Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte la internet" (8.40 secunde)
Internet gratis pentru toti pamantenii, sustine o companie americana Organizatia Media Development Investment Fund (MDIF) planuieste sa le ofere in viitorul apropiat tuturor pamantenilor acces gratis la internet, cu ajutorul unui program intitulat OUTERNET.
Schimbarea uriasa care s-a produs de cateva zile in online La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa. ... Ce inseamna NEUTRALITATEA pe internet In teorie, neutralitatea pe internet ii obliga pe furnizorii de internet (ex din SUA:
Acestia sustin ca peste 1.000 de utilizatori unici navigheaza zilnic, gratuit, pe internet in cele patru parcuri in care administratia locala a introdus acest sistem. ... Cei mai multi utilizatori de internet se inregisteaza in Parcul Bazilescu, urmat de Parcul Kiseleff si Parcul Regina Maria.
Dupa cum probabil v-ati dat seama, in ultima vreme sunt interesat tot mai mult de solutiile mobile de internet fix. Parte pentru ca sa am internet in masina, parte pentru ca o sa am probabil nevoie de asa ceva la o casa la tara. ... Sa trecem la treaba.
Firmele din Europa au trimis peste 600 de oferte de locuri de munca pentru romani, prin intermediul retelei Eures, despre care cei interesati pot obtine informatii de la un consilier angajat la nivelul fiecarei agentii teritoriale de ocupare, potrivit Mediafax.
Cum sa iti protejezi telefonul atunci cand pleci in vacanta O solutie de securitate eficienta este cruciala mentinerea bunei functionari a unui smartphone, insa la fel de importante sunt si masurile suplimentare, scrie hit.ro.
Numarul de conexiuni care ofera posibilitatea de a accesa serviciile de acces la Internet in banda larga a crescut cu 60% in primul semestru al anului 2006, de la 750.000 de conexiuni in decembrie 2005, la aproximativ 1,2 milioane la 30 iunie 2006.
Inainte de anul aderarii Romaniei la structurile europene, primariile din judet care au site propriu pot fi numarate pe degete. In prezent, toate primariile din comunele doljene beneficiaza de conexiune la internet.
Oamenii de afaceri romani au inteles ca trebuie sa se adapteze la mediul de afaceri european, care presupune idei competitive si servicii de calitate.
Cu toate acestea, la randul lor, beneficiarii sunt nevoiti sa aiba o contributie de maxim 5%. Dintre cele 10 programe la care firmele interesate se pot inscrie in aceasta luna, doar unul are termen-limita de depunere a dosarelor pe 22 august, restul termenelor intinzandu-se pana pe 29 august.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
Sentinta arata cit se poate de clar ca licitatia a fost doar o mascarada, menita sa scoata cistigatoare o firma controlata de Adrian Mititelu, apropiata de pesedistii aflati pe atunci la guvernare.
Reduceri BUNE la eMAG de 1 decembrie / arenait.net La eMAG a inceput o noua sesiune de oferte cu ocazia zilei de 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei.
Vanzarea pachetului majoritar de actiuni al societatii Daewoo Craiova, pe care statul il va prelua pana la sfarsitul lui octombrie, va avea loc prin selectie de oferte din partea investitorilor strategici, a declarat ieri ministrul Eco-nomiei si Comertului, Codrut Seres.
Pentru a veni in intampinarea clientilor interni - localnici sau din tara, dar mai ales a celor de peste hotare, operatorii din turism de pe litoralul sudic au reusit sa isi finalizeze de cateva zile pachetele de oferte pentru perioada Revelionului 2005/2006.
Bancile comerciale vin in intampinarea cheltuitorilor cu oferte care mai de care mai colorate. Mai e o saptamana pana la Paste si piata ofertelor promotionale e in plina efervescenta.
Preturile micsorate la automobile practicate de dealeri ii determina acum pe cumparatori sa scoata bani din buzunar. Unii dealeri Ford ofera reduceri de 1.000 de euro la modelul Ford Transit Connect, dar doar pentru motorizarile diesel.
Desi mai este circa o luna pana la Revelionul 2007, bancile comerciale au pus deja la punct tacticile pentru ofensiva promotiilor de iarna. ... Reprezentantii bancilor considera ca, la sfarsitul fiecarui an, numarul romanilor care se imprumuta este cu 15% mai mare decat in orice perioada.
Amatorii de oferte turistice pentru Craciun si Revelion au inceput sa-si faca rezervari la pensiuni inca din august, ne-a spus Badulescu.
O analiza a Intercapital Invest privind evolutia pietei de capital in 2007 arata ca in acest an investitorii se pot astepta la surprize placute si castiguri semnificative speculand actiuni la bursa.
google-analytics.com