Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (2.59 secunde)
In deschiderea sedintei, vicepresedintele comisiei, Ioan Cindrea, conducatorul lucrarilor, i-a informat pe colegi ca exista o solicitare din partea pensionarilor ca valoarea punctului de pensie sa se mentina la 45% din salariul mediu brut pe economie.
In deschiderea sedintei, vicepresedintele comisiei, Ioan Cindrea, conducatorul lucrarilor, i-a informat pe colegi ca exista o solicitare din partea pensionarilor ca valoarea punctului de pensie sa se mentina la 45% din salariul mediu brut pe economie.
Ministrul muncii, Ioan Botis, a sustinut ca atata timp cat Legislativul s-a pronuntat asupra neimpozitarii pensiilor mai mici de 2.000 de lei, Executivul trebuie sa aplice, recunoscand ca a votat si el reducerea TVA la 5 % pentru alimentele de baza.
"Ministrul de Interne, Traian Igas, i-a inmanat premierul Emil Boc propunerile de numire a lui Liviu Popa ca secretar de stat in locul lui Fatuloiu, si a lui Ioan Dascalu in locul lui Petre Toba, iar seful Guvernului a fost de acord, deciziile de schimbare in functie fiind pregatite pentru semnare", au aratat sursele citate.
O delegatie a Parlamentului European va efectua o vizita oficiala in Romania si Bulgaria, in perioada 22-26 februarie, pentru a vedea modul in care cele doua tari sunt pregatite pentru a adera la zona Schengen, a declarat, luni, pentru AGERPRES, europarlamentarul PSD, Ioan Enciu, raportor din umbra al Grupului Socialistilor si Democratilor din PE.
INPOLITICS publica un articol de Dan Ioan Popescu : ... Dan Ioan Popescu - www.danioanpopescu.ro)
Intrebat de numele celui care il va inlocui pe Ioan Botis la sefia Ministerului Muncii, premierul a spus ca acesta va fi anuntat in perioada urmatoare. Prim-ministrul Emil Boc a preluat interimar portofoliul Muncii ramas vacant saptamana trecuta in urma demisiei lui Ioan Botis.
Senatorul Ioan Mang a sustinut o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare:
Coalitia sare la gatul PDL din cauza asumarii Dupa cum a declarat secretarul gteneral al PDL, Ioan Oltean, partidul de guvernamnat deja ar fi stabilit ca legea de reorganizare administrativa se va adopta prin asumarea raspunderii Guvernului pana la sfarsitul acestei luni, adica sfarsitul acestei sesiuni parlamentare, urmand ca viitoarele alegeri locale din 2012 sa se faca dupa aceasta lege.
Ioan Scurtu : ... Ioan Scurtu: Traian Basescu a intors spatele Regelui Miha • Declaratiile domnului Traian Basescu la adresa maresalului Ion Antonescu, in care a zis ca si el a procedat la fel, ca ar fi dat la fel acel ordin sa se treaca Prutul, cum le vedeti?
La Alba-Iulia, primarul PDL Mircea Hava este cotat la 44%, candidatii USL testati in sondaje, Ioan Darzu si Calin Potor, trecand cu putin de 30%. ... In Alba, Ion Dumitrel are, conform sondajelor PSD, putin peste 40%, in timp ce Teodor Atanasiu si Ioan Florea nu trec, niciunul, de 30%.
Inpolitics informeaza: Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu - www.danioanpopescu.ro)
Emil Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea, Traian Igas, Flutur si Ioan Oltean, experienta pedagogica fiind incununata de "dirigintele" Traian Basescu. ... In sfarsit, nu putea lipsi de la mahalaua politica a PD-L, secretarul general al partidului, broscoiul de Bistrita Ioan Oltean, un fel de maestru intr-ale jignirilor si injuraturilor.
Nastase o ameninta pe Roberta Anastase cu puscaria Sefa deputaților, am numit-o pe Roberta Anastase, impreuna cu pedelistii Ioan Oltean si Daniel Buda au incalcat "flagrant" Regulamentul Camerei supunand la vot "o serie de rapoarte ilegale" ale comisiilor de buget-finante, in lipsa oricarui cvorum, sustine ex-premierul Adrian Nastase, pe blog.
Scenariul este "plagiat" de tinerii liberali, care isi realeg, in aceleasi conditii, liderul organizatiei municipale, Ioan Bildea. ... Ministrul Muncii, Ioan Botis, este anchetat de ANI si Departamentul pentru Lupta Antifrauda pentru conflict de interese, dar accepta extrem de greu sa demisioneze.
Blogul senatorului Ioan Mang: ... Ei l-au ales pe Alexandru Ioan Cuza, cel care va deveni unul dintre intemeietorii statului roman modern. ... In 1862, in aceasta zi Parlamentul unic al Romaniei isi deschidea primele lucrari, Alexandru Ioan Cuza proclamand unirea definitiva a Principatelor!
Senatorul Ioan Mang a sustinut o declaratie politica, intitulata: ... De exemplu, despre domnul Ioan Oltean am putea spune ca a avut o "contributie" directa la faptul ca pe programul POSDRU, Romaniei i-au fost suspendate fondurile.
"Cuza domnitor, Basescu tradator", "Basarabia este Romania" Update 15:00 - Premierul Mihai Razvan Ungureanu si omologul sau moldovean, Vlad Filat, dar si ministrii celor doua cabinete au fost huiduiti de un grup de circa 20 de persoane, sambata dupa-amiaza, la iesirea din sediul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, unde a avut loc o "sedinta comuna a guvernelor roman si moldovean".
Ioan Ciocan, asociat unic si administrator al SC Lescaci Com SRL Negresti Oas, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de cumparare de influenta si Szepessy Szabolcs, consilier personal al ministrului Mediului si Padurilor, in sarcina caruia s-a retinut complicitate la infractiunea de cumparare de influenta.
Botis Ioan-Nelu, Oltean Ioan BRASOV: ... Blaga Iosif Veniamin, Timis Ioan, Iacob Ridzi Monica Maria, Arion Viorel SIBIU: Stirbet Cornel, Turcan Raluca, Roman Gheorghe SALAJ:
google-analytics.com