Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte la internet" (8.63 secunde)
Acces la Internet pentru toata lumea! Cum va fi posibil Facebook si Ericsson lucreaza la un proiect comun, care are ca scop extinderea ariei de conectivitate la Internet.
De ce femeile prefera barbatii cu aspect viril, iar barbatii femeile slabe si delicate Timpul petrecut pe internet poate afecta nu doar somnul si modul de a comunica al unei persoane, ci poate influenta si gusturile sale in ceea ce priveste atractivitatea persoanelor de sex opus, se arata intr-un studiu recent.
Cele 4 reguli pe care le-a cerut presedintele SUA Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a vorbit in favoarea neutralitatii internetului Obama a lansat un anunt prin intermediului unui videoclip prin care isi anunta planul pentru protejarea libertatii si a deschiderii de pe internet.
Campanie de abonare la Romtelecom:
Un minor valcean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca foloseste pe Internet numele unei companii de telefonie mobila pentru a face rost de bani.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni pe paginile virtuale.
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
Oradenii care nu mai vor sa bata drumurile la furnizorii de utilitati pentru a-si plati facturile la banca pentru ratele lunare sau la diverse ghisee pentru impozite si taxe isi pot achita darile fie din fata calculatorului, fie la cel mai apropiat bancomat.
La 26 februarie 1993 tara noastra a inscris primul primul domeniu de Internet, ".ro", la autoritate internationala abilitata sa reglementeze regimul de utilizare a numelor de domenii in Internet, IANA - Internet Asignment Numbers Authority.
Daca vreti un „mortgage loan“, întrebati la un „helpdesk“ si aflati ca poarta un comision „upfront“ si o divizie de „wholesale banking“. ... Sunt termeni pe care îi folosesc bancile atunci când îsi prezinta produsele pe internet.
Rata de penetrare a telefoniei mobile in Romania, in functie de numarul de cartele SIM valabile, a ajuns la 123% la jumatatea anului 2008, iar din totalul celor 26,5 milioane de SIM-uri, 17,9 milioane erau cartele preplatite valabile, din care peste 75% sunt efectiv utilizate.
România se situa pe penultimul loc din Uniunea Europeana (UE) în functie de accesul populatiei la internet în primul trimestru al acestui an, cu doar 30% din gospodariile românesti conectate la internet, ceea ce reprezinta jumatate din media la nivel comunitar, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.Doar 13% din gospodariile românesti aveau acces la internet prin broadband (conexiune de mare viteza în banda larga).Românii au declarat ca au folosit internetul ca sa citeasca presa on line (14%), sa afle informatii legate de sanatate (11%) si sa interactioneze cu autoritatile publice (9%).
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
De la aparitia internetului, am asistat la lansarea pe piata a numeroase idei si proiecte de tot felul, mai mult sau mai putin serioase, care erau insa anuntate cu surle si trambite de producatori.
Preturile pentru detinerea unui site pe Internet au scazut in ultima perioada considerabil.
In 2008, piata de publicitate online autohtona a inregistrat o crestere de 70% comparativ cu anul anterior, la 72,5 milioane de lei de la 42,6 milioane de lei.
Romania ocupa si in al doilea trimestru locul intai pe plan european si patru in lume in functie de media vitezelor conexiunilor la internet, fiind devansata doar de Coreea de Sud, Hong Kong si Japonia, arata cea mai noua editie a raportului State of the Internet, intocmit de compania Akamai.
"Cat timp petrec copiii pe internet?" Majoritatea copiilor din Romania detin calculatoare personale acasa si petrec, in medie, patru-cinci ore in mediul online, informeaza Salvati Copiii, in urma dezbaterii "Libertate si responsabilitate pe Internet".
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
Pregatiti-va pentru cenzura pe internet SOPA si PIPA sunt doua proiecte legislative ce ar trebui, in viziunea politicienilor americani, sa opreasca pirateria pe internet.
google-analytics.com