Cautare

2199 de rezultate pentru "oferte de iarna" (3.10 secunde)
Chiar daca primavara anului 2014 a inceput, as vrea sa va supun spre atentie, astazi, invatamintele pe care trebuie sa le tragem cu totii din acel puseu de iarna de la sfarsitul lunii ianuarie, atunci cand Romania a fost partial afectata de caderile masive de zapada, indeosebi in zonele de sud si est.
care sunt, de fapt, data si anul nasterii Toata lumea crestina sarbatoreste Nasterea Domnului pe 25 decembrie, dar aceasta nu ar fi data reala a nasterii, dupa cum au aratat cativa cercetatori si istorici.
Definitia eczemei Eczema este o afectiune cutanata (a pielii) caracterizata prin aparitia leziunilor eritemato-veziculoase (vezicule pe un fond rosu), pruriginoase, de natura alergica; aspect de placarde rosii, umflate, cu mancarimi suparatoare, ulterior acoperite de vezicule (basici);
Iarna ramane ATIPICA pana la final. ... Iarna va ramane atipica pana la final, cu temperaturi neobisnuit de ridicate in unele zone. PROGNOZA METEO IANUARIE Temperatura aerului va avea in general valori apropiate de mediile climatologice in centrul, nordul si local in vestul tarii.
Iubitorii sporturilor de iarna trebuie sa se pregateasca serios anul acesta inainte de a pleca la munte si asta deoarece, an de an, tot mai multe cazuri de pacienti se prezinta la cabinetul fizioterapeutului din cauza accidentarilor la ski, care provoaca ruptura ligamentului incrucisat anterior, o afectiune invalidanta ce se manifesta prin durere si umflarea zonei afectate.
ORA DE VARA: Cand se schimba ora in Romania in anul 2017 Specialistii spun ca avem nevoie de o saptamana pentru ca organismul nostru sa se adapteaze la trecerea la ORA DE VARA.
Vine iarna. Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile.
Aproximativ 2 milioane de romani poarta numele sfantului. Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf. ... Foarte multi romani poarta numele de Ion (forma neaosa), Ioan sau Ioana, fie ca atare, fie in diferite variante:
In mod istoric, februarie este luna in care in tara noastra se produc cele mai multe episoade cu viscol si zapada abundenta dintre toate lunile de iarna.
Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care:
Ca in fiecare an, iarna ia autoritatile locale pe nepregatite, desi cu totii se bat cu pumnii in piept, la orice ora din zi si din noapte, ca sunt gata sa intervina atunci cand da zapada.
Pe la inceputul anului trecut, cind incepuse deja batalia pentru un loc pe listele de candidati, unul dintre presedintii organizatiilor judetene de partid mi-a povestit cum a scapat el de sumedenia de membri care doreau sa candideze pentru primar.
Laudabila initiativa celor de la Crucea Rosie. Pe scurt, constienta de faptul ca romanii nu stiu ce inseamna sa lupte impotriva dezastrelor, Crucea Rosie a lansat programul „Prevenirea Dezastrelor”, in incercarea de a educa populatia privind minimul de masuri de reducere a riscurilor.
Nici nu stii ce sa mai intelegi cand vezi panica creata de un pic de vifornita.
De fiecare data cand se maresc preturile se spune ca salariile nu pot tine pasul cu acestea pe motiv ca bugetul nu poate suporta un astfel de efort financiar.
De fiecare data cand se maresc preturile se spune ca salariile nu pot tine pasul cu acestea pe motiv ca bugetul nu poate suporta un astfel de efort financiar.
Cele mai iubite sloturi cu tematica de Craciun imbina farmecul sarbatorilor cu entuziasmul oferit de jocurile de cazinou online, printre care se numara si  Winboss Casino, oferind jucatorilor o experienta incantatoare si magica.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Reduceri BUNE la eMAG de 1 decembrie / arenait.net La eMAG a inceput o noua sesiune de oferte cu ocazia zilei de 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei. ... De aceea am facut o selectie pentru voi.
Vanzarea pachetului majoritar de actiuni al societatii Daewoo Craiova, pe care statul il va prelua pana la sfarsitul lui octombrie, va avea loc prin selectie de oferte din partea investitorilor strategici, a declarat ieri ministrul Eco-nomiei si Comertului, Codrut Seres.
google-analytics.com