Cautare

550 de rezultate pentru "pal bela" (7.93 secunde)
Markó Béla a fost reconfirmat in functia de presedinte UDMR pentru urmatorii 4 ani, cu o majoritate covarsitoare de voturi.
Nicolae Popa a declarat ieri ca declaratiile recente ale presedintelui UDMR Markó Béla, de la Arad, privind instaurarea autonomiei teritoriale in ¥inutul Secuiesc, constituie "o noua obraznicie, care nu mai poate fi tolerata, si o incalcare flagranta a Constitutiei Romaniei".
Dupa intalnire, Markó Béla a declarat ca presedintele Traian Basescu le-a spus reprezentantilor Uniunii ca nu are solutie pentru iesirea din criza politica.
Presedintele UDMR, ministrul de stat Markó Béla, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca agenda nationala trebuie sa cuprinda alegeri pentru Parlamentul European in toamna si ca alegerile parlamentare ar putea fi amanate pentru 2008. ... Am putea sa le fixam oricand in 2008", a spus Markó Béla.
Liderul UDMR, Markó Béla, l-a criticat pe Basescu pentru ca a calificat actualul Guvern, votat de Parlament, drept "ilegitim" si pentru ca nu a respectat "regulile jocului".
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca mai ramane in functia de ministru de stat pana cand vor fi rezolvate problemele legate de stabilitatea politica, dupa care va parasi acest post pentru a se ocupa de restabilirea comunicarii Uniunii cu electoratul sau.
Kelemen a declarat ca nu a avut niciodata ambitie in politica si a fost suprins de propunerea lui Markó Béla de a deveni presedinte executiv. ... Kelemen este unul dintre apropiatii lui Markó Béla si a detinut functia de presedinte al Consiliului de Coordonare a UDMR.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri la Targu Mures ca formatiunea sa are o dilema in ceea ce priveste pastrarea sau nu a functiei de vicepremier.
Markó Béla s-a tinut de cuvant si si-a inaintat ieri demisia din functia de vicepremier.
Liderul UDMR, Marko Bela a demisonat ieri din functia de vicepremier, asa cum a promis imediat dupa referendum. ... Marko Bela a explicat ca a luat decizia de a demisiona doar pentru ca isi doreste sa coordoneze mai bine activitatea UDMR in perioada care urmeaza.
Markó Béla stie ca organizatia pe care o conduce are "posibilitati limitate" in contextul alegerilor pentru europarlamentare, putand sa obtina doua, maximum trei, locuri. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Recent insa presedintele UDMR, Markó Béla, a confirmat ca episcopul Tõkés László ar urma sa figureze pe lista candidatilor UDMR la alegerile pentru Parlamentul European, precizand ca pozitia acestuia pe liste va fi discutata mai tarziu.
O intalnire intre presedintele UDMR, Marko Bela, si presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, Laszlo Tokes, a fost din anuntata pentru inceputul saptamanii viitoare, dupa mai multe ezitari in acest sens ale celor doi lideri maghiari.
Este ce-a de-a doua actiune in instanta initiata de presedintele conservatorilor, Voiculescu depunand o plangere penala si impotriva liderului UDMR, Marko Bela, potrivit unui comunicat remis miercuri de PC.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a criticat vineri componenta Parlamentului si si-a exprimat speranta ca actualul legislativ sa fie schimbat cat mai repede, cu unul mai bun. ... Cu un astfel de Parlament nu mai putem lucra mult timp", a spus Marko Bela.
Conferinta de presa de ieri de la sediul PSD Bihor a avut ca subiect si declaratia facuta de liderul UDMR, Markó Béla, cu privire la obligativitatea invatarii limbii maghiare de catre romanii din Transilvania.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, miercuri, ca, in urma intalnirii cu liderii PD-L, democrat-liberalii isi mentin pozitia ca reprezentantii Uniunii sa faca parte din viitoarea formula guvernamentala.
Sunt doar cateva din prevederile pe care vicepremierul si liderul UDMR, Marko Bela le-ar dori prevazute in viitoarea Constitutie. ... As priva Guvernul de dreptul adoptarii Ordonantelor de Urgenta, de dreptul asumarii raspunderii in legatura cu anumite legi", a declarat vineri, Marko Bela, la RFI.
Marko Bela ameninta cu parasirea coalitiei de guvernare.
google-analytics.com