Cautare

817 de rezultate pentru "oferte" (3.01 secunde)
Pe masura ce trece timpul, romanii primesc tot mai multe oferte de locuri de munca. ... OMFM a primit in acest domeniu oferte de munca din partea angajatorilor din Polonia pentru 120 de locuri de munca.
AVAS a anuntat ca cinci societati au depus oferte pentru preluarea societatii craiovene. ... Daca privatizarea nu va reusi nici de data aceasta, societatea va fi lichidata.Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a dat ieri publicitatii numele companiilor care au depus oferte finale pentru privatizarea ELECTROPUTERE Craiova.
Numarul cumulat de oferte noi de apartamente scoase la vanzare era de peste 23000 de apartamente, in timp ce in perioada similara a lui 2007 au fost scoase la vanzare putin peste 17000 unitati locative.
Cu toate acestea, bancile au "bombardat" clientii cu zeci de oferte prin care si-au promovat cardurile de credit, iar cele de debit au ramas in urma.
Agentiile de turism din România au vândut deja aproape 80% din pachetele turistice destinate sarbatorilor de iarna, oferte care se vor epuiza în primele zile ale lunii urmatoare, a declarat consultantul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu.Acesta a mentionat ca, în ceea ce priveste Austria, cea mai solicitata destinatie externa, nu se mai gasesc decât pachete ce pornesc de la 800 de euro, în conditiile în care acum o luna se puteau gasi oferte pentru acesta tara cu preturi începând de la 250 de euro.
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Ajuns la a XXIV-a editie, tIMOn va aduce un numar record de oferte exclusive, peste 1.500 de locuinte fiind promovate cu caracter exclusiv in cele patru zile ale evenimentului.
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Reduceri BUNE la eMAG de 1 decembrie / arenait.net La eMAG a inceput o noua sesiune de oferte cu ocazia zilei de 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei. ... Nu uitati, daca si voi gasiti oferte bune, impartasiti-le cu noi in sectiunea de comentarii.
Vanzarea pachetului majoritar de actiuni al societatii Daewoo Craiova, pe care statul il va prelua pana la sfarsitul lui octombrie, va avea loc prin selectie de oferte din partea investitorilor strategici, a declarat ieri ministrul Eco-nomiei si Comertului, Codrut Seres.
Pentru a veni in intampinarea clientilor interni - localnici sau din tara, dar mai ales a celor de peste hotare, operatorii din turism de pe litoralul sudic au reusit sa isi finalizeze de cateva zile pachetele de oferte pentru perioada Revelionului 2005/2006.
Bancile comerciale vin in intampinarea cheltuitorilor cu oferte care mai de care mai colorate. ... Si pentru ca iepurasul trebuie sa vina de Paste, bancile comerciale incurajeaza cumparaturile, prin oferte promotionale, atat pe segmentul creditelor, cat si pe cel al cardurilor.
Aceste oferte sunt insa in limita stocului disponbil. ... Desi aceasta valoare este mare in raport cu celelalte oferte, si pretul unor astfel de modele depaseste cu mult pretul celorlalte, mai ales in cazul clasei E.
Astfel, cu 1.386 de oferte si peste 86.000 de CV-uri depuse, acest domeniu ocupa detasat primul loc, potrivit cifrelor furnizate de compania Neogen, care detine 65% din piata de recrutare online. ... "Tot o traiectorie ascendenta a avut-o si domeniul comert, cu 367 de oferte", a adaugat Fusu.
Intreprinderile financiare nebancare si magazinele de electrocasnice au urmat modelul bancilor si au lansat diverse oferte promotionale, prin care oamenii pot cumpara diverse obiecte, in rate, cu dobanda zero. ... De asemenea, exista si oferte noi, dar si unele mai vechi, dar "cosmetizate".
Amatorii de oferte turistice pentru Craciun si Revelion au inceput sa-si faca rezervari la pensiuni inca din august, ne-a spus Badulescu.
Cele mai profitabile titluri vor fi si in acest an SIF-urile, dar si companiile care vor lansa oferte publice de vanzare de actiuni. ... In acest an nu se asteapta un numar foarte mare de listari sau oferte publice initiale noi.
In Craiova, nici marile magazine nu au asemenea oferte. ... In momentul acesta avem alte oferte", a spus o reprezentanta a magazinului DOMO, din incinta complexului Mercur.
Pentru aceasta, Ioannidis a anuntat ca, de saptamâna viitoare, ROMTELECOM va lansa pe piata noi oferte, competitive. ... Cosmote si ROMTELECOM vor veni cu oferte comune. ... Peste o saptamâna vom lansa noile oferte, iar de la anul acestea vor fi mai consistente“, a spus bossul ROMTELECOM.
Eventualele probleme care ar putea aparea sunt legate de datoriile mai vechi, dar sunt lucruri care va trebui rezolvate între noi“, a declarat presedintele comisiei de privatizare. Americanii ne vor membri ai familiei Ford Singurul reprezentant al Ford prezent la deschiderea cutiei cu oferte, Lyle Watters, director al Directiei de dezvoltare strategica în Europa, a declarat ca firma sa a facut cea mai buna combinatie de oferte tehnice, financiare si de mediu.
google-analytics.com