Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (2.65 secunde)
Semnarea contractului intre Consiliul Judetean Dolj si firma HALCROW ROMÂNIA SRL, castigatoarea licitatiei pentru realizarea masterplanului de amenajare a zonei Aeroportului Craiova, s-a amanat, dupa ce una dintre firmele care au depus oferte a facut contestatie.
In plina criza, la Targul Imobiliar din Oltenia (TIO), majoritatea proiectelor noi din Craiova au inregistrat scaderi ale preturilor de lista.
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Oferte speciale, proiecte revenite in actualitate, proiecte noi, un numar impresionant de vizitatori si zeci de oferte speciale: asa a aratat prima zi de tIMOn - Targul Imobiliar National, deschis in Piata Constitutiei intre 24 si 27 septembrie 2009.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelmann, sarbatoreste primul an in Romania. Pentru aceasta ocazie unica, retailerul a pregatit sase zile aniversare speciale, pline de surprize placute si oferte promotionale pentru toti clientii sai.
Intr-un an care se anunta ca fiind dezastruos pentru piata imobiliara, cativa dintre dezvoltatorii din Romania au reusit sa mentina un ritm constant al lucrarilor de constructie si vanzarilor.
Lipsa clientilor de imprumuturi noi si surplusul de lichiditate determina bancile sa scada dobanzile la acest tip de credite. Bancile si-au redus puternic marjele pentru noile imprumuturi si chiar dobanda anuala efectiva (DAE) a scazut cu 3-4% la unele institutii de credit, in special pentru imprumuturile ipotecare.
A 20-a editie a Targului Imobiliar National - tIMOn se va desfasura in perioada 13-16 octombrie 2011, in Piata Constitutiei din Capitala, pe o suprafata record de peste 3500 mp si va ingloba toate domeniile conexe celui imobiliar, de la echipare tehnica pentru locuinte pana la mobila, decoratiuni si gradini.
tIMOn ofera cumparatorilor de locuinte promotii, noutati si exclusivitati la fiecare editie! Numai in perioada targului, care se desfasoara in Piata Constitutiei intre 18-21 aprilie 2013, vizitatorii beneficiaza de oferte exclusive, tombole si discounturi generoase oferite de dezvoltatori. Fiecare editie aduce noi dezvoltatori, proiecte si promotii extrem de atractive.
Un minor valcean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca foloseste pe Internet numele unei companii de telefonie mobila pentru a face rost de bani.
Începând din aceasta saptamâna, operatorul national de telefonie fixa ofera clientilor sai minute gratuite nelimitate în retea si multe alte bonusuri, dupa modelul companiilor concurente.
15% reducere fata de pretul obisnuit ofera, in medie, dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Naponal - tIMOn.
Apa plata pe viata, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou: cateva dintre ofertele care ii asteapta pe vizitatorii tIMOn 300 de ansambluri rezidentiale cu peste 30.000 unitati locative Exclusiv la tIMOn:
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
Bancile comerciale pregatesc dobanzi promotionale, de sarbatori. Astfel, dupa ce in urma cu doua saptamani mai multe banci anuntau oferte promotionale pentru depozite, de curand, pe piata, au aparut si reducerile de dobanzi la creditele imobiliare, potrivit companiei DMI international.
Gaz Metan Severin a dat o puternica lovitura pe piata transferurilor, obtinand ieri-dimineata semnatura mijlocasului Silviu Balace (33 de ani) pentru un an si jumatate. "Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Bucurestenii vor avea din 28 noiembrie pana in seara zilei de 23 decembrie, Craciun ales la Sala Dalles.
In Evenimentul Zilei de acum cativa ani, a aparut un articol in care se sustinea ca supraetajarea blocurilor din Capitala ar crea peste 20.000 de apartamente. ... In Capitala, zicea autorul articolului, sunt 12.000 de blocuri.
Premierul Victor Ponta va fi prezent, vineri, la Soci, unde va asista la Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna si va participa la dineul care va fi oferit cu acest prilej de catre presedintele rus, Vladimir Putin. Informatia a fost confirmata, pentru Mediafax, de premierul Victor Ponta.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
google-analytics.com