Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (3.02 secunde)
Directorul Directiei Taxe si Impozite, Ioan Vacariu, recunoaste ca au fost calculate niste biruri fara a fi aliniate la media taxelor de aceeasi natura, astfel ca unele dintre persoanele fizice si juridice ar fi fost obligate sa suporte taxe nejustificat de mari in comparatie cu altele.
Ioan si Viorel Micula, patronii societatii European Drinks, au cumparat pe litoralul romanesc 12 hoteluri, toate calificate cu cate doua stele.
Prim-vicepresedintele Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui (APRIL), Ioan Balan, ne-a declarat ca pentru 2007 cota de lapte a Romaniei este e 3,3 milioane de tone, dintre care 1,09 milioane de tone sunt alocate procesarii.
Consiliul Concurentei ar trebui sa se implice in modul in care Petrom majoreaza tarifele la carburanti, declara fostul ministru al Industriei, Dan Ioan Popescu.
În ultimii trei ani, nici un caz de evaziune fiscala înregistrat în Dolj nu s-a soldat cu trimiterea în judecata a celor acuzati, a dezvaluit ieri directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Ioan Filipescu.
În ultimii trei ani, nici un caz de evaziune fiscala înregistrat în Dolj nu s-a soldat cu trimiterea în judecata a celor acuzati, a dezvaluit ieri directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Ioan Filipescu.
În ultimii trei ani, nici un caz de evaziune fiscala înregistrat în Dolj nu s-a soldat cu trimiterea în judecata a celor acuzati, a dezvaluit ieri directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Ioan Filipescu.
 Procurorii anticoruptie i-au trimis ieri în judecata pe fostii ministri ai agriculturii, Decebal Traian Remes si Ioan Muresan, primul, pentru trafic de influenta, iar cel de-al doilea, pentru complicitate la cumparare de influenta.
Bercea Ioan, seful Administratiei Financiare Oradea, a declarat un venit de 101.658 de lei, adica lunar a incasat 8.471 de lei; Chivari Ioan - directorul Administratiei Comunelor Oradea a declarat suma de 50.200 de lei;
Foarte incantat s-a aratat a fi si Ioan Micula, presedinte al Camerei de Comert si Industrie (CCI) Bihor, care a sustinut ca parteneriatul este o premiera pentru mediul de afaceri bihorean. ... Premiera pe tara De o parere asemanatoare a fost si Ioan Lucian, presedinte al FPB:
Ioan Mintas, presedintele CLIPMM Oradea, a declarat ca zilele trecute au avut loc intalniri intre Cabinetul Boc si reprezentanti ai CNIPMMR, in care s-a hotarit necesitatea sprijinirii mediului de afaceri, in special IMM.
Deputatul Ioan Oltean a declarat vineri ca firmele cu datorii ar putea scapa mai usor de faliment daca parlamentul va aproba un proiect de modificare a Legii nr.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 15 iulie, o moneda din argint dedicata aniversarii a 150 de ani de la infiintarea de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a Oficiului de Statistica.
Intr-o sedinta furtunoasa care a durat peste patru ore, Ioan Vigaru, director adjunct al SC Mercur SA (firma controlata de SIF Oltenia), a castigat detasat presedintia institutiei, fiind votat de 42 de membri ai Camerei (din 80 de voturi exprimate), in timp ce contracandidatii sai, Constantin Raducanoiu si Octavian Vulpescu, au iesit din cursa, primul cu 29, iar cel de-al doilea, cu numai noua voturi.
CE Rovinari a semnat, la sfarsitul saptamanii trecute, un contract de imprumut in valoare de 100 de milioane de lei (aproximativ 25 de milioane de euro - n.r.) cu CEC Bank pentru o lucrare efectuata de o firma apropiata fostului ministru Dan Ioan Popescu.
"Urmand o metodologie unitara la nivelul camerelor de comert din Romania, care ia in calcul indicatorii economici ai anului precedent referitori la cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat, clasamentul 'Topul firmelor 2009' reuneste, in cadrul celor sase domenii de activitate si cinci clase de marime, 858 de companii dintre 3.317 operatori economici care au indeplinit cumulativ criteriile", a precizat presedintele Camerei de Comert a Judetului Dolj, Ioan Vigaru.
Daca nu va fi relocat pe alt continent si nici nu-l cumpara Ioan Niculae, Doljchim se inchide pana la primavara.
Adevarul Holding a renuntat la colaborarea cu Ioan Grosan - care a inceput sa scrie editoriale in cotidianul Adevarul incepand din 2010 - dupa ce CNSAS a cerut Curtii de Apel Bucuresti sa constate calitatea de colaborator al fostei Securitati a scriitorului, anunta Mediafax.
Proprietarul combinatului inca poarta discutii cu Ioan Niculae, pentru preluarea Doljchim Programul de restructurare a Combinatului Chimic Doljchim continua si anul acesta.
Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu, Ioan Niculae, Gigi Becali si Attila Verestoy. ... Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu, Ioan Niculae si George Becali. ... Attila Verestoy, Viorel si Ioan Micula, Iulian Dascalu.
google-analytics.com