Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (5.19 secunde)
Dupa cum era de asteptat, excluderea Monei Musca si a lui Ioan Ghise din PNL a starnit reactia vehementa a "gruparii de soc" Stolojan- Stoica-Boureanu- Turcan. ... Acesta a declarat ieri ca nu este de acord cu masura de excludere din PNL a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise.
Prezentarea materialului de urmarire penala a inceput ieri in dosarul Zambaccian, cu Ioan Paun, fostul consul general al Romaniei in China si consilier economic la reprezentanta Romaniei din Shanghai.
Senatorul Ioan Talpes a depus ieri la Tribunalul Bucuresti documentele necesare si cererea de inregistrare a formatiunii politice pe care a constituit-o, Uniunea Populara Social Crestina.
Amenintari la adresa consulului roman in China Potrivit unui comunicat al DNA, toate transporturile speciale provenite din China au fost mijlocite de Ioan Paun, in scopul numirii si mentinerii acestuia in functiile de consul general, sef al Consulatului General al Romaniei la Hong Kong (RP Chineza), dar si pentru mentinerea in misiune permanenta in strainatate.
Prim-vicepresedintele PC, Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei, ii cere premierului intr-o scrisoare deschisa trimisa ieri sa constituie de urgenta o comisie, sub coordonarea Autoritatii de Control, care sa analizeze toate contractele de furnizare a energiei din perioada 2000-2007.
Presedintele UPSC Ioan Talpes a declarat ieri ca partidul va continua demersul juridic in cazul biletelului trimis de premierul Tariceanu presedintelui Basescu, urmand sa depuna noi probe, in ciuda deciziei de "NUP" anuntata marti.
Fostul premier Adrian Nastase si Ioan Melinescu, fostul presedinte al Oficiului pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie in dosarul Matusa Tamara.
Liderul democratilor galateni a dezvaluit ca cele doua motiuni de cenzura depuse de Partidul Social Democrat in 2006, "Anti-reforma Sanatatii" din februarie, care s-a bucurat si de sprijinul parlamentarilor PRM, si "Guvernul Tariceanu - Fapte si Minciuni" din iunie, contin numeroase semnaturi duble, dar si semnaturi "contrafacute", precum cea a fostului pesedist Dan Ioan Popescu, in dreptul caruia apare simplu D.I.P.
Celebrul grup de la Cluj, unit in jurul vicepresedintelui Ioan Rus, este cunoscut pentru pozitiile sale autonome fata de oricine era la un moment sau altul presedinte al PSD.
Fostul ministru roman al Apararii, Ioan Mircea Pascu si fostul consilier polonez pentru securitate nationala, Marek Siwiec ameninta ca il vor da in judecata pe raportorul elvetian Dick Marty daca acesta nu le va retrage in termen de sapte zile numele din raportul privind inchisorile CIA.
Conducerea PNTCD a stabilit sambata, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, excluderea din partid a lui Ioan Avram Muresan, din cauza atitudinii echivoce a acestuia in scandalul presupusei mite catre Decebal Traian Remes.
Ioan Onisei a explicat ca melodia are 3 minute si 32 de secunde, fapt care incalca prevederile legislatiei cu privire la reflectarea campaniei electorale in audiovizual, care prevede ca un spot electoral poate avea o durata de 20-30 de secunde.
Conducerea PNTCD a decis excluderea din partid a presedintelui filialei Alba, Alin Ioan Popa. ... "Alin Ioan Popa a avut numele conspirativ 'Globo' si a oferit note informative in perioada 1985-1987.
Dupa cum stiti, Biroul Permanent National al PSD a desemnat un colectiv de coordonare a activitatilor politice ale organizatiei judetene, format din 21 de persoane - cei 15 primari care au reusit sa castige sau sa recastige mandate, cei doi parlamentari, cei doi consilieri judeteni, Ioan Mang si Alexandru Retegan, presedintele organizatiei de femei, Lia Pop, si Emilian Pavel, presedintele organizatiei judetene de tineret.
Din Biroul Permanent al PRM vor mai face parte Corneliu Bichinet, Nicolae Patru, Cristian Buzea, Stela Acatrinei, Cristian Stanescu, Victor Iovici, Ioan Baldea, Dan Zamfirescu, Anca Petrescu (toti fiind secretari executivi), Ilie Ilascu, Mitzura Arghezi, Verginia Vedinas, Mircea Purceld, Ilie Merce, Mircea Ifrim, Marius Iriza, Florica Mara, Ioan Aurel Rus, Eugen Mihaescu, Dumitru Badea, Dumitru Avram, Vladimir Farsirotu, Iuliu Ioan Furo, Viorel Dumitrescu, Costel Avram, Danut Saulea, Florea Spirea, Ion Stoica, Angela Buciu, Adrian Roseti (simpli membri).
Claudiu Pop, Ioan Mang, Bujor Chirila, Sorin Roman, Lia Pop, Florin Bogdan, Sonia Draghici, Cristina Duta, Teodor Fericeanu, Viorel Iuhas, Dorel Vesa, Ioan Romosan, Florian Pavel, Silviu Odobasian, Ioan Mintas, Felix Cozma, Doina Corb, Vasile Bara, George Doca, Craciun Buzlea, Alexandru Retegan si Mihai Bar".
Ca si pana acum, au fost adusi in fata presei cativa candidati PSD pentru Parlamentul Romaniei, Claudiu Pop a atacat atat PNL, cat si PDL, iar Ioan Mang s-a aratat revoltat de refuzul Guvernului de a mari salariile profesorilor.
Pentru Senat vor candida Ioan Mintas, om de afaceri, prodecan al Facultatii de Mediu Oradea (Colegiul 1 Marghita), Silviu Odobasianu, fost primar al municipiului Beius (Colegiul 2 Alesd-Beius-Stei), Florian Pavel, fost sef al Directiei Agricole (Colegiul 3 Salonta-Oradea Sud), si Ioan Mang, profesor universitar si consilier judetean, (Colegiul 4, Oradea Nord-Centru).
Deputatul de Brasov Ioan Ghise a declarat, la finalul intalnirii informale, care a durat aproape o ora si jumatate, ca liderii PNL i-au convocat pe noii parlamentari pentru a le ura bun venit, dar si pentru a le prezenta stadiul negocierilor pentru formarea majoritatii.
In urma propunerilor facute de partidele parlamentare si potrivit votului dat de senatori, din comisia de validare fac parte Traian Igas, Gabriel Mutu, Constantin Dumitru, Florin Andrei Mircea, Ioan Ruset si Iulian Urban de la PDL, Ioan Chelaru, Dan Coman Sova, Marian Valer si Adrian Tutuian si Toni Grebla din partea PSD, Ioan Ghise, Mario Oprea si Liviu Pasca de la PNL si Cseke Attila Zoltan din partea UDMR.
google-analytics.com