Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (4.19 secunde)
Greseala pe care o fac toti soferii iarna cand pornesc motorul (Autoare:
Tot ce trebuie sa stii despre Jocurile Olimpice de la Soci Cea mai scumpa ediție a Jocurilor Olimpice de Iarna va incepe oficial astazi in Rusia. Pe timpul a 16 zile de concurs vor fi acordate 98 de medalii.
Ziua a doua a Jocurilor Olimpice de Iarna este marcata cu un nou Doodle. Google Doodle este un sistemul introdus de catre gigantul din Mountain View in urma cu cativa ani.
Sa le dea amenda acestor bestii cu chip de om, care pun in pericol insasi viata blocului de locuinte in care... ... Ca nu meritati numele de oameni!
Ora de iarna 2014.
O noua pagina din jurnalul celor mai rasfatati membri ai familiei se scrie in aceasta iarna magica la Gymboland, locul in care toti copiii sunt fericiti.
Din 15 ianuarie incepe perioada soldarilor de iarna.
vara si iarna. Daca Sfantul Gheorghe incuie iarna si infrunzeste intreaga natura, Sfantul Dumitru desfrunzeste codrul si usuca toate plantele. ... - Daca o oaie neagra se aseaza inseamna ca iarna va fi una buna.
Sarbatori de iarna 2018 , Romania Sarbatori de iarna Google Doodle Pentru a marca inceputul sarbatorilor de iarna, Google are un Doodle special - o imagine de poveste. Mos Craciun apare pe sania condusa de reni si, pentru a imparti cadouri pentru toti copiii, este ajutat de spiridusi.
Asa ca nu e de mirare ca sunt putini cei preocupati de o conducere eficienta, economica si care sa nu dauneze automobilului. De fapt, este o arta sa conduci atat de bine incat sa menajezi propria masina.
cum sa reducem consumul masinii pe timpul vacantei De fiecare data cand ne oprim la pompa si vedem ca pretul unui litru de benzina sare cu mult de 5 lei, mai scump decat in majoritatea tarilor din vestul Europei, ne gandim ce am putea face ca automobilul nostru sa consume mai putin.
Amatorii de oferte turistice pentru Craciun si Revelion au inceput sa-si faca rezervari la pensiuni inca din august, ne-a spus Badulescu. ... Varful este atins in octombrie, cand se desfasoara bursele de turism montan, balnear. Pana in prezent s-au ocupat 75% din locurile disponibile pentru petrecerea Sarbatorilor de iarna.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Recorduri pentru piata romaneasca de arta. Licitatia Vechi Maestri ai Picturii Romanesti si Licitatia de Arta Decorativa si Design afirma interesul investitional tot mai pronuntat, in contextul unei piete de arta aflata in plin proces de evolutie. Evenimentul marcheaza trei recorduri pe piata de arta din Romania:
Vicepremierul Dan Nica sustine ca pretul energiei termice nu risca sa creasca in aceasta iarna, dar precizeaza ca "riscul major" il reprezentau datoriile istorice ale centralelor.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ... In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale.
La cateva decenii dupa traducerea de referinta, Editura Polirom a oferit noua traducere, pentru tinerii de azi, a romanului De veghe in lanul de secara.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
google-analytics.com