Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte internet" (3.38 secunde)
Internet gratis pentru toti pamantenii, sustine o companie americana Organizatia Media Development Investment Fund (MDIF) planuieste sa le ofere in viitorul apropiat tuturor pamantenilor acces gratis la internet, cu ajutorul unui program intitulat OUTERNET.
Ce inseamna NEUTRALITATEA pe internet In teorie, neutralitatea pe internet ii obliga pe furnizorii de internet (ex din SUA:
Acestia sustin ca peste 1.000 de utilizatori unici navigheaza zilnic, gratuit, pe internet in cele patru parcuri in care administratia locala a introdus acest sistem. ... Cei mai multi utilizatori de internet se inregisteaza in Parcul Bazilescu, urmat de Parcul Kiseleff si Parcul Regina Maria.
Dupa cum probabil v-ati dat seama, in ultima vreme sunt interesat tot mai mult de solutiile mobile de internet fix. Parte pentru ca sa am internet in masina, parte pentru ca o sa am probabil nevoie de asa ceva la o casa la tara.
Firmele din Europa au trimis peste 600 de oferte de locuri de munca pentru romani, prin intermediul retelei Eures, despre care cei interesati pot obtine informatii de la un consilier angajat la nivelul fiecarei agentii teritoriale de ocupare, potrivit Mediafax.
Imaginati-va ca cineva aflat in apropiere va intercepteaza pachetele de date si vede tot ce faceti pe internet.
Numarul de conexiuni care ofera posibilitatea de a accesa serviciile de acces la Internet in banda larga a crescut cu 60% in primul semestru al anului 2006, de la 750.000 de conexiuni in decembrie 2005, la aproximativ 1,2 milioane la 30 iunie 2006.
In prezent, toate primariile din comunele doljene beneficiaza de conexiune la internet.
Cei care se pregatesc sa intre in mediul afacerilor, in momentul de fata, au constientizat ca acesta reprezinta un sistem complex de strategii si oferte in care doar cei mai buni reusesc.
Astfel, primul dintre programele care ofera bani doritorilor este "Sprijinirea accesului la Internet si la serviciile conexe", unde finantarile maxime ajung la 82.000 de lei. In acest caz, activitatile eligibile sunt conectarea la Internet prin conexiuni broadband;
Din portofoliul companiei care numara peste 60 de tipuri de asigurari generale, viata si sanatate, cu derivatele acestora, cinci produse pot fi achizitionate prin internet: ... www.astraonline.ro este solutia pe care noi o propunem utilizatorilor de internet care doresc sa isi gestioneze singuri portofoliul de asigurari.
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Reduceri BUNE la eMAG de 1 decembrie / arenait.net La eMAG a inceput o noua sesiune de oferte cu ocazia zilei de 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei. ... Nu uitati, daca si voi gasiti oferte bune, impartasiti-le cu noi in sectiunea de comentarii.
Vanzarea pachetului majoritar de actiuni al societatii Daewoo Craiova, pe care statul il va prelua pana la sfarsitul lui octombrie, va avea loc prin selectie de oferte din partea investitorilor strategici, a declarat ieri ministrul Eco-nomiei si Comertului, Codrut Seres.
Pentru a veni in intampinarea clientilor interni - localnici sau din tara, dar mai ales a celor de peste hotare, operatorii din turism de pe litoralul sudic au reusit sa isi finalizeze de cateva zile pachetele de oferte pentru perioada Revelionului 2005/2006.
Bancile comerciale vin in intampinarea cheltuitorilor cu oferte care mai de care mai colorate. ... Si pentru ca iepurasul trebuie sa vina de Paste, bancile comerciale incurajeaza cumparaturile, prin oferte promotionale, atat pe segmentul creditelor, cat si pe cel al cardurilor.
Aceste oferte sunt insa in limita stocului disponbil. ... Desi aceasta valoare este mare in raport cu celelalte oferte, si pretul unor astfel de modele depaseste cu mult pretul celorlalte, mai ales in cazul clasei E.
Intreprinderile financiare nebancare si magazinele de electrocasnice au urmat modelul bancilor si au lansat diverse oferte promotionale, prin care oamenii pot cumpara diverse obiecte, in rate, cu dobanda zero. ... De asemenea, exista si oferte noi, dar si unele mai vechi, dar "cosmetizate".
Amatorii de oferte turistice pentru Craciun si Revelion au inceput sa-si faca rezervari la pensiuni inca din august, ne-a spus Badulescu.
Cele mai profitabile titluri vor fi si in acest an SIF-urile, dar si companiile care vor lansa oferte publice de vanzare de actiuni. ... In acest an nu se asteapta un numar foarte mare de listari sau oferte publice initiale noi.
google-analytics.com