Cautare

1093 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (4.21 secunde)
"Este pentru prima data dupa 16 ani cind, din punct de vedere turistic, balanta de plati este pozitiva, in primele 11 luni, inregistrindu-se un excedent de circa 150 milioane de euro ", a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian.
Presedintele Autoritatii Nationale de Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, a declarat ca institutia pe care o conduce ar putea face un demers oficial la Ministerul Mediului de reanalizare a contractelor prin care s-au inchiriat plajele.
De altfel, actionarii Grupului Energetic Tender vor fi convocati in lunile urmatoare pentru a aproba schimbarea denumirii societatii, intrucat compania apreciaza ca situatia juridica a lui Ovidiu Tender afecteaza negativ relatiile cu partenerii externi.
Inspectoratul pentru Concurenta Constanta a organizat ieri la sediul Primariei Orasului Ovidiu o intalnire cu agentii economici care isi desfasoara activitatea in zona acestei localitati constantene.
Mai departe, Transgaz s-a simtit "datoare" sa taxeze punctul de vedere al primarului din localitatea Ovidiu, care si-a manifestat, deschis si sincer, supararea fata de faptul ca Transgaz nu l-a invitat la dezbatere, mai ales ca in localitatea pe care acesta o reprezinta situatia este extrem de delicata, in sensul ca foarte multi cetateni nu-si pot folosi terenurile din cauza conductelor care le traverseaza.
Infiintata in urma cu 15 ani, ARDAF a trecut in ultimii ani printr-o situatie foarte dificila care a impus adoptarea de catre organismele abilitate ale statului roman a unor masuri speciale de supraveghere a companiei controlata - inainte de boom-ul bursier de la inceputul acestui an - de omul de afaceri Ovidiu Tender.
Presedintele Patronatului National al Viei si Vinului (PNVV), Ovidiu Gheorghe, ne-a declarat ca in 2006, piata vinului a crescut cu peste 10%, de la 400 de milioane de dolari, cat a inregistrat in 2005, la 450 de milioane.
Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea a fost acuzat ieri de fostul presedinte PNL al organizatiei Seaca de Câmp, Marcel Barbu, actual membru al PLD, ca i-a sugerat sa dea mita pentru a fi angajat într-un post de la Agentia de Plati si Interventii în Agricultura (APIA), condusa de liberalul Silviu Dragancea.
Ne-am adresat si fostilor membri ai Consiliului de Administratie, comisiei de privatizare, Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului sa tina cont de solicitarea noastra înainte de semnarea contractului cu Ford, dar nu am primit nici un raspuns de la acestia", a declarat liderul Sindicatului Rodae, Ovidiu Cioroianu.
Malurile canalelor navigabile aflate in administrarea CN Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta vor putea fi subconcesionate sau inchiriate investitorilor interesati inca din cursul acestui an, a declarat ieri Ovidiu Cupsa, directorul general al CN ACN, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul Companiei.
Am fost foarte mult în strainatate, la expozitii, si am venit cu tot ce înseamna nou în piata", a declarat Ovidiu Pasoi-Sîrbu, directorul Wissen Technologies.
Am fost foarte mult în strainatate, la expozitii, si am venit cu tot ce înseamna nou în piata", a declarat Ovidiu Pasoi-Sîrbu, directorul Wissen Technologies.
Dupa punerea in exploatare a viitorului Canal Dunare-Bucuresti - a carui finalizare va fi reluata in anii urmatori, dupa ce a fost sapat pe o portiune de peste 60% din lungimea sa totala inainte de 1989- cea mai mare parte a marfurilor care circula pe relatia Constanta-Bucuresti (cereale, marfuri generale, marfuri vrac, etc.), pe infrastructura rutiera si feroviara va fi preluata de transportul fluvial pe Dunare si pe canalele navigabile romanesti, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Ovidiu Cupsa, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta.
Surse din IPJ Olt sustin ca sub urmarire penala va fi pus tânarul care s-a predat politiei, luând asupra sa acuzatiile. Cel care va raspunde penal pentru accidentul petrecut pe raza comunei Curtisoara judetul Olt, pe 28 iunie, când doi tineri au ajuns la spital loviti de masina secretarului de stat în Ministerul Culturii si Cultelor, George Stirbu, este Ovidiu Calin, fiul unui om de afaceri, un apropiat al lui Stirbu.
Formatia FC Timitoara ar putea avea si ea un conducator aflat printre cei mai bogati romani, daca Ovidiu Tender va prelua gruparea banateana.
Pe lista "neagra" se afla traseul spre Tulcea, spre Harsova si legatura dintre Ovidiu si Constanta. ... Traseul autostrazii incepe in apropierea podului Ovidiu, pe DN 2A, trece prin vestul Constantei pana in apropierea podului de la Agigea pe DN 39.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a acordat un interviu saptamanalului Capital. ... Sorin Ovidiu Vintu si-a amanat conferinta de presa anuntata in campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, dar a acordat saptamana trecuta un amplu interviu saptamanalului "Capital".
Acest punct de vedere este sustinut de Ovidiu Portariuc, administratorul celei mai mari ferme ecologice din Botosani. ... As fi bucuros ca mai multi fermieri sa imbratiseze aceasta idee, mai ales ca avem cereri din afara de cinci, sase ori mai mari decat putem produce", a subliniat Ovidiu Portariuc.
Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu, Ioan Niculae, Gigi Becali si Attila Verestoy. ... Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vintu, Ioan Niculae si George Becali.
Sorin Ovidiu Vantu, a anuntat oficial, luni, in aceeasi conferinta de presa ca omul de afaceri Elan Schwartzenberg este noul proprietar Realitatea Media, iar tatal ei nu mai este asociat in niciun fel in aceasta afacere.
google-analytics.com