Cautare

168 de rezultate pentru "otp banc" (3.92 secunde)
Evenimentul este programat sa aiba loc pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank.
Cea de-a patra editie Kings On Ice va avea loc in primavara anului urmator, pe 7 aprilie la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank.
Evenimentul este programat sa aiba loc pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank.
Evenimentul organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank, se va desfasura sambata, 7 aprilie, si va avea doua reprezentatii:
Editia Kings On Ice 2012 a fost organizata de Amphitrion si sustinuta de OTP Bank, avand programate in aceeasi zi doua spectacole ce s-au desfasurat cu sala plina.
Conform unui studiu realizat de Centru National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica (CERT-RO), in colaborare cu OTP Bank, toti cei care au in posesie un card de debit sau de credit pot face cumparaturi online.
In primavara anului 2013, OTP Bank a cerut executarea silita a vedetei pentru ca nu si-a platit un credit in valoare de aproximativ 460.000 de franci elvetieni.
Site-urile Guvernului (gov.ro), al Ministerului Apararii (mapn.ro), al CFR (cfrcalatori.ro) si al unei institutii financiare (potrivit unor surse, ar fi vorba despre OTP Bank) au fost atacate cibernetic vineri dimineata.
parte principala constanta pe toata perioada creditului Este vorba de ING Bank, First Bank, Credite Europe Bank, OTP Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, BCR, Patria Bank, Unicredit Bank, BRD Groupe Societe Generale.
"Romania nu are nevoie de politicieni cinici, asa cum este Traian Basescu ", a continuat Nastase, care a spus apoi un banc din care rezulta ca Basescu isi doreste sa vinda si flota militara.
Un om moare si ajunge la Sf. Petru. Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele.
Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu figura lui Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul.
O astfel de posibilitate nu este un banc si nici o fantasmagorie. Iohannis se afla in plina lupta pentru CANDIDATUL MEU.
xxx Cand ma uit la prestatia unui important lider politic, imi vine in minte un banc care defineste contributia oualor la actul sexual:
La licitatia organizata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au depus oferte patru banci, respectiv Raiffeisen Bank, Banca Carpatica, BCR si Banc Post.
In urma lui, Guvernul parafrazeaza vechiul banc cu cei zece intelepti care se chinuie sa scoata din apa piatra aruncata de ...
De aceea, am incercat sa adunam deciziile de rectificare a bugetelor acestor institutii de stat, publicate timp de cateva luni in Monitorul Oficial, si dupa ce am pus datele cap la cap, am descoperit multe astfel de societati, unde salariul mediu lunar este de aproape 100 de milioane de lei, bugetele de publicitate se scriu in milioane de euro, dar profiturile sunt modeste, atunci cand exista, iar productivitatea muncii ramane un banc raspandit de capitalisti.
- Ma Gheorghe eu am patru copii: primul e medic, al doilea profesor, al treilea, fetita arhitecta si pictorita, al patrulea...hot de buzunare.
Se pare ca "batalia" intre banci pentru acest credit (BCR, BRD, Reiffeisen si Banc Post) au fost destul de stranse, comisia din partea primariei numita pentru negocieri fiind de neinduplecat.
Intamplarea, seaca si scurta ca un banc englezesc, ar putea fi tratata cu o umbra de umor, dar asta numai pana la poarta Spitalului Elias, unde Adrian Naidin a fost adus in regim de urgenta si internat la reanimare.
google-analytics.com