Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte internet" (3.42 secunde)
Acces la Internet pentru toata lumea! Cum va fi posibil Facebook si Ericsson lucreaza la un proiect comun, care are ca scop extinderea ariei de conectivitate la Internet.
De ce femeile prefera barbatii cu aspect viril, iar barbatii femeile slabe si delicate Timpul petrecut pe internet poate afecta nu doar somnul si modul de a comunica al unei persoane, ci poate influenta si gusturile sale in ceea ce priveste atractivitatea persoanelor de sex opus, se arata intr-un studiu recent.
Cele 4 reguli pe care le-a cerut presedintele SUA Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a vorbit in favoarea neutralitatii internetului Obama a lansat un anunt prin intermediului unui videoclip prin care isi anunta planul pentru protejarea libertatii si a deschiderii de pe internet.
cu ce oferte vine compania Romtelecom, numarul doi pe piata locala de servicii de televiziune si internet pe linii fixe, a lansat o noua campanie de abonare, prin care le ofera clientilor reduceri ale tarifelor de lista daca semneaza contracte pe unul sau doi ani pentru pachete care sa includa minim doua servicii.
Un minor valcean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca foloseste pe Internet numele unei companii de telefonie mobila pentru a face rost de bani.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni pe paginile virtuale.
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
Pot fi astfel achitate facturile la telefon, fie ca este vorba de cel fix sau mobil, la internet, la gaze, energie electrica, ratele la credite sau unele taxe si impozite locale.
La 26 februarie 1993 tara noastra a inscris primul primul domeniu de Internet, ".ro", la autoritate internationala abilitata sa reglementeze regimul de utilizare a numelor de domenii in Internet, IANA - Internet Asignment Numbers Authority.
Sunt termeni pe care îi folosesc bancile atunci când îsi prezinta produsele pe internet.
In prima jumatate a anului 2008, in Romania, numarul de utilizatori de servicii de telefonie mobila, precum si a numarului de conexiuni la internet a avut un ritm de crestere sustinut, a anuntat miercuri Autoritatea Nationala pentru Comunicatii (ANC).
România se situa pe penultimul loc din Uniunea Europeana (UE) în functie de accesul populatiei la internet în primul trimestru al acestui an, cu doar 30% din gospodariile românesti conectate la internet, ceea ce reprezinta jumatate din media la nivel comunitar, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.Doar 13% din gospodariile românesti aveau acces la internet prin broadband (conexiune de mare viteza în banda larga).Românii au declarat ca au folosit internetul ca sa citeasca presa on line (14%), sa afle informatii legate de sanatate (11%) si sa interactioneze cu autoritatile publice (9%).
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Topul stupiditatilor Plecand de la aceste premise, prestigiosul cotidian Wall Street Journal a pus la punct un fel de clasament, in care a adunat exemple de esecuri tehnologice, incepand cu asa-numitul "nas internet", botezat iSmell, creat in 1999 de Digiscents Inc.
Preturile pentru detinerea unui site pe Internet au scazut in ultima perioada considerabil. ... Acest aspect nu poate decat sa sporeasca beneficiul detinatorului site-ului cu pricina, avand in vedere ca afacerile pe internet au devenit din ce in ce mai profitabile in detrimentul celor clasice.
"Pe segmentul internet media, scaderea inregistrata in 2009 poate fi recuperata usor. In anii trecuti, multe categorii de advertiseri, precum cei din segmentul FMCG, au inceput sa se promoveze agresiv pe internet, in momentul in care a inceput criza, acestia s-au retras.
Romania ocupa si in al doilea trimestru locul intai pe plan european si patru in lume in functie de media vitezelor conexiunilor la internet, fiind devansata doar de Coreea de Sud, Hong Kong si Japonia, arata cea mai noua editie a raportului State of the Internet, intocmit de compania Akamai.
"Cat timp petrec copiii pe internet?" Majoritatea copiilor din Romania detin calculatoare personale acasa si petrec, in medie, patru-cinci ore in mediul online, informeaza Salvati Copiii, in urma dezbaterii "Libertate si responsabilitate pe Internet".
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
Pregatiti-va pentru cenzura pe internet SOPA si PIPA sunt doua proiecte legislative ce ar trebui, in viziunea politicienilor americani, sa opreasca pirateria pe internet.
google-analytics.com