Cautare

550 de rezultate pentru "pal bela" (3.86 secunde)
Presedintele UDMR Markó Béla a apreciat ieri ca ar fi o „bizarerie“ introducerea in statutul minoritatilor a unor prevederi privind reprezentarea romanilor din judetele in care sunt minoritari, asa cum a propus PC.
Liderul UDMR Markó Béla a acuzat ieri nerespectarea intelegerilor initiale din cadrul Coalitiei guvernamentale cu privire la adoptarea proiectului de lege privind Statutul minoritatilor nationale, in forma in care a fost promovat de Guvern.
Liderul UDMR, Markó Béla, a anuntat ieri ca partidele de guvernamant trebuie sa inceapa, in prima parte a anului, pregatirile pentru campania privind alegerile la PE. ... La aceste alegeri pot participa nu numai cetatenii Romaniei, ci si rezidentii", a declarat Markó Béla.
Liderul UDMR, vicepremierul Markó Béla, incearca sa medieze relatiile dintre PNL si PD printr-un apel catre Alianta in vederea unei mai bune colaborari, pentru a nu periclita integrarea Romaniei in UE in ianuarie 2007.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca mi-nistrul Justitiei ar trebui sa-si ceara scuze pentru acuzatiile "foarte grave" facute la adresa Uniunii si a sustinut ca Monica Macovei "isi descarca nervii pe maghiari", pentru ca nu a reusit sa-si impuna unele proiecte "proaste, de altfel".
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, "nu a inteles ca intentiile foarte bune trebuie asociate cu proiecte foarte bune". ... Este putin ridicol", a spus Markó Béla.
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca "becalizarea" vietii politice este determinata de nemultumirea electoratului si a apreciat ca acest fenomen ar trebui sa-i ingrijoreze pe toti partenerii din Coalitie.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a refuzat sa-si exprime un punct de vedere in legatura cu afirmatiile facute de Konya.
Liderul UDMR, vicepremierul Markó Béla, a anuntat ieri ca dupa 1 ianuarie 2007 Uniunea, in mod "obligatoriu", isi va reanaliza pozitia in Guvern si in cadrul Coalitiei. "Nu suntem dispusi sa mergem mai departe cu partenerii nostri pe baza unor interese unilaterale", a spus Markó Béla.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca propunerile facute de unii membri ai Uniunii privind reformarea UDMR sunt "absolut firesti" inainte de Congresul de anul viitor al formatiunii.
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ca este necesara modificarea unor prevederi neclare si interpretabile din Constitutie, ca Uniunea sustine republica parlamentara, dar s-a aratat sceptic in ceea ce priveste sansele Coalitiei de a modifica Legea Fundamentala.
Presedintele UDMR, Markó Béla, sustine ca ar fi benefica pentru Romania desemnarea unui reprezentant al Uniunii in calitatea de comisar european, totodata el aratandu-se deranjat ca discutiile privind anumite functii se poarta ca si cum in Coalitie ar exista numai PD si PNL.
Presedintele UDMR Markó Béla si episcopul reformat László Tökés s-au intalnit ieri la Cluj pentru a conveni asupra infiintarii unui for permanent de discutii intre UDMR si reprezentantii maghiarilor din Romania in scopul obtinerii autonomiei mult-visate.
Presedintele UDMR, Markó Béla, crede ca situatia din PNL afecteaza relatiile din Coalitie si ca exista unele asemanari intre guvernarea actuala si cea a CDR.
Funar a cerut "eliminarea" lui Markó Béla Pe de alta parte, coalitia guvernamentala a respins propunerea reprezentantilor Opozitiei de a aloca Educatiei 6% din PIB.
Ministrul de stat Markó Béla, care a participat ieri la deschiderea lucrarilor Conferintei ministeriale de lansare a Programului regional "Initiativa de la Kiev", a declarat ca Romania "poate si trebuie sa fie impreuna cu altii, in proiectie strategica, un promotor al colaborarii dintre Est si Uniunea Europeana".
UDMR nu este de acord cu introducerea votului uninominal si nici cu asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe o lege care sa schimbe sistemul electoral din Romania, a declarat ieri presedintele UDMR, Markó Béla.
Markó Béla, presedintele UDMR, a declarat ca partidul sau va analiza situatia politica actuala si va incerca sa actioneze in interesul stabilitatii politice. ... Cred ca fiecare trebuie sa analizam situatia la rece, ca doar nu acum am aflat ca exista neintelegeri intre presedinte si premier", a spus Markó Béla.
Presedintele UDMR Arad, Kiraly Andras, a declarat ieri ca organizatia judeteana il va sustine pe Markó Béla pentru un nou mandat de presedinte. ... "Credem ca in perioada in care UDMR a fost condusa de Markó Béla s-au gasit acele resurse prin care s-a realizat unitatea comunitatii maghiare din tara.
Presedintele UDMR, Markó Béla, considera ca episcopul László Tökés nu are sanse de a obtine ca independent un mandat la alegerile pentru PE. ... Markó Béla a spus referindu-se la candidatura lui Tökés ca intr-un partid nu se poate face opinie separata, dar ca in UDMR acest lucru este posibil.
google-analytics.com