Cautare

2323 de rezultate pentru "pacurar ioan" (2.98 secunde)
Senatorul independent Ioan Talpes a declarat, miercuri, ca a ramas surprins de amploarea publica a unei invocate discutii pe care ar fi avut-o cu persoane din PSD si PC, dar ca nu el s-a adresat PSD, ci "altii" i s-au adresat lui.
Ioan Nelu Botis a demisionat. ... Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis, a anuntat in urma cu cateva minute ca a demisionat.
Ioan Nelu Botis si-a depus demisia, miercuri dimineata, din functia de ministru al Muncii. ... Coplesit de emotii, Ioan Nelu Botis a tinut sa le ceara scuze, pentru scandalul in care a fost implicat, tuturor celor care l-au sustinut.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Crin Antonescu, uimit de acuzația pe care i-a adus-o fostul ministru al Internelor, Ioan Rus Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat la Antena3 ca este surprins de acuzatia pe care i-a adus-o fostul ministru al Internelor, Ioan Rus, conform careia ar fi exercitat presiuni asupra sa pe tema referendumului.
Dupa recitatul sustinut de artistii Ansamblului Folcloric "Junii Sibiului", copresedintele USL Sibiu, Ioan Cindrea, le-a cerut membrilor USL sa nu mai doarma pana in data de 9 decembrie, cand sunt alegerile parlamentare, iar liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, si-a prezentat sloganul de campanie:
Licitatia prin care ar fi urmat sa fie vindute activele Textilei Ardeleana, programata pentru ieri, a fost aminata dupa ce executorul judecatoresc Ioan Michis a suferit un infarct si nu s-a mai putut prezenta la licitatie.
Potrivit inspectorului sef din cadrul Inspectoratului de Concurenta, Ioan Badica, acestea s-au inteles asupra practicarii unor comisioane. ... Potrivit inspectorului sef din cadrul Inspectoratului de Concurenta Constanta, Ioan Badica, cele cinci banci sunt Alpha Bank, Banca Romaneasca, Piraeus Bank Romania, Volks Bank Romania si Banca Transilvania.
Scrisoarea electronica i-a fost trimisa in februarie 2003 ( cu cateva luni inaintea eliberarii certificatului anulat de justitie) arheologului clujean Ioan Piso, directorul Muzeului National de Istorie al Transilvaniei, care a efectuat, de asemenea, cercetari la Rosia Montana. Contactat telefonic, Ioan Piso a confirmat veridicitatea scrisorii.
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
Olivia Micula, fiica cea mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta. ... fiica magnatului Ioan MICULA se marita. ... Olivia Micula, fiica mare a milionarului bihorean Ioan Micula, se casatoreste cu alesul inimii Dorin Floruta.
Ioan Gyuri Pascu a murit avand DATORII IMENSE. ... Daniel Teodoreanu) Ioan Gyuri Pascu a murit avand datorii imense Ioan Gyuri Pascu a murit la inceputul acestei saptamani si a lasat in urma multa durere in randul familiei si al apropiatilor.
Catalina Grama (Jojo), Ioan Carmazan, Mihai Malaimare, Sebastian Papaiani, Geo Saizescu si Petre Roman s-au numarat printre cei care i-au adus un ultim omagiu regizorului Sergiu Nicolaescu.
Presedintele Traian Basescu a respins propunerile de numire a lui Tiberiu Nitu si Ioan Irimie pentru functia de procuror general si, respectiv, cea de sef al DNA.
Din diverse texte apocrife, fara legatura cu Sfanta Scriptura, reiese ca ea a fost logodita cu Sfantul Ioan Evanghelistul, insa pentru ca acesta a lasat-o pentru a-L urma pe Christos, Maria Magdalena a devenit prostituata:
Organizatia PNL Covasna s-a declarat ieri solidara cu liderul sau, Ioan Balan, pe care presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, l-a amenintat ca il da afara din partid.
Anuntat, saptamana trecuta, ca fiind cel mai probabil noul director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Salaj, Ioan Bujita nu se afla in gratiile prefectului Andrei Todea, omul care trebuie sa-si dea acordul cu privire la instalarea sa in functia vizata.
Ultimele conferinte judetene, care au marcat incheierea alegerilor interne in PSD, au confirmat ca procesul de innoire a partidului nu prea a existat, lucru evidentiat si de o statistica prezentata ieri de vicepresedintele Doru Ioan Taracila.
In locul Biroului Permanent Judetean a fost numit un comitet interimar, condus de vicepresedintele PD la nivel national, Ioan Olteanu, care preia practic atributiile presedintelui organizatiei judetene.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
google-analytics.com