Cautare

3163 de rezultate pentru "ouatu octavian radu" (3.11 secunde)
Ba mai mult, membrii partidului, in frunte cu Radu Comanici, au subliniat calitatea acestuia de „principal finantator al filialei Constanta a PRM”.
Intr-un final, dupa ce, in ultima perioada, Viorel Stanca a lansat o multitudine de "torpile" in directia lui Radu Capilnasiu, acesta a reactionat, organizand ieri o conferinta de presa.
Departamentul National Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva primarului Constantei, Radu Mazare, care este invinuit, alaturi de alte 11 persoane, de abuz in serviciu si fals intelectual, in dosarul 29/2005 cu privire la retrocedarea unor terenuri.
Povestea a fost prezentata, de altfel, intr-o conferinta de presa sustinuta ieri de primarul Radu Mazare, care i-a acuzat pe reprezentantii Politiei ca nu au vrut sa colaboreze cu inspectorii Corpului de Control din Primarie in sensul rezolvarii situatiei sesizate de cetateni pe strada Ion Corvin.
Conditia este sa existe interes, toti cei 14 consilieri PD si PNL sa se afle in sala la sedinte a consiliului local si sa voteze la fel, dupa cum a aratat Teodor Radu, consilierul juridic personal al primarului Antonie Solomon.
Presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare, vicepresedintele CJC Radu Comanici a facut ieri un anunt-bomba.
Radu Sarbu, ales presedinte PNTCD la Congresul extraordinar din 24 august, a declarat marti ca "fosta conducere" a partidului "nu reprezinta o tabara, ci o pana" si ca asteapta o decizie a instantei judecatoresti pentru a prelua, cu ajutorul "portareilor", sediul central.
Radu Timofte a incetat din viata in aceasta dimineata in jurul orei 6.00. ... Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia.
Astfel, dupa cum ne-a declarat si comisarul sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, nu este chiar de usor asa sa faci parte din Garda.
Radu Moraru si echipa lui au primit de la CNA licenta pentru postul Nasul TV Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea Nasul au primit, miercuri, de la CNA licenta audiovizuala prin satelit pentru postul Nasul TV.
La sediul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, a avut loc sustinerea tezei de doctorat a jurnalistului Octavian Stireanu. ... Forta si vulnerabilitatea mass media", teza de doctorat a lui Octavian Stireanu a fost realizata sub indrumarea acad.
Sandra Izbasa, campioana olimpica la LONDRA 2012 in proba de sarituri, l-a impresionat pana la lacrimi pe antrenorul coordonator al lotului national de gimnastica, Octavian Bellu. Sandra Izbasa s-a dus imediat dupa festivitatea de premiere la Octavian Bellu, si-a scos medalia si a pus-o la gatul antrenorului.
Unul dintre castigatorii care nu-si gasesc locul in viitorul Legislativ este Dan Octavian, singurul liberal care a castigat un colegiu din Oradea.
Actorul Doru Octavian Dumitru este un om sufletist. Interesant este ca, in general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care da o paine altora, nu mie".
Marcel Pavel, Nicola, Zoli de la Sistem si Luminita Anghel, Nico si Vlad Mirita, Cezar Ouatu, Paula Seling si OVI.
soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul DIV4S, grupul CARisMA, Cezar Ouatu, Corul Radio si Orchestra Nationala Radio.
Marcel Pavel, Nicola, Luminita Anghel si Sistem, Nico si Vlad Mirita, Ovi si Paula Seling, Cezar Ouatu. "Sunt extrem de mandra si onorata ca am putut sa reunesc in acelasi platou mari voci ale Eurovisionului care au reprezentat Romania de-a lungul anilor la finala internationala.
Evenimentul a fost sprijinit si organizat de primarul comunei, Mihai Moraru, viceprimarul Despina Ciobanu si directorul Scolii Stefan cel Mare, Luxita Ouatu, care a facut selectia si ordonarea lucrarilor pe simeze.
Luni, 9 martie â€" Cristina Bazavan (Jurnalist), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, Om de televiziune), Delia Panait (Radio Host@ Gold FM - "Bucurestiul Subiectiv”), Cezar Ouatu (Cantaret);
In Romania Libera, Radu F. ... Cititi in continuare relatarea despre revolta senatorului Radu. ... Senatorul PDL Radu F.
google-analytics.com