Cautare

817 de rezultate pentru "oferte" (3.14 secunde)
Contractul a fost atribuit pe 26 martie, in urma unei cereri de oferte, DADL alegand din cele trei firme care s-au aratat interesate pe SC Al Stom Company SRL din Constanta, care a venit cu o oferta de 680.
Pentru desemnarea firmei de paza a fost organizata o selectie de oferte si nu o licitatie, castigatoare iesind SC TEAM GUARD TG Paza si Protectie SRL Targu Jiu, cu un tarif de sase lei pe ora, fara TVA.
La Oltchim nu vom accepta niciun fel de oferta care presupune pierderea locurilor de munca Legat de situatia de la Oltchim, premierul a spus ca pana in acest moment sunt depuse trei oferte si ca singura solutie pentru redresarea combinatului o reprezinta privatizarea.
Un alt aspect pozitiv il reprezinta acordarea dreptului partenerilor publici sa poata autoriza investitorilor privati sa prezinte oferte alternative. ... Totul este ca partenerul public (autoritati centrale sau locale) sa inteleaga beneficiul si oportunitatea unor oferte alternative si sa apeleze la aceasta unealta.
primesc oferte de la multinationale si de la un guvern strain. ... Nu voi renunta la barba, astept oferte sa joc intr-un film.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) strange oferte din partea unor investitori care se arata foarte dornici sa preia Tractorul Brasov, in acelasi timp in care italienii de la Landini asteapta aparitia actului normativ referitor la aceasta privatizare.
In cadrul programului de privatizare prin forte proprii, pentru opt societati se depun oferte, iar inca noua se afla in negocieri. Se depun oferte pentru Ciprom Ploiesti, Boldesti Scaieni, Administrare Cazare Cantine Bucuresti, Sere Brasov, Dobromin Constanta, Textila Ardeleana Satu Mare, Orlatex Orlat, Hidrotehnica Galati.
Ca intodeauna, in preajma sarbatorilor tot mai multi romani sunt tentati de ideea de a face imprumuturi bancare, si in acest sens actioneaza si bancile care au oferte din ce in ce mai tentante.
Grupurile CEZ si E.ON au depus la inceputul lunii noiembrie oferte finale pentru preluarea celor doua filiale ale Electrica.
Incepand cu 2004 bancile din Romania au inceput batalia pentru atragerea de clienti bogati si au lansat primele oferte de tip private-banking.
Spiritul novator al unor bancheri, pe fondul unei acerbe lupte pentru atragerea de clienti, a condus catre dezvoltarea unor oferte bancare inedite.
Durata primei oferte este de 90 de zile. In termen de 30 de zile de la inchiderea primei oferte, AVAS va emite o noua lista, care va cuprinde atat firmele din oferta initiala cu capital inca disponibil, cat si alti agenti economici.
Ca in fiecarea an apropierea Pastelui marcheaza pentru prestatorii din turism o perioada extrem de agitata, in care trebuie sa conceapa si sa promoveze oferte dintre cele mai atragatoare.
Pentru ca perioada sarbatorilor de orice fel este si o buna ocazie pentru romani sa se inghesuie la cumparaturi, bancile si societatile prezente pe piata creditului de consum vin cu oferte noi.
Pana ieri, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului primise cinci oferte pentru preluarea Electroputere Craiova. Pe lista celor cinci investitori sunt atat nume noi, cat si vechi.
Operatorii de pe piata de capital din Romania vor putea sa realizeze activitati de stabilizare a pretului titlurilor, cind oferta de vinzare este mare, prin initierea unor ordine sau oferte de cumparare, pe o perioada determinata pentru sustinerea pretului de piata, se arata in regulamentul 13/2004 elaborat de CNVM.
El a adaugat ca „in urmatoarele luni vor fi lansate mai multe asemenea oferte, iar clientii RomTelecom vor avea in curand posibilitatea de a-si construi propriul plan tarifar prin alegerea unui numar de optiuni“, a adaugat Bakker.
Astazi, incepe o noua etapa de evaluare pentru bancile si consortiile care au depus oferte de preluare a Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC).
Ultimele informatii vehiculate pe piata indicau existenta unor oferte financiare de peste trei miliarde de euro pentru pachetul majoritar al BCR.Declaratiile presedintelui Millennium apar in momentul in care Comisia de privatizare a anuntat depunerea unei plingeri penale la Parchetul General privind posibile scurgeri de informatii legate de procesul de vinzare a pachetului majoritar.
El a precizat ca vor fi admise la negocieri companiile care vor depune cele mai bune oferte, cu un punctaj de cel putin 75% din cel al celei mai bune oferte.
google-analytics.com