Basescu suporta orice, mai putin sa i se spuna ca o are mica. ... Adriean Videanu, presedinte PDL Bucuresti a scris chiar Biroului Electoral Central (BEC) o plangere, sa arate ca nu este mica (problema).
- intre orele 13.00-17.00 - Lectura continua a Evangheliei dupa Luca (Evanghelia milostivirii); o initiativa a Surorilor Pauline in colaborare cu Parohia Catedralei Sf. Iosif.
Casa familiei Petrovschi se afla lipita de parohia bisericii greco-catolice. In ajunul Craciunului, pe la ora opt, Ianca Petrovschi, sotia capului de familie, a iesit sa aduca apa din fantana cu roata si lant aflata in mijlocul curtii.
Potrivit acestuia din urma, terenul in cauza a fost primit de parohia pe care o reprezinta de la Consiliul Local Oradea, in compensatie pentru terenul din fata bisericii.
De asemenea, deputatul PD-L a declarat ca intentioneaza sa obtina bani si pentru amenajarea unei cantine sociale, in parohia Bisericii Sfintii Constantin si Elena din Constanta.
Alta a ajuns la Parohia Titerlesti, in judetul Mehedinti. In acelasi timp, Manastirea Mraconia (tot din Mehedinti) a primit de la Fiscul doljean doua barci confiscate anterior si nevandute la licitatii.
Sexi-barmanita de la Bistro Ateneu Pedelista Anca-Cristina Zevedei a fost numita de Mihai Seitan, zilele trecute, director interimar al AMPOSDRU, autoritatea de management aflata in parohia ministerului Muncii care gestioneaza fonduri europene pentru resurse in valoare de 4,2 miliarde de euro.
Manifestarea de la Dorolt a fost organizata pe un teren pus la dispozitie de parohia reformata din localitate, pe care a fost amplasata o tabara cu corturi, scena si steaguri ale Ungariei Mari.
google-analytics.com