Cautare

817 de rezultate pentru "oferte" (5.05 secunde)
Au analizat cu atentie situatia pietei economice romanesti, au identificat nevoile si posibilitatile utilizatorilor finali, au creat programe si oferte in functie de aceste nevoi. ... Am adus cele mai bune oferte adaptate programului Prima Casa, fapt care a impulsionat vanzarile la apartamentele cu doua camere din proiect.
Cererea destul de redusa de credite in aceasta perioada determina bancile sa se bata in oferte cu dobanzi din ce in ce mai mici, dar numai pentru creditele nou-acordate.
Lucrarea s-a vandut la suma de 75.000 €, depasind cu mult estimarea intre 20.000 si 40.000 €, dupa cinci minute in care nu mai putin de sapte participanti s-au intrecut in oferte.
Dupa 5 ani de activitate, tIMOn sarbatoreste 20 de editii care au reunit mereu, cele mai bune oferte de locuinte atat din bucuresti cat si din tara. ... Organizatorii tIMon au pastrat traditia de a pune la dispozitia cumparatorilor oferte exclusive si in cadrul acestei editii.
Numai in perioada targului, care se desfasoara in Piata Constitutiei intre 18-21 aprilie 2013, vizitatorii beneficiaza de oferte exclusive, tombole si discounturi generoase oferite de dezvoltatori.
In urma cu trei zile, reprezentantii unei companii de telefonie mobila au sesizat organele de cercetare penala din judetul Valcea cu privire la faptul ca, in ultimele zile, au aparut pe Internet oferte pirat avand in grila de prezentare numele unor companii precum Connex si Vodafone.
Cu o retea complet digitalizata, Romtelecom lanseaza pachete de servicii suplimentare la preturi mai mici decât pâna acum, mergând pâna la oferte cu minute gratuite nelimitate pentru convorbirile în retea, indiferent de ora si zi.Convorbiri gratuite si preturi scazuteCel mai ieftin dintre abonamentele cu care Romtelecom vrea sa rescrie istoria companiei se numeste Confort Nelimitat.
La editia din aceasta toamna a targului imobiliar, dezvoltatorii vin cu o serie de oferte atractive si reduceri pe masura.
(Vlad Vlasceanu, director tIMOn) Oferte la tIMOn: ... Locurile de parcare si/sau boxele incluse in pret sunt oferte valabile pentru 20% dintre expozantii targului, iar cumparatorii Joya Residence primesc cadou vouchere de 2000 de euro de la Mobexpert.
Ati primit oferte de angajare de la firme particulare de paza si protectie? ... Am primit insa oferte de la diferite societati de paza si detectivi particulari.
Vacaroiu a precizat ca, in urmatoarele 10 zile, chestorii Senatului vor prospecta diferite oferte si vor intocmi caietul de sarcini. Vacaroiu a mentionat ca, momentan, exista doua variante a€“ Cielo si Logan, dar se asteapta si alte oferte.
Primaria va cere oferte de la toate bancile importante din Romania, pina acum BCR si Raiffeisen Bank facind deja oferte, dar numai de pina la 500 miliarde de lei.
Printre aspectele negative constatate in 2005, in cadrul domeniului de achizitii publice se numara "deficiente la documentatia privind elaborarea si primirea ofertelor (sapte situatii), la achizitia de combustibil pentru incalzit s-a aplicat procedura de cumparare directa, in loc de selectie de oferte (o situatie), achizitia la preturi mai mari decat cele din oferte" etc., cei care au intocmit prezentarea mentionand printre concluzii "cheltuirea nelegala a unor fonduri publice".
- Dupa descoperirea facuta, ati primit oferte de lucru in alte laboratoare? ... A fost vorba, in schimb, de oferte de cooperare.
Facem selectie de oferte la inceputul saptamanii si dupa ce alegem cele cinci firme care se vor ocupa de cele cinci sectoare de drumuri, vom incepe lucrarile", a explicat Victor Odolbasa, vicepresedintele CJ Dolj.
Aproximativ 15 banci au facut oferte consiliului judetean pentru imprumutul de peste 500 de miliarde pe care administratia doljeana doreste sa-l contracteze anul viitor.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
Cauza ii mai cuprinde printre inculpati pe finantatorul Rapidului, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC ANA HOLDING SA, si Giulio-Giusepe Roza, presedintele Consiliului de Administratie al SC ANA HOLDING SA, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, dar si pe Adrian Cristea, acuzat tot de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.Conform unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie au stabilit ca, in perioada 2000 - 2004, Gheorghe Copos a spalat o parte a sumelor de bani obtinute ilicit din valorificarea catre Loteria Romana a 38 de spatii comerciale, transferand banii prin conturile personale ale lui Dan Voiculescu si ale fiicei sale, Camelia-Rodica Voiculescu, precum si prin conturile societatii GRIVCO  SA.
Referitor la cariera sa politica de acum inainte, Gelil Eserghep a declarat ca are mai multe oferte, dar ca deocamdata analizeaza. Din cate se pare, acesta a primit deja oferte de la PD-L, PNL si PC, surse din PC declarand ca cel mai probabil Gelil Eserghep va deveni conservator.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
google-analytics.com