Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte internet" (4.35 secunde)
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
Un nou serviciu de televiziune transmisa prin Internet se lanseaza astazi, in premiera, in Romania, in cadrul Expozitiei internationale de Tehnologia informatiei si comunicatii, CERF 2005.
Cheltuielile pentru publicitatea pe Internet s-au dublat in acest an fata de 2004, potrivit HotNews. ... In aceste conditii, a crescut si numarul campaniilor de publicitate pe Internet. ... Foarte multe companii isi promoveaza produsele simultan pe Internet si la televizor, tocmai pentru a creste notorietatea marcii si, implicit, vanzarile.
Prin Internet. ... Potrivit informatiilor de pe Ghiseul Bancar, pentru a beneficia de astfel de sercivii e nevoie de un calculator si de acces la Internet. In plus, mai este nevoie de un card si un cont la banca ce ofera servicii prin Internet.
camera single are TV color, cablu satelit, cablu internet, telefon, aer conditionat, frigo-bar, baie cu dus, bideu, uscator de par, panorama deosebita;
Adunarea generala a ICANN, organizatia care gestioneaza numele de domenii internet, a decis astazi, la Paris, ca orice cuvint sau combinatie de litere poate deveni domeniu de internet (exemple:
Trebuie sa ai acces la internet, o semnatura digitala, un transfer de bani pentru taxele judiciare si de timbru si cazierul fiscal. ... Pentru doljeni, înfiintarea unei companii pe internet pare desprinsa din filmele de Science Fiction (SF). Procedura ONRC, asa cum este afisata pe internet, pare simpla.
Wolverine" a "scapat" pe internet. ... a fost vorba de o copie de calitate a unui film de buget mare, cu o luna inainte de lansarea oficiala, informeaza pagina de internet www.digg.com. Copia filmului s-a raspandit cu viteza fulgerului pe internet.
au cazut de acord asupra unui parteneriat pe piata de cautari si publicitate pe internet, prin care incearca sa-si consolideze pozitia in raport cu liderulglobal Google, iar incheierea intelegerii va fi anuntata oficial miercuri, potrivit unei surse apropiate discutiilor.
Desi primii doi sunt informaticieni, iar cel de-al treilea este economist, tinerii s-au dedicat serios afacerii, perfectand un sistem de vanzare de carte pe internet. ... Bucurestiul, Ardealul si Banatul sunt mai dezvoltate, pentru ca, probabil, oamenii au acces mai mult la internet, crede intreprinzatorul craiovean.
In urma demersului Asociatiei pentru Tehnologie si Internet (APTI) pe langa autoritatile romane pentru modificarea taxei pentru publicitatea pe Internet, Parlamentul a votat in data de 24 mai 2005 modificarile cerute de aceasta asociatie la Codul Fiscal.
Gradul de acoperire a retelei informatice globale cunoscute sub numele de Internet, al locuintelor din cele 25 de state ce formeaza in prezent Uniunea Europeana este de 52%, se arata intr-un sondaj european.
Sigbritt Löthberg din Karlstad, Suedia, s-a ales cu cea mai rapida conexiune la internet din lume.
Lipsa unei componente de securitate din programul Adobe System, folosit pentru a distribui filme si emisiuni TV pe internet, permite utilizatorilor sa înregistreze gratuit din serviciul video streaming al Amazon.com, informeaza smartnews.ro, citând Reuters. Bresa de securitate expune continutul video on line la piraterie excesiva, cu efecte asemanatoare celor resimtite de industria muzicala în "era" Napster, si este prezenta pe serverele Adobe Flash video, la care sunt conectate toate playerele companiei de pe aproape toate calculatoarele "legate" la internet.
tinerii si riscul in mediul online", rata de penetratie a internetului in randul copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani, care au acces la internet in propria lor camera, este de 84%.
Directiva privind pastrarea datelor obliga companiile de telefonie si furnizorii de servicii de internet sa stocheze datele privind traficul de telecomunicatii si localizarea, in scopuri legate de aplicarea legii.
Parlamentul european vrea ca neutralitatea internetului sa fie definita si impusa prin legislatia UE Parlamentul european a adoptat joi o rezolutie prin care solicita Comisiei Europene sa faca mai mult pentru a garanta respectarea principiului neutralitatii internetului in UE, astfel incat anumite tipuri de continut web sa nu fie tratate in mod preferential de furnizorii de internet.
Ce credeti ca se intampla intr-un minut pe Internet? ... Cercetatorii au descoperit ca aproape 640 GB sunt transferati intr-un minut pe internet. Cresterea semnificativa a numarului de utilizatori de telefoane mobile a avut un impact major asupra transferului de date pe internet.
Un mare lant de supermarketuri ofera Internet Wireless gratuit pentru clienti Toate magazinele Profi pun la dispozitia clientilor acces gratuit la Internet, incepand de luni, 15 aprilie.
APLICATIA care iti permite sa ai INTERNET fara CONEXIUNE O aplicatie lansata recent si diponibila in prezent doar pe dispozitivele care ruleaza Android permite accesarea unor servicii online chiar daca utilizatorul nu este conectat la internet.
google-analytics.com