Cautare

817 de rezultate pentru "oferte" (3.11 secunde)
tiMOn-oferte pentru toate buzunarele Editia de toamna targului imobiliar national strange laolalta oferte extrem de variate si avantajoase, precum garsonierele de 19 000 euro (pret care include TVA si loc de parcare) in proiectul Sun Residence, dar si vile cu preturi incepand de la 67 000 euro in proiectele dezvoltatorului Premier.
Nici firmele de constructii nu se inghesuie la selectiile de oferte, deoarece construirea caselor sinistratilor nu este o afacere profitabila. ... Firmele de constructii fug de Rast Sirul selectiilor de oferte pentru reconstructia Rastului, la care nu participa decat cateva firme, continua.
Targul Imobiliar National tIMOn, editia XXI, se desfasoara in perioada 19 - 22 aprilie in Piata Constitutiei din Bucuresti, reunind atat cea mai mare oferta de locuinte din tara - 15.000 unitati locative, 5000 dintre ele cu titlu exclusiv - cat si cel mai mare numar de oferte si proiecte speciale destinate exclusiv vizitatorilor:
In afara de industria hoteliera clasica, in ultimii ani- mai cu seama incepand cu anul 2000- in marile orase ale Romaniei, cum ar fi Bucuresti, Constanta sau Cluj, s-a dezvoltat vertiginos o noua gama de oferte de cazare, reprezentata de cazarea in regim hotelier.
Astfel, printre companiile de furnizare si distributie a energiei electrice se numara compania italiana ENEL, care a cumparat Electrica Banat si Dobrogea, si compania CEZ (Cehia), care a depus oferte finale pentru Electrica Oltenia si Moldova, aflate in plin proces de privatizare.
Vom prezenta cateva oferte care mai sunt inca valabile si se adreseaza celor care-si aleg destinatiile pe ultima suta de metri.
Vreau sa contractez un credit si vreau sa ma informez ce oferte au“, a spus Alina Paraschiv, alta craioveanca prezenta ieri în holul Universitatii.Oferte speciale la Salonul de Servicii Financiare 2007Varianta cea mai la îndemâna în astfel de situatii este împrumutul bancar, astfel ca multi craioveni încearca sa contracteze un credit cu destinatiile pliate pe propriile nevoi.
Nuclearelectrica a depus 21 de oferte de vanzare a unei cantitati totale de energie de peste trei milioane MWh pe platforma centralizata a contractelor bilaterale din cadrul bursei de energie OPCOM.
Sfarsitul de an vine cu oferte speciale, iar Targul Imobiliar Project Expo "Transilvania" le strange intr-un singur loc.
Militari, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirii, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi Felicia, iar din 12 noiembrie 2009, aceste oferte vor fi disponibile si in hypermarket-urile Carrefour din Braila, Buzau si Focsani.
In 2012 au fost oferte mai bune decat in 2011, cand a luat startul si la noi . ... Probabil ca la capitolul magazine participante numarul va creste, insa la capitolul oferte bune se vor inscrie tot cei mai mari din domeniu.
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
Si nici nu i-a fost greu, pentru ca in anumite cazuri a fost singura care a depus oferte pentru a inchiria diferite utilaje, in schimbul unor contracte generoase, alimentate din bugetul local. ... De altfel, pentru licitatia respectiva nu au fost depuse decat doua oferte.
Dintre ofertantii care au depus oferte angajante vor fi selectati primii doi clasati, cu care vor incepe negocierile directe pentru obtinerea unor oferte angajante imbunatatite si, in consecinta, a vanzarii la un pret cat mai bun.
Decizia a fost luata in urma solicitarilor venite din partea institutiilor financiare acceptate pe lista restrinsa a investitorilor care vor putea depune oferte pentru preluarea BCR si care au acceptat asumarea contractului de confidentialitate.
Un ofertant-surpriza ar putea fi, in opinia bancherilor, BNP Paribas, institutie care, de regula, are oferte conservatoare atunci cand cumpara active.
Societatile Omniasig, Astra, Allianz-¥iriac Asigurari si BCR Asigurari au depus ieri oferte pentru asigurarea flotei de aeronave a companiei. "Este cel mai mare numar de oferte depuse pentru aceasta licitatie din ultimii trei ani.
Asa se face ca, nici pana la ora actuala, patronii celor cateva unitati de cazare care au mai ramas deschise si pe timpul sezonului rece, nu au reusit sa conceapa astfel de oferte, multumindu-se sa mentina preturile (foarte ridicate comparativ cu unitati similare de la munte) obisnuite la cazarea "la receptie".
Targul lanseaza oferte de apartamente, vile, penthouse-uri si locuinte de lux.
Sarbatorile Pascale reprezinta pentru unii bancheri un prilej de rasfatare a clientilor fideli, dar si de atragere a unora noi cu oferte tentante.
google-analytics.com