Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (7.89 secunde)
Intrebari si raspunsuri privind pneurile de iarna! Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari.
10 lucruri de facut URGENT la masina acum, ca am scapat de iarna si zapada - Trebuie scapat de solutiile de deszapezire de sub masina - Verificarea pieselor care cedeaza la ger, esentiala - Iarna, anotimpul care uzeaza cel mai mult piesele auto Iarna este anotimpul pe care masinile il urasc cel mai mult.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
un proiect de ordonanta prin care soferii sunt obligati sa isi "incalte" masinile cu anvelope de iarna, altfel se vor alege cu amenzi usturatoare.
Comerciantii de anvelope se intrec in promotii. Cumperi anvelope de iarna si primesti gazduire gratuit pentru cele de vara sau, la achizitionarea a patru anvelope, primesti diverse accesorii de iarna cadou.
Expozitia are loc in Capitala, in Piata Constitutiei, timp de 4 zile, de joi pana duminica, si va fi deschisa intre orele 10.00-20.00 (joi-sambata) si 10.00-18.00 (duminica).
Nu trebuie neaparat sa aiba fulg de zapada" "Legislatia prevede ca anvelopele de iarna trebuie sa aiba simbolurile M si S (noroi si zapada). Nu este nevoie sa aiba si insemnul cu fulg de zapada.
Anul acesta, in perioada sarbatorilor de iarna, Romsilva va vinde peste 130.000 de brazi si molizi. Potrivit declaratiilor date presei centrale de directorul institutiei, costul acestora va fi cuprins intre noua si 25 de lei. Preturile de vanzare pe piata vor fi insa fixate de comercianti.
Trecerea la ora de iarna 2018 se face in noaptea de duminica spre luni, dintre 28 octombrie si 29 octombrie 2018, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. ... Ora de iarna va tine din 28 octombrie (duminica) 2018 pana pe 31 martie 2019 (duminica).
Google marcheaza solstitiul de iarna - inceputul iernii astronomice, in data de 21 decembrie -, prin schimbarea logoului cu un doodle special. Google are un logo special, cu literele transformate intr-o manusa incolacita la care doua maini croseteaza de zor.
SOLSTITIUL DE IARNA 2017. ... Ce este solstitiul de iarna SOLSTITIUL DE IARNA 2017, marcat de GOOGLE cu un DOODLE special. Ca in fiecare an, desi iarna meteorologica soseste inca de la 1 decembrie, inceputul iernii astronomice este marcat de un moment precis, cel al SOLSTITIULUI DE IARNA.
Agentiile de turism din România au vândut deja aproape 80% din pachetele turistice destinate sarbatorilor de iarna, oferte care se vor epuiza în primele zile ale lunii urmatoare, a declarat consultantul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu.Acesta a mentionat ca, în ceea ce priveste Austria, cea mai solicitata destinatie externa, nu se mai gasesc decât pachete ce pornesc de la 800 de euro, în conditiile în care acum o luna se puteau gasi oferte pentru acesta tara cu preturi începând de la 250 de euro.
Motorstorry ofera cateva "Sfaturi pentru condusul pe timp de iarna", pe care le puteti citi in continuare. Iarna a venit deja, in aproape toata tara, si e cazul sa ne reamintim cateva reguli despre condusul pe timp de iarna, pe drumuri cu polei, zapada sau gheata.
Anvelopele all season sau mixte nu sunt asimilate anvelopelor de iarna Anvelopele de iarna nu sunt asimilate anvelopelor all season sau mixte decat daca acestea au inscrise initialele M si S, informeaza Autoritatea Rutiera Romana.
Ce CAUCIUCURI DE IARNA sa iti cumperi si care este probabilitatea ca POLITIA sa te prinda fara anvelope speciale Potrivit calculelor gandul, probabilitatea ca un sofer sa fie amendat de politie, incepand cu 1 noiembrie, daca nu are anvelope de iarna prevazute cu simbolurile M si S este foarte mica, dat fiind faptul ca organele statului nu detin suficient de multe echipe de verificare.
In loc sa se apuce de construirea caselor din Noul Rast, autoritatile au inceput sa taie din locuintele care trebuie construite pe motiv ca nu toate au fost distruse. Nici firmele de constructii nu se inghesuie la selectiile de oferte, deoarece construirea caselor sinistratilor nu este o afacere profitabila.
Joi, 19 aprilie, la ora 10.30, incepe editia a XXI a tIMOn - Targul Imobiliar National, cu un record de 116 firme expozante si peste 150 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara.
Amenzi de pana la 4.000 de lei, cauciucurile de iarna obligatorii de la 1 noiembrie, indiferent de vreme, anvelopele all season nu te scapa de amenzi, sunt cateva dintre "zvonurile" care circula inainte de intrarea in vigoare a Ordonantei nr.
Cauciurile de iarna nu iti salveaza viata Toate discutiile din jurul deciziei guvernului de a impune cauciucurile de iarna la autovehicule le-au creat multora impresia ca daca ai astfel de gume pe masina poti sa mergi cu aceeasi viteza sau siguranta ca vara.
Vesnica intrebare la inceput de primavara: a venit oare timpul sa ne punem anvelopele de vara?
google-analytics.com