Cautare

168 de rezultate pentru "otp banc" (3.20 secunde)
HVB a depus o oferta de preluare a BCR si in cadrul primei etape a procesului de privatizare, cand a fost descalificata pe motiv ca participa in consortiu cu banca ungara OTP, institutie de credit cu o reputatie sub cerintele stabilite in strategia de privatizare.
Cotidianul britanic "Financial Times” a publicat la sfirsitul lunii trecute un articol care arata ca CEC, cu active in valoare de un miliard de euro si cea mai buna infrastructura din tara comparativ cu celelalte banci, a trezit un real interes in rindul unor banci ca Erste Bank din Austria, HVB, Rabobank, OTP din Ungaria, Unicredito din Italia.
Erste Bank este unul dintre competitorii importanti din Austria in cursa pentru privatizarea Casei de Economii si Consemnatiuni din Romania, alaturi de HVB Bank, Raiffeisen Bank, Robo Bank si OTP, care si-au anuntat, de asemenea, intentia de a intra in cursa pentru cumpararea unicei banci de economii din sistemul bancar romanesc.
In afara de cele doua banci din Grecia, interesate de cumpararea CEC mai sunt si Erste, Raiffeisen, Rabobank, precum si OTP.
Printre cei care si-au exprimat pana ieri interesul in preluarea CEC se numara Erste Bank, Raiffeisen Bank, Rabobank, OTP, Banca Nationala a Greciei si Eurobank Grecia, ultimele doua facand chiar o oferta de 340 de milioane de euro, potrivit reporter.gr.
Cei noua potentiali investitori sint Banca Monte dei Paschi di Siena S.p.A., Dexia Bank, EFG Eurobank, Erste Bank, National Bank of Greece, OTP Bank, Rabobank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank-Holding A.G., Societe Generale.
OTP Bank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank a€“ Holding A.G.; Dexia si Erste Bank.
Dupa ce Erste Bank a castigat licitatia pentru preluarea BCR, pe lista de investitori interesati de preluarea CEC au mai ramas National Bank of Greece, Monte dei Paschi di Siena, Dexia Bank, EFG Eurobank, OTP Bank si Raiffeisen.
National Bank of Greece, Monte dei Paschi di Siena, Dexia Bank, EFG Eurobank, OTP Bank si Raiffeisen. Printre investitorii interesati s-a aflat si banca austriaca Erste Bank, care a castigat intre timp privatizarea BCR, unde a platit 3,75 miliarde de euro.
Asa ca cei ramasi in cursa, Natio-nal Bank of Greece, EFG Eurobank, OTP Bank si Raiffeisen, au ca data-limita pentru depunerea ofertelor finale angajante ziua de 17 iulie.
Reamintim ca privatizarea a intrat in ultima etapa, in care s-au calificat Banca Nationala a Greciei si OTP Ungaria. (M.C.I.)
Alocarea partiala a investitiilor pe pietele emergente ne permite sa expunem mai putin investitorii nostri la evenimente specifice pietei romanesti si sa corelam performanta fondurilor noastre nu numai cu cea a emitentilor locali, dar si cu cea a unor companii precum Samsung Electronics, Hyundai Motor, China Mobile, PetroChina, OTP Bank, CEZ, Lukoil, Gazprom etc", a spus Mihail Ion, presedintele Raiffeisen Asset Management.
Astfel, intr-un top al bancilor, Volksbank a urcat pe locul 11 de pe 15, in clasamentul activelor, OTP a ajuns pe 16 de pe 22, iar Piraeus a trecut pe locul 18, in timp ce o scadere zgomotoasa a fost inregistrata de catre ING Bank de pe 4 pe 9.
De asemenea, in doua saptamani Comisia de privatizare va trimite Bancii Nationale a Greciei si OTP Bank scrisorile cu ultima forma a contractului aprobata de Executiv.
In etapa finala a privatizarii CEC s-au calificat banca ungara OTP si National Bank of Greece. Statul, unicul actionar al CEC, a decis sa vanda 69,9% din actiuni, pachet in care este inclusa si cota de 9,9%, care, conform legii, revine Fondului Proprietatea.
NBG a fost singurul ofertant, dupa ce banca ungara OTP nu a depus o oferta imbunatatita. Prin urmare, Comisia a propus Guvernului oprirea privatizarii bancii, majorarea capitalului CEC cu circa 150 de milioane de euro si inceperea unui program de restructurare, propuneri aprobate de Executiv in sedinta de azi.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis ieri mentinerea autorizatiei de practicare a asigurarii obligatorii de RCA pentru societatile Ardaf, ABC Asigurari, Asitrans, Carpatica Asig, Interamerican si OTP Garancia.
In schimb, OTP Bank accepta moneda veche pana pe 15 ianuarie pentru persoanele juridice si pana pe 31 ianuarie pentru cele fizice, fara insa sa precizeze daca numai pentru plati sau si pentru preschimbare.
Intre 1% si 2% din activul net sunt Eximbank, UniCredit Romania, OTP Bank Romania, Citibank, Finansbank Romania si Piraeus Bank.
Cristian Nae, director produse OTP Bank Romania, ne-a spus ca banca opreste un comision de rambursare anticipata a creditului de 2%, iar in cazul refinantarii creditelor ipotecare trebuie luate in calcul taxele notariale de modificare a ipotecii.
google-analytics.com