Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (2.74 secunde)
Ultimele sapte zile au reprezentat pentru partidele de la nivel local un bun prilej de a face o campanie intensa, dar care, de cele mai multe ori, nu a fost prea placuta pentru contracandidati.
Acestia sunt vanduti in piete sau in alte locuri mai mult sau mai putin amenajate, de catre diferite societati comerciale care spera sa obtina cat mai multe profituri de pe urma acestei activitati comerciale efemere.
Romanii inca nu au adoptat comportamentul de achizitie de tip occidental, sunt de parere specialistii in studii de piata.
Cateva sute de persoane din fiecare oras al Vaii Jiului vor primi ajutoare pentru incalzire si in aceasta iarna, masura fiind valabila pentru cei cu venituri modeste.
Romanii in general si constantenii in particular nu se dezic de traditia "pusului pentru iarna": ... Odata cu sfarsitul verii si apropierea sezonului rece constantenii, in special cei mai in varsta iau cu asalt pietele si magazinele agroalimentare pentru a-si pregati proviziile pentru iarna.
Primaria craioveana a economisit cel putin 14,7 miliarde de lei vechi datorita iernii lipsite de precipitatii. In conditii normale, administratia cheltuia cel putin patru miliarde de lei vechi pe luna cu deszapezirea.
Aparatele de aer conditionat, ventilatoarele si restul sistemelor de racire consuma vara la fel de multa energie ca si cele pentru incalzit in timpul iernii. Astfel, in ciuda tuturor credintelor, consumul de energie electrica din timpul verii este acelasi cu cel din timpul iernii.
Cauciucurile de iarna, mai scumpe din septembrie. Incepand din noiembrie, echiparea autoturismelor cu anvelope de iarna sau all season este obligatorie Distribuitorii marcilor Michelin si Goodyear vor majora incepand cu 1 septembrie preturile la toate tipurile de anvelope, in medie cu 7-10%.
A cumparat drepturile tv pentru Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci 2014 si pentru Jocurile Olimpice de Vara de la Rio de Janeiro 2016 vor fi transmise, in Romania, de TVR.
Schi-ul si snowboarding-ul, sporturi perfecte pentru slabit si dezvoltarea musculaturii Schiand, poti arde 700 de calorii intr-o ora PROTV : ... Alergatul pe timp de iarna, prin zapada, printre mormanele de pe trotuare si din parcuri, poate fi insa destul de greu.
Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci costă
Google celebreaza inceperea Jocurile Olimpice de Iarna 2018 printr-un doodle special. La aceasta competitie participa peste 2.900 de sportivi, dintre care 28 sunt romani.
Orange lanseaza doua aplicatii pentru turistii de la munte Orange Romania lanseaza doua aplicatii pentru iubitorii sporturilor de iarna. i-Rewind si Info Ski de la Orange sunt dedicate turistilor care isi petrec vacanta de iarna la munte si sunt compatibile cu sistemele de operare iOS si Android.
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul de lansare al albumului Ritual de Iarna, pe care Calin Pop il va sustine la Bucuresti. ... In acest moment, mai exista un numar limitat de bilete, care se pot achizitiona din Reteaua Iabilet.ro.
La acest vernisaj au fost expuse lucrari cu tematica de sezon, peisaje hibernale executate in ulei si acril, picturi in cutit, grafica reprezentand personalitati istorice participante la Centenar si alte lucrari executate in tehnici diverse.
ORA DE VARA 2013: Cand si de ce isi fixeaza romanii ceasurile ORA DE VARA 2013: Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
Temperatura, presiunea atmosferica si specificul anotimpului in care aparem pe aceasta lume ne influenteaza, vrand, nevrand, personalitatea, asa cum si climatul influenteaza caracterul fiecarui individ, iar starea meteo ne influenteaza dispozitia de peste zi.
Pantelimon, sau Pintilie calatorul, este fratele mai mic al Sfantului Ilie si este sarbatorit de calendarul ortodox si cel popular la data de 27 iulie. ... E tamaduitor de boli.
Romania trece la ora de iarna in noaptea de sambata spre duminica Romania revine duminica, 27 octombrie, la Timpul Legal Roman, ora Europei Orientale.
google-analytics.com