Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (2.94 secunde)
Patriciu nu s-a multumit doar cu punerea sub o lupa internationala a modului in care Parchetul intelege sa aplice legea, dar a revenit si asupra acuzatiilor pe care i le-a adus, initial, lui Ioan Talpes - fost consilier al presedintelui Ion Iliescu.
Vicepresedintii PSD si PNL, Ioan Mircea Pascu si Gheorghe Flutur, s-au confruntat sambata, in acelasi oras - Bistrita, dar in locatii diferite, criticand reciproc actiunile politice ale partidelor pe care le reprezinta.
Invitat marti seara la sedinta Biroului Executiv (BEx) al Organizatiei Municipale PSD Bucuresti, Mircea Geoana a declarat ca nu a fost niciodata certat cu presedintele acestei organizatii, Dan Ioan Popescu, care l-a destituit din functia de presedinte executiv al filialei dupa pierderea alegerilor pentru Capitala din 2004.
Democratul Ioan Onisei, care intre 2000 si 2004 a fost membru al Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor, si-a pierdut statutul de parlamentar in aceasta legislatura.
Astfel, daca presedintele Consiliului Judeten Covasna, Demeter Janos, sustine ca legea trebuie sa prevada foarte clar motivele pentru care pot fi revocati presedintii de consilii judetene, prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan (UDMR), spune ca modificarea Legii nr.
Astfel ca pentru un membru de seama al partidului, precum Dan Ioan Popescu, intrebarea care este relatia sa cu presedintele, are un singur raspuns:
Revenind la tensiunile din interiorul PSD, exista voci care sustin ca Mircea Geoana, presedintele PSD si Ioan Rus, liderul „grupului de la Cluj”, pregatesc debarcarea lui Adrian Nastase din functia de presedinte executiv al partidului „mult iubit” de Bunicuta, prin convocarea unui congres extraordinar.
Dezbaterile de ieri asupra initiativei legislative a deputatului democrat Ioan Oltean ce vizeaza sanctionarea migratiei politice a primarilor au conturat o majoritate surprinzatoare, care ar putea duce la adoptarea acesteia in respectiva formula.
Pedepsele dictate de Curtea de Apel Ioan Becali - 8 ani de inchisoare cu executare Cristi Borcea - 7 ani de inchisoare cu executare Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare George Copos - 5 ani de inchisoare cu executare MM Stoica - 4 ani de inchisoare cu executare Jean Padureanu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gica Popescu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gigi Netoiu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Pedepsele cerute de procurorii DNA la recursul de la ICCJ Ioan Becali - de la 8 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;
Astazi, presedintele executiv Adrian Nastase va da cu subsemnatul la DNA in cazul mostenirii primite de la "matusa Tamara", in timp ce instanta se va pronunta in privinta averii liderului Organizatiei PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, sustine ca partidul care va rezulta in urma fuziunii dintre PNL si PD trebuie sa impartaseasca doctrina populara. "Nu e totuna daca faci parte dintr-un grup parlamentar european care are 10 procente sau unul care are 40-50%", a justificat Ioan Oltean pozitia oficiala a democratilor.
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu (foto), si liderul TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, cunoscuti ca apropiati ai presedintelui autosuspendat Dan Ioan Popescu, au fost exclusi joi seara din partid.
Daca senatorul PSD de Cluj Vasile Dancu (foto) sustine ca un congres extraordinar care sa elimine functia de presedinte executiv ar putea avea loc in jumatate de an, Ioan Rus nu vede acest subiect ca fiind actual.
La randul sau, deputatul Ioan Oltean a spus ca PD nu va mai face o alta oferta avantajoasa de fuziune liberalilor daca acestia nu o accepta pe aceasta.
Cele doua "tabere" ala partidului - pe de o parte actualul Birou Permanent Local condus de Ioan Negrea, presedinte al partidului, reales la finele anului trecut, iar pe de alta parte gruparea celor doi consilieri exclusi din PD, consilierii locali Florin Maftei si Constantin Filimon - au avut in cursul serii de marti, 14 februarie, o runda de discutii cu reprezentantii Biroului National al Comisiei Statut, Etica si Litigii al Partidului Democrat.
Senatorul Ioan Talpes este decis sa se inscrie in PPCD. ... Incurajari nemtesti Biroul National de Conducere al PPCD a decis si invitarea senatorului independent Ioan Talpes in cadrul Biroului National de Conducere pentru discutarea dorintei declarate a acestuia de a deveni membru al acestui partid.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
In plin razboi al demisiilor si al intentiilor de excludere din PSD a celor cu probleme morale, liderul social-democrat Mircea Geoana sustine ca Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu vor intra numai in vizorul conducerii partidului, nu al organizatiilor din care fac parte acestia.
Ioan Botezatorul (ridicata pe locul nasterii Sf. Ioan) si Izvorul Sfintei Fecioare Maria. ... Ioan Iacob Romanul). Reintoarcere inIerihon - privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii si inchinare in Manastirea Dudul lui Zacheu.
- Stiu ca ai jucat si intr-un film al regizorului Ioan Carmazan. - Da, filmul lui Ioan Carmazan se numeste Noi stim ca voi stiti ca noi stim.
google-analytics.com