Cautare

168 de rezultate pentru "otp banc" (2.78 secunde)
Incheierea proiectului multi-regional OTP Antreprenor, derulat de OTP Consulting Romania si Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti Rezultatele, concluziile si ideile de sustenabilitate generate pe parcursul acestuia au fost prezentante recent in cadrul conferintei Start-up, don't stop!
OTP Bank a pierdut peste sapte milioane de euro OTP Bank Romania a inregistrat o pierdere de 2,1 miliarde de forinti (7,3 milioane de euro) in primul semestru, din cauza cresterii costului riscului si a conditiilor economice dificile, care ar putea afecta si urmatoarele trimestre, potrivit raportului grupului ungar OTP.
OTP Bank a propus debitorilor reducerea cu un punct procentual a dobanzii pentru o perioada de sase luni sau chiar doi ani si chiar amanarea cu pana la doi ani a platilor efectuate la principal.
Dupa ce a incercat, fara succes, sa participe la privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR), banca ungara OTP si-a exprimat interesul pentru preluarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC), pe care o considera un obiectiv important in cadrul programului de extindere in Europa Centrala si de Est.
National Bank of Greece si OTP Bank vor participa la ultima etapa a privatizarii CEC. ... Pe de alta parte, un reprezentant al Raiffeisen Bank a recunoscut pentru NewsIn ca National Bank of Greece si banca ungara OTP au avut oferte financiare pentru preluarea CEC mai bune decat Raiffeisen.
Pana la data de 25 a fiecarei luni, notarii publici au obligatia platii impozitului pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal, incasat in luna precedenta, pe baza de ordine de plata pentru trezoreria statului (OTP), a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Grupul francez Groupama va incheia fuziunea companiilor Asiban, BT Asigurari si OTP Asigurari in luna decembrie 2009 si are ca obiective pe piata romaneasca atingerea unor cote de 15% din piata politelor auto si de 20% din segmentul asigurarilor de viata pe termen mediu si lung.
Banc Post La Banc Post, ATM-urile si POS-urile vor fi oprite pe 30 iunie, ora 10.00, pentru cardurile emise de alte banci, respectiv de la ora 18.00 pentru cardurile Banc Post, iar sistemul va fi repornit vineri, 1 iulie, dupa ora 11.00.
La credit OTP Bank trebuie sa ai o vechime in munca neintrerupta de minimum un an si cel putin trei luni vechime la actualul loc de munca.
In acest sens, Ion Dan, directorul Sucursalei Constanta a OTP (fosta RoBank - institutie bancara cumparata de OTP ce reprezinta o corporatie bancara din Ungaria a carei echivalent autohton este CEC-ul), ne-a declarat faptul ca are unele indoieli cu privire la atractivitatea pietei bancare romanesti, chiar in contextul apropiatei aderari a Romaniei la UE.
Dupa cum se stie, banca ungara OTP si National Bank of Greece s-au calificat in etapa finala a privatizarii CEC si concureaza pentru preluarea unei participatii de 69,9%.
"Cealalta participanta (OTP) nu a venit cu o oferta imbunatatita.
„Aria veniturilor luate în calcul s-a largit, în sensul ca se iau în considerare si bonurile de masa, diurnele ce capata caracter permanent si contractele de munca pe fractiune de norma (cumul de functii)“, au adaugat sursele din Raiffeisen, care au explicat ca si sumele ce pot fi împrumutate s-au marit pâna la 500.000 de euro în conditii standard (credite imobiliare). Si OTP Bank va acorda credite flexibile A mai primit acordul BNR pentru a acorda credite relaxate si OTP Bank România.
Un astfel de credit pe 5 ani ar avea o rata cuprinsa intre 151,26 euro, la OTP, si 190,91 euro, la Piraeus Bank, potrivit vreaucredit.ro Pe zece ani, un credit auto de 7.250 euro ar avea o rata cuprinsa intre 99,04 euro, la CEC Bank, si 114,96 euro, la BRD.
In aceasta faza sint Banca Monte dei Paschi di Siena S.p.A., Dexia Bank, EFG Eurobank, Erste Bank, National Bank of Greece, OTP Bank, Rabobank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank - Holding A.G si Societe Generale.
Emil Boc detine depozite bancare la BCR (cu o valoare la zi de 92.000 lei), Banca Transilvania (30.000 lei), BRD (36.000 lei), Banc Post (5.000 lei), la care se adauga alte economii de 11.000 euro si 2.449 dolari la ING, BRD si Banc Post si inca un total de 58.000 lei pastrati pe card la BCR, Banca Transilvania, ING si Banc Post.
Banc Post lucreaza cu publicul in data de 29 iunie, intre orele 9 si 11. ... Pe 30 iunie la ora 10 Banc Post sisteaza tranzactiile cu carduri emise de alte banci, iar la ora 18 pe cele cu carduri emise de Banc Post.
Incepand din aceasta seara de la ora 23:00 si pana maine dimineata la ora 9:00, posesorii de carduri emise de OTP Bank Romania nu vor putea efectua plati la comercianti sau retrageri de numerar.Nici reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va functiona datorita unor operatiuni de intretinere si reparatii a sistemului de carduri.
Cele doua banci din lista de ofertanti pentru privatizarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) cu prezenta solida pe piata romaneasca, Société Générale si Raiffeisen Bank, au primit accesul in camera de date a bancii pentru a incepe evaluarea, alaturi de OTP Bank si banca Monte dei Paschi di Siena.
Din cele sapte banci care s-au inscris initial in cursa pentru preluarea CEC, au mai ramas valabile ofertele Raiffeisen Bank din Austria, EFG Eurobank, Grecia, National Bank of Greece, Grecia si OTP, din Ungaria.
google-analytics.com