Cautare

550 de rezultate pentru "pal bela" (3.55 secunde)
Candidatul Uniunii la Presedintie, Markó Béla, a recunoscut, intr-o emisiune televizata, ca exista unele ingrijorari legate de depasirea pragului electoral pentru intrarea in Parlament a UDMR, cu atat mai mult cu cat aceste alegeri sunt deosebit de importante, deoarece viitorul mandat va consfinti integrarea Romaniei in UE.
Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR) va reevalua situatia politica daca Partidul Social Democrat (PSD) va ramane fara sprijinul Partidului Umanist (PUR), a declarat ieri presedintele UDMR, Marko Bela. ... Totul este in acest moment matematica”, a spus Marko Bela.
Vicepremierul Markó Béla, presedinte al UDMR, are legitimatie de maghiar. ... Nationalitatea noastra nu se leaga de legitimatie, ci de cultura, traditii, mentalitate“, a declarat Markó Béla.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca legea privind Statutul minoritatilor nationale nu lezeaza in nici un fel interesele majoritatii si ca Uniunea nu va accepta nici un fel de modificari esentiale ale acestei legi.
La ora actuala, daca urmariti cu atentie mesajul electoral promovat in primul rand de Marko Bela in calitate de candidat la Presedintie, veti constata ca ei au alt obiectiv deschis si declarat:
"Suntem martori la istoria unui esec" a fost comentariul acid al liderului UDMR, Markó Béla, fata de intentia de infiintare a unui nou partid maghiar in inima Ardealului. ... Nu sunt ingrijorat", a conchis Markó Béla, ferindu-se insa de a intra intr-o polemica directa cu liderii UCM.
UDMR va ocupa patru pozitii in viitorul Cabinet, dintre care una va fi de ministru de stat fara portofoliu, care va avea in coordonare trei ministere, a declarat ieri premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu, dupa consultarile cu presedintele UDMR Marko Bela.
Pentru Markó Béla exista mai multe autonomii Markó Béla, ministru de stat fara portofoliu insarcinat cu coordonarea activitatilor din domeniul culturii, invatamantului si integrarii europene, a fost validat cu 57 de voturi pentru, 15 impotriva si sase abtineri.
Markó Béla, presedintele UDMR, a confirmat ca episcopul László Tökés ar urma sa figureze pe lista candidatilor UDMR la alegerile pentru Parlamentul European, precizand ca pozitia acestuia pe liste va fi discutata mai tarziu.
Liderul UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca este nemultumit de faptul ca unii lideri ai coalitiei au facut aprecieri cu privire la modificarea regulamentelor de functionare a Camerelor, fara sa se fi consultat si cu UDMR.
Presedintele UDMR, Marko Bela, s-a declarat, miercuri, impotriva eliminarii pragului electoral de cinci la suta la alegerile parlamentare, asa cum a propus, in Senat, senatorul PRM Gheorghe Funar. ... Marko Bela a adaugat ca UDMR nu doreste sa se sprijine pe pragul alternativ, pentru a intra in Parlament.
Presedintele UDMR, senatorul Marko Bela, a declarat, astazi, dupa ce si-a exercitat dreptul constitutional la sectia din Sancraiu de Mures, ca a optat pentru o "schimbare" si pentru un Guvern "stabil".
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat vineri la postul de radio RFI ca partidul sau pledeaza pentru un parlament bicameral si ca ar dori ca Guvernului sa-i fie retras dreptul de a emite ordonante de urgenta. ... Marko Bela:
Presedintele UDMR, Markó Béla, prezent si el la conferinta, a precizat ca proiectul legii privind Statutul minoritatilor nationale din Romania “se afla pe circuit cu scopul avizarii de diferite ministere“. “Saptamana viitoare sper sa reusim sa-l adoptam in sedinta de Guvern“, a mai spus Béla.
Potrivit liderului Uniunii, Markó Béla (foto), problemele sunt legate de dreptul decizional al minoritatilor in invatamant sau cultura.
Cateva zeci de mii de persoane au participat sambata seara pe stadionul municipal din Targu-Mures la un concertul sustinut de formatia un-gara Omega, spectatorii huiduindu-l pe presedintele UDMR, Markó Béla, care a incercat sa sustina un discurs inainte de inceperea concertului.
UDMR, pentru alegerile anticipate Conducerea UDMR este "de acord" cu alegerile anticipate, fiind de aceeasi parere cu partenerii de coalitie ca astfel ar putea fi intarita majoritatea parlamentara, a anuntat, ieri, liderul Uniunii, Marko Bela.
Vrem realizarea a tot ce este in programul de guvernare“, a declarat presedintele UDMR, Markó Béla, sambata, la Targu-Mures, referitor la oportunitatea alegerilor anticipate.
Ministrul de stat Markó Béla si o delegatie a Ministerului ungar de Externe, condusa de secretarul de stat Bársony András, au stabilit in cadrul unei intalniri la Palatul Victoria ca sedinta comuna de guvern romano-ungara sa se desfasoare in zilele de 20 si 21 octombrie.
Presedintele Romaniei, dupa ce UDMR a fost aruncat de guvernare - ceea ce a produs suparea xenofoba a lui mrko Bela (liderul UDMR si al lui Laslo Tokes) - l-a numit marti pe Eckstein Kovacs Peter in functia de consilier prezidential pentru minoritati.
google-analytics.com