Cautare

3163 de rezultate pentru "ouatu octavian radu" (3.77 secunde)
Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r. ... Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo. ... Radu Jude Bucuresti Non-Stop (Romania) Producator:
Romanii Lui (Autor-Octavian Stireanu Octavian Stireanu ii dedica o parte a editorialului din AZI lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, cel care a primit intr-o dimineata vizita lui Iohannis. ... Octavian Stireanu descifreaza planul secret al lui Iohannis, pus in practica pas cu pas:
Daca, in urma cu cateva zile, liderul pedelist Octavian Bot sustinea in fata presei ca si-a deschis blog ca sa poata fi injurat in voie, se pare ca "fanii" nu l-au lasat prea mult sa astepte. ... Acesta il intreaba pe Octavian Bot:
Octavian Andronic, 40 de ani de caricatura: ... Danut Deleanu) Jurnalist de aproape 5 decenii, Octavian Andronic a avut dintotdeauna o mare pasiune pe care a ridicat-o la rang de virtute:
Marc Antoniu, Octavian ( care mai tarziu avea sa fie cunoscut ca "Augustus") si Marcus Aemilius Lepidus. ... Pierde simpatia romanilor atunci cand se abandoneaza in bratele Cleopatrei si trebuie sa infrunte armatele lui Octavian.
Constantin Hertzog si Octavian Podeanu. De altfel, Constantin Hertzog se afla ieri in biroul rezervat cabinetului primarului, unde era pus la curent cu mersul documentatiei de catre viitorul sau sef direct, Teodor Radu, consilier personal si sef al cabinetului din octombrie 2006.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Cu acest prilej, pentru inceput, Ioan Marchis a trecut in revista stadiul implementarii programului SAPARD la nivel de regiune, dupa care si-a exprimat punctul de vedere cu privire la atitudinea prefectului Radu Bud, in contextul in care solicita cu insistenta ca directorii institutiilor descentralizate sa-si prezinte demisia, indiferent daca acestia ocupa functiile in urma concursurilor sustinute sau au fost numiti pe criterii politice, si fara sa tina cont de competenta si profesionalismul acestora.
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului.
"Nu-i nimic, il vei primi de la Radu Beligan", a replicat, glumind, Ion Caramitru, presedintele UNITER.
Radu Beligan. ... Radu Beligan a infruntat senectutea si a demonstrat acest lucru si in 2013. ... In acest an Radu Beligan a mai scos o carte. ... Si mai spune Radu Beligan: ... Radu Beligan isi sustine colegii, in special pe cei tineri.
Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Octavian Bellu a demisionat, vineri, din functia de secretar de stat al Ministerului Tineretului si Sportului. ... Octavian Belu a ocupat functiile de consilier de stat la Administratia Prezidentiala (intre 2005 si 2006) si de presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport (intre 2006 si 2009).
Alexander Rybak, norvegianul care a castigat concursul muzical Eurovision 2009, frumoasa cantareata Paula Seling, celebrul prezentator si jurnalist de radio si televiziune Octavian Ursulescu si trupa Amadeus.
Octavian Andronic, fondatorul ziarului Libertatea in 22 decembrie 1989, al carui redactor-sef si director a fost pana in 1998, a murit in urma unui atac de cord.
O noua aparitie editoriala semnata de Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai: ... Sorin Paraschiv xxx La Editura Tracus Arte a aparut "Cartea sfanta a nuferilor", scrisa de Daniel Octavian Bejan.
Lansarea va fi prezentata de OCTAVIAN URSULESCU.
s-a dovedit benefica din toate punctele de vedere, intrucat elevii lui Radu Vitan si Valentin David au intalnit echipe foarte puternice din Tara Semilunei, campioane pe aceste categorii de varsta.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
google-analytics.com