Cautare

3163 de rezultate pentru "ouatu octavian radu" (3.18 secunde)
Octavian Andronic: ... Octavian ANDRONIC) Va propun un nou slalom printre telegramele zilei, in prim de dupa cel de-al doile Guvern Dragnea esuat.
Urmeaza sa fie lansate Masurile 121 (Modernizarea exploatatiilor agricole) si 123 (Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere), precum si cea de-a doua sesiune pentru Masurile 112 (Instalarea tinerilor fermieri) si 141 (Sprijinirea fermelor agricole de semisubzistenta)", a declarat Octavian Rudareanu, consilier Directia Promovare, Comunicare si Relatii Mass-Media din cadrul Centrului Regional 4 S-V Oltenia al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) - fosta Agentie SAPARD.
Beneficiarii unor proiecte de finantare pe Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pot primi de la stat un avans de pana la 50% din valoarea eligibila nerambursabila a proiectului, a anuntat miercuri, la Craiova, directorul general adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), Octavian Alic.
Octavian Graure, directorul general al Complexului Energetic Turceni, a declarat ca, in cazul in care se va aplica masura somajului tehnic si la aceasta unitate, se vor face economii in valoare de 9,2 milioane de lei.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul intitulat "Decimarea fiintei umane", pe care il puteti citi in continuare. ... Vehementa publicistului-caricaturist Octavian Andronic este unilaterala:
Printre participanti, s-a aflat si Octavian Baltac de la Nordic Import-Export CO a participat marti la evenimentul Italian Wine & Food Day organizat la Hotel Marshal Garden.
Cuvintele de ordine printre gimnaste si cei doi antrenori, Octavian Bellu si Mariana Bitang, au fost prudenta si linistea in vederea pregatirii Jocurilor Olimpice de la Londra.
Bellu si Bitang parasesc lotul de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au decis sa paraseasca lotul national de gimnastica feminina al Romaniei. ... Octavian Bellu si Mariana Bitang, cei mai medaliati antrenori din istoria gimnasticii romanesti, au trecut la conducerea lotului olimpic la inceputul anilor ‘90.
Evenimentul a avut loc la CAFENEAUA LITERARA si a fost prezentat de Octavian Ursulescu.
Octavian Iacob, regizorul roman acceptat cu bursa si absolvent al New York Film Academy, se alatura demersurilor voluntarilor de a-si sprijini semenii, prin realizarea unui spot TV care indeamna la solidaritate si ajutor pentru seniorii din Bucuresti, in lupta impotriva COVID-19.
Octavian Stireanu: ... Octavian Stireanu) Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a facut luni, la iesirea de la intalnirea cu ministrul Justitiei, un ghiveci de declaratii, amestecand problema gratierii cu inalta misiune pe care procurorii o au in societate.
La ora cand aceste randuri au vazut deja "lumina tiparului", una dintre cele mai reprezentative pene ale gazetariei romanesti, Octavian Paler, se afla deja la dreapta Celui de Sus, bucurandu-se de iubirea Sa fara margini, iar rama-sitele sale pamantesti odihnesc, pentru eternitate, in Cimitirul Sfanta Vineri, situat pe Calea Grivitei, in cartierul muncitoresc istoric al Capitalei.
Crin Antonescu - presedinte Radu Stroe - secretar general Vicepresedintii: Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Relu Fenechiu, Raducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Dan Radu Rusanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian si Mihai Voicu.
La Organizatia Judeteana de Tineret - presedinte Radu Babus. Junul social-democrat Radu Babus este directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat si este fiul lui Constantin Babus (director cu state vechi de plata in Primaria Constanta, de unde si legatura...).
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS.
Asadar, daca cele patru partide aflate la guvernare vor reusi sa il schimbe pe social-democratul Nicolae Vacaroiu din functia de presedinte al Senatului, parlamentarii Puterii il vor instala in loc pe democratul Radu Berceanu. ... Radu Berceanu nu a stiut, de foarte multe ori, sa isi tina gura.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Radu Stroe, presedinte al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, solicita membrilor CSAT sa ia in discutie declasificarea a doua hotarari a CSAT, din 2002 si din 2004, referitoare la interceptarea telefoanelor.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
google-analytics.com