Cautare

550 de rezultate pentru "pal bela" (2.78 secunde)
Presedintele UDMR, Marko Bela, considera ca restructurarea Guvernului este "un detaliu", in comparatie cu faptul ca nu exista o majoritate guvernamentala. ... Markó Béla a mai spus ca se va realiza ca exista o criza in momentul in care se va vota o lege care aduce atingere echilibrului bugetar.
Marko Bela: ... Markó Béla a declarat ca stie ca reprezentantii PD in Parlamentul European fac in aceasta perioada un lobby intens printre europarlamentari, in special printre cei ai PPE, pentru a obtine declaratii si a aduce dovada unei sustineri din exterior.
Senatorul UDMR Eckstein Kovacs Peter a declarat ieri ca nu doreste sa vada cazand capete, adica sa se ajunga la excluderi, dar este nevoie de demisii atat din partea presedintelui UDMR, Markó Béla, cat si a liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor si Senat, Marton Arpad, respectiv Verestoy Attila, cei care au sustinut demiterea presedintelui Traian Basescu.
El a anuntat vineri ca va pune conditii la discutiile pe care le va avea cu liderul Uniunii, Markó Béla, programate sa se desfasoare saptamana viitoare la Tusnad.
Marko Bela, apreciaza ca varianta avansata de Adrian Nastase privind incheierea unui protocol de colaborare in vederea guvernarii intre PNL si PSD ar presupune ca una dintre cele doua formatiuni ,,sa-si schimbe directia".
Uniunea Civica Maghiara (UCM) sustine ca vehiculata lista de candidati a UDMR pentru Parlamentul European, cu Tokes Laszlo si Marko Bela pe primele doua pozitii, este o pacaleala pentru electorat.
Presedintele UDMR Marko Bela a declarat, luni, la Targu Secuiesc, ca actualul Guvern este minoritar, dar eficient, si probabil ca certurile sunt mai rare tocmai pentru ca este format din mai putine partide.
Pretedintele UDMR Marko Bela l-a informat pe Ferenc Gyurcsany, primul-ministru al Republicii Ungare, despre initiativele legislative ale PC ti PRM considerate de Uniune ca anti-minoritare.
In replica, presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat ca o eventuala schimbare a sistemului politic ar putea duce la convocarea unui congres extraordinar al UDMR, a declarat, sambata, la Targu- Mures. ... Eckstein intotdeauna a apreciat asa, si acum un an, si acum doi ani", a spus Marko Bela.
Presedintele UDMR Marko Bela a declarat, marti, ca Partidul Civic Maghiar, ca de altfel fiecare grupare politica din afara Uniunii, trebuie luat in serios, pentru ca in spatele lor se ascund nemultumirile electoratului fata de politica UDMR si acestea trebuie intelese si corectate.
Presedintele UDMR Marko Bela sustine ca maghiarii din Romania trebuie sa ceara autonomia Tinutului Secuiesc, iar felul in care se va rezolva problema Kosovo va constitui un precedent nu doar pentru maghiarii din Transilvania, ci pentru toate minoritatile.
Corneliu Vadim Tudor (PRM) - 1%, Vasile Blaga (PDL) - 2%, Dorel Onaca (PDL) - 3%, Mircea Geoana (PSD) - 4%, Marko Bela (UDMR) - 4%, Sorin Oprescu (independent) - 4%, Cristian Diaconescu (PSD) - 5%, Gheorghe Copos (PC) - 7%, Verestoy Attila (UDMR) - 10%, Adrian Paunescu (PSD) - 15%, Gheorghe Flutur (PDL) - 16%.
Chiar daca, la nivel national, Markó Béla sustine ca a incheiat definitiv negocierile cu PCM, se pare ca in Bihor lucrurile stau cu totul altfel.
Presedintele UDMR, Marko Bela, si-a exprimat miercuri speranta intr-o schimbare in politica Statelor Unite ale Americii in ceea ce priveste drepturile minoritatilor, mentionand ca in ultimii ani administratia americana nu s-a implicat in acest domeniu.
Liderul UDMR Marko Bela a declarat vineri ca la intalnirea cu Traian Basescu reprezentantii Uniunii au spus in mod clar ca ar opta pentru un guvern PD-L-PNL-UDMR, dar ca pot concepe si alte formule.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat marti ca a aflat "cu stupefactie" de decizia PSD de nu fi de acord cu cooptarea Uniunii intr-o coalitie guvernamentala, si a aratat ca probabil social-democratii doresc sa isi asume, astfel, electoratul PRM.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu a discutat miercuri cu liderii UDMR Marko Bela si Laszlo Borbely si cu liberalul Bogdan Olteanu, inaintea plecarii acestora catre Palatul Cotroceni, pentru convorbiri cu seful statului.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat joi, dupa sedinta Consiliul Consultativ al Presedintilor Organizatiilor Teritoriale ale UDMR, ca Uniunea va putea participa intr-o coalitie guvernamentala numai in calitate de partener egal si daca va avea "ponderea necesara in structurile guvernamentale".
In timp ce presedintele PNL, Crin Antonescu crede demisia Guvernului, liderul UDMR, Marko Bela face apel la PSD si PD-L sa incerce sa ramana impreuna pana la prezidentiale.
Liderul UDMR, Marko Bela, l-a informat, luni, pe premierul desemnat, Liviu Negoita, in cadrul intalnirii pe care au avut-o la sediul Guvernului, ca Uniunea isi mentine in continuare propunerea ca primarul Klaus Iohannis sa fie prim-ministru.
google-analytics.com