Cautare

1093 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (2.88 secunde)
In cursul zilei de ieri, magistratii au prelungit mandatul de arestare pentru omul de afaceri Ovidiu Tender cu inca 30 de zile. ... Ovidiu Tender a fost arestat pentru 30 de zile, fiind in prezent retinut la Directia Cercetari Penale a Inspectoratului General al Politiei.
Singura sansa, scolile de ucenicie Presedintele CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu, sustine ca forta de munca a devenit o necesitate stridenta a oricarui intreprinzator. Ovidiu Nicolescu subliniaza necesitatea unui cadru legal pentru ca ucenicia sa redevina principala cale de formare profesionala. ... Singura sansa raman scolile de ucenicie", a afirmat Ovidiu Nicolescu.
Ca urmare a conditiilor impuse de Uniunea Europeana intreprinderilor mici si mijlocii in primul an al aderarii, aproape 30% din IMM-urile romanesti vor da faliment, ele neputand face fata noilor conditii de piata, ne-a explicat presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania (CNIMMR), Ovidiu Nicolescu.
La eveniment au participat reprezentanti ai unor ministere, ministrul IMM, Ovidiu Silaghi, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania - Donato Chiarini, reprezentanti din partea Ministerului Economiei si Finantelor, Ministerului Muncii, Administratiei Publice etc.
"Ne-a venit ideea cu plantele medicinale dupa aproximativ doi ani de activitate în vechiul domeniu, în primul rând pentru ca tot ceea ce comercializam nu mai era de actualitate, în al doilea rând pentru ca erau 'locul si momentul' pe piata si în al treilea rând, pentru ca acei câtiva concurenti care existau (în special Plafarul de Stat, cel mai apropiat de locatia noastra), din punctul nostru de vedere, nu aveau o oferta la desfacere asa cum credeam noi ca ar trebui sa existe", a declarat Ovidiu Ciurezu, directorul Farmaplant.
Astfel, potrivit declaratiilor facute de Ovidiu Silaghi, Ministrul pentru IMM, cu ocazia lansarii ghidurilor necesare in obtinerea banilor de la UE, s-a reusit dublarea sumelor alocate pentru investitiile mici, precum si majorarea sumelor alocate pentru investitii mari, de la 26 de milioane de euro, la 31,6 milioane de euro.
Directorul general al Patronatului Viei si Vinului, Ovidiu Gheorghe, a precizat la BBC ca producatorii spera ca prin aplicarea viitorul ghid de bune practici, preturile la produse sa difere simtitor de la un hipermarket la altul si sa scada in general cu 15-30 de procente.
Locuitorii din Ovidiu vor avea parte in aproximativ noua luni de o sala de sport moderna. ... ) a inceput constructia noii sali de sport din Ovidiu termenul de executie al lucrarilor fiind de aproximativ 9 luni.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca de la 1 aprilie Cozmin Gusa va fi consilierul sau pe probleme de dezvoltare de media, urmand sa se ocupe de dezvoltarea internationala a trustului Realitatea - Catavencu.
'Dupa ce au fost publicate in presa mai multe fragmente de stenograme din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu care reprezentau discutiile omului de afaceri cu jurnalisti din grupul Realitatea si politicieni, HotNews.ro a obtinut de la Tribunalul Bucuresti stenogramele integrale ale discutiilor purtate de Vantu cu Sergiu Toader (foto), Stelian Tanase si Corina Dragotescu.
Ipoteza socanta vizand razboiul Vantu - Ghita Razboiul declansat intre Sorin Ovidiu Vantu, patronul Realitatea TV, si omul de afaceri, Sebastian Ghita, care, relativ recent, a acceptat sa preia managementul postului de televiziune si sa investeasca si o suma de bani considerabila, este in plina desfasurare.
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
Ovidiu Ioanitoaia si-a pierdut tigarile. In inghesuiala de la intrare a ratacit pachetul de Kent, alea lungi, cu care, pe vremea cind "domnul Ovidiu" scria la "Flacara", mergeai la doctor. ... "Domnul Ovidiu" plecase deja. ... "Ovidiu unde e?
Doi fosti mari jucatori ai Universitatii Craiova, Corneliu Papura si Ovidiu Stanga, au dobandit la inceputul acestei saptamani Licenta PRO, dupa ce au luat cu brio ultimele examene la Scoala de Antrenori FRF.
Dupa o relatie de circa doi ani, europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD, s-a casatorit, sambata, cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz, in cursul zilei avand loc atat cununia civila, cat si cea religioasa.
"AMINTIRI PENTRU MAINE" este titlul volumului de poezii semnat de OVIDIU-IOAN CHERNICIUC-DUMITRESCU, Copyright © 2013 Ilie Pascal, Toate drepturile asupra prezentei editii apartin autorului. ... Ovidiu-Ioan Cherniciu-Dumitrescu a absolvit: ... Reproducem aici doua dintre poeziile semnate de Ovidiu-Ioan Cherniciuc-Dumitrescu.
Fotograful freelance Ovidiu Huiban are la activ expozitii interne si internationale, 3 premii Ursus pentru fotografie. ... Ovidiu Huiban are 25 de ani de experienta in domeniu, a lucrat 15 ani ca fotoreporter de evenimente si a facut 1.600.000 de fotografii! ... ovidiu@huiban.ro / [email protected].
Ovidiu Tilioi, apicultor din Valcea, participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi, in Piata Prefecturii.
Recent, in Sectia Arheologie a Muzeului Dunarii de Jos (demisolul Consiliului Judetean Calarasi), poetul si cantaretul Ovidiu Scridon si-a promovat o carte de poezii. ... Ovidiu Scridon este un artist multivalent - poet, muzician - solist vocal, interpret la chitara si muzicuta.
Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: ... Ovidiu Serban Indrei, kinetoterapeut: - Scolioza este o deviatie a coloanei vertebrale formata din una sau mai multe curburi, ce apare initial in plan frontal, apoi fiind insotita de rotatia vertebrelor.
google-analytics.com