Cautare

1093 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (5.75 secunde)
Inaugurata de primarul orasului Eforie, Ioan Ovidiu Brailoiu, unitatea este situata in apropierea Grupului Scolar "Carmen Silva" si deja are inregistrate cu mult peste 50 de cereri de inscriere.
Una dintre marile surprize cu care a venit PNL la aceste alegeri este prezenta manelistului Ovidiu Rusu pe colegiul pentru Camera Deputatilor din municipiul Brasov, din zona Bartolomeu-Tractorul.
Achizitia, facuta inca de anul trecut, a precizat primarul Ovidiu Brailoiu (foto), a avut ceva probleme la capitolul livrare propriu-zisa, dar acum situatia este ca si rezolvata.
Soseaua va lega localitatile Ovidiu, Cumpana si Agigea, iar pentru ca ea sa devina realitate au fost necesare discutii cu diferiti proprietari de imobile si terenuri, care vor fi expropriati si, de asemenea, despagubiti. ... 358 mp din terenul detinut in Ovidiu.
Primarul din orasul Eforie, Ion Ovidiu Brailoiu (foto), care se afla la al doilea mandat, considera ca acest an a fost mai dificil din punct de vedere financiar fata de ceilalti ani.
Toate sunt la stadiul de promisiune", a declarat Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National pentru Intreprinderi Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR). ... Probabil vor fi eliminate cele care ii incomodau pe ei, nu pe noi, patronii", subliniaza Ovidiu Nicolescu. ... Ovidiu Nicolescu, presedinte CNIPMMR
Este vorba, dupa cum a precizat primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, de suprafata de port turistic neinchiriata, aflata in vecinatatea marinei pe care o gestioneaza omul de afaceri George Copos.
Prezent astazi la sedinta Colegiului Director al PD-L, Basescu i-a acuzat pe contracandidatul sau Mircea Geoana si pe primarul Sibiului Klaus Johannis (premierul promovat de PSD-PNL-UDMR) ca sunt instrumentele cu care oamenii de afaceri Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu vor sa obtina controlul statului.
Declaratia a fost facuta de Ovidiu Ohanesian, unul dintre jurnalistii rapiti in 2005 in Irak, la Realitatea FM. "Elena Udrea a vorbit pentru ca se simte amenintata", a spus la Realitatea FM jurnalistul Ovidiu Ohanesian.
Tot luni, in ziarul Bursa a aparut un interviu cu Sorin Ovidiu Vantu, in care acesta afirma ca presedintele Traian Basescu este "un om marunt", "o mediocritate nervoasa", care trebuie izolat pe scena politica.
"Indiferent de existenta unei relatii reale de prietenie intre mine si Sorin Ovidiu Vantu si de ostilitatea dintre mine si Traian Basescu, sunt cateva elemente de necontestat in toata aceasta afacere a arestarii primului de catre cel de-al doilea.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, considera ca ceea ce i se intampla lui Sorin Ovidiu Vintu in aceste zile reprezinta "doar o reglare de conturi intre vechi tovarasi".
Va rog mergeti la justitie!", a spus Traian Basescu, intrebat, dupa sedinta Consiliului European de la Bruxelles, cum comenteaza eliberarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu din arest.
Intitulata "Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?", 26 de reprezentanti ai PSD ii atrag atentia fostului lor sef de partid ca, in contextul in care agenda publica este dominata de subiecte de o gravitate foarte mare, el ar fi "transmis niste mesaje absolut surprinzatoare cu privire la campania electorala, referindu-se, intr-un mesaj audio, la vizita in ajunul turului II al prezidentialelor la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Senatorul PSD de Maramures, Sorin-Ovidiu Bota, este initiatorul unei propuneri legislative privind promovarea inventiilor, care a fost inaintata, saptamana aceasta, Biroului Permanent al Senatului in vederea dezbaterii si adoptarii.
Cert este ca noua inregistrare depusa la dosar de Sorin Ovidiu Vintu a fost acceptata de instanta ca proba.
• Senatorul Ovidiu Liviu Dontu va ocupa functia vacanta de vicepresedinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari in urma votului dat de catre colegii senatori din Grupul PSD. ... Ovidiu Liviu Dontu și senatorul Șerban Nicolae.
Aceste rezultate nu conduc la ideea ca 42% din vinul romanesc este falsificat, ci la faptul ca foarte multe vinuri nu corespund cu ceea ce este scris pe eticheta, dupa cum a declarat presedintele Patronatului National al Viei si Vinului (PNVV), Ovidiu Gheorghe.
Primarul Ovidiu Duma spune ca din bugetul anual de cinci miliarde de lei, Primaria nu poate plati taxele cerute de Transgaz. ... Primarul Ardudului, Ovidiu Duma, afirma ca introducerea acestei taxe pune in pericol realizarea proiectului, in momentul licitarii nefiind luate in calcul aceste cheltuieli suplimentare.
Dupa ce Consiliul National al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR) - 1903 a votat ieri in unanimitate excluderea societatilor lui Ovidiu Tender, acesta si-a dat in sfarsit demisia din functia de presedinte al organizatiei.
google-analytics.com