Cautare

76 de rezultate pentru "of postal nr1 huedin" (2.70 secunde)
Declaratia se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, cu confirmare de primire", a afirmat Bogdan Hutuca.
Destinatarul trebuie sa comunice salariatului postal numarul de identificare al transferului, numele si prenumele expeditorului, cat si suma aproximativa trimisa.
Declaratiile de venit pot fi depuse de catre contribuabili direct la sediul administratiei financiare (registratura organului fiscal) de care apartin, la oficiul postal, prin scrisoare recomandata sau on-line, pe site-ul institutiei.
Astfel, unul dintre cele doua formulare completate de contribuabil se depune la oficiul postal, prin scrisoare recomandata. Este necesar sa pastrati o copie a declaratiei depuse.
Motivele pentru care plata la posta este aleasa sunt legate de faptul ca oficiul postal este aproape de casa sau de serviciu (31%), este simplu de utilizat (15%) sau este comod (15%).
Bucurestenii pot opta pentru plata electronica (prin internet banking), cu numerar, cu cardul, prin ordin de plata sau prin mandat postal.
Contribuabilii pot achita taxele si impozitele prin plata electronica (prin internet banking), plata cu numerar, plata cu cardul, plata prin ordin de plata sau plata prin mandat postal.
Orice comanda trebuie sa fie facuta prin internet sau prin telefoanele asociatiei, iar cartea va fi trimisa prin ramburs postal.
„Costurile de înscriere pe site-uri specializate sunt zero, iar ale conexiunii pe durata editarii CV-ului sunt estimate la 1 - 4 lei/ora la internet cafe-uri, în timp ce un simplu timbru postal costa 0,5 lei“, noteaza www.myjob.ro.
Splaiul Unirii 96, Bucuresti, Romania, Cod postal: 040038 Program: Luni - Vineri 9:00 - 18:00 Sambata 10:00 - 16:00 Telefon:
5, Cod Postal 020801, Bucuresti, banii urmand a fi returnati in contul din care a fost efectuata plata. Costul transportului va fi suportat de catre expeditor.
41-43, Arad, Cod postal: 310158, Tel.: 0357 439 200, 0357 439 300 CUI: RO23669935 Reg. Com: J02/653/2008 Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) autorizatie nr:
Banii care ii intra in casa o singura data pe luna, cand vine factorul postal sa ii aduca drepturile banesti in apartamentul ei din Cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, trebuie chibzuiti cu mare bagare de seama.Din ei, varstnica trebuie sa acopere intretinerea sa, dar si toate cele necesare fetitei sale Eliza, acum in varsta de doar 10 ani.
Suma solicitata e de cateva sute de lei, de obicei, iar pentru a intra in posesia banilor infractorul se prezinta personal la usa victimei sau solicita mandat postal.
Din pacate, conflictul pare sa fi fost declansat nu de caratorii cu carca, ci de oficiantii care stau degeaba pe la ghisee si se fac ca muncesc, zambind plini de fericire la cei doi-trei clienti care se vad obligati sa stea cate jumatate de ora la coada pentru a cumpara un timbru sau pentru a trimite un mandat postal.
Conducerea PSD a simtit nevoia sa convoace o conferinta de presa pentru a dezvalui cu huruit mediatic o intreprindere de ordin postal.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com