Cautare

2161 de rezultate pentru "of postal 13 galati" (2.92 secunde)
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Electrocentrale Galati SA, avind ca director general pe consilierul judetean PC Cristian Istrate, inscrisa cu o cifra de afaceri de peste 280 de miliarde de lei vechi.
BRD Groupe Societe Generale filiala Galati a organizat un cocteil in care oamenii reprezentativi din diverse domenii de activitate din judetul Galati au socializat si au discutat despre posibilitatea stringerii legaturilor economice si artistice dintre regiunea Lyon si Galati.
Totul pleaca de la sediul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Galati, care nu indeplineste conditiile pentru verificarea tehnica periodica a autotrenurilor si in general a autovehiculelor cu gabarit depasit.
In cursul lunii trecute, la Oficiul Registrului Comertului Galati, s-au inregistrat 240 de noi agenti economici. ... Peste 20 de mii de firme Potrivit declaratiilor directorului Oficiului Registrului Comertului Galati, Oprea Raducan, la nivelul judetului Galati, sint in functiune 23.743 de agenti economici.
Buna parte din cele 120 de service-uri care functioneaza in prezent pe raza judetului Galati nu a fost inspectata in vederea autorizarii de catre Registrul Auto Roman (RAR) Galati, ceea ce inseamna in consecinta ca documentele eliberate pentru masinile care le treg pragul, cum ar fi inspectiile tehnice periodice, nu sint valabile.
Parker Store Galati este noul magazin de desfacere a PH Hidro Pneumatic, primul distribuitor din Romania al concernului Parker Hannifi Co. ... In cadrul Parker Store, deschis in Galati pe soseaua Smirdan nr.
- azi) dimineata ne vom intilni cu reprezentantii Primariei la sediul institutiei pentru a discuta pe aceasta tema si pentru a gasi solutii de rezolvare a acestei probleme", a declarat comisarul sef al Garzii Judetene de Mediu Galati, Gabriel Panaitescu.
Intrarea in impas a negocierii contractului colectiv de munca (CCM) de la Combinat, care a culminat cu esuarea concilierii conflictului de munca declansat de sindicate, ar putea avea consecinte neplacute asupra cistigurilor celor 15.000 de salariati de la Arcelor Mittal Galati.
Combinatul siderurgic a cerut Curtii de Apel Galati sa anuleze o decizie emisa de Ministerul Economiei, dar si un proces-verbal intocmit de Directia Regionala Vamala Galati, prin care administratia Mittal Steel fusese obligata la plata a 3.605.690 de lei reprezentind diferente de drepturi vamale de import.
Directia Regionala Vamala Galati si-a schimbat denumirea in Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Galati, in vederea preluarii, de la 1 iulie, a activitatii de supraveghere a productiei, importului si circulatiei produselor accizate, care se facea pina cum de Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului.
Cum la SC Pexco SA Galati s-a declansat procedura de reorganizare si faliment, actiunea in instanta a fost introdusa de administratorul judiciar, SC Gradual SRL Galati, dupa ce, se pare, partile nu au ajuns la nicio intelegere.
Dupa cum se stie, printr-o decizie a consiliului de administratie din cadrul AFDJ Galati, adoptata la data de 28 septembrie, Florin Uzumtoma a fost revocat din functia de director Cai Navigabile al institutiei si numit seful Biroului Auto.
Judetul Galati nu poate spera deocamdata sa participe la licitatie intrucat pana la aceasta data nu a fost creata Autoritatea Judeteana de Transport.
Procesul intentat Directiei de Munca de catre ArcelorMittal Galati, prin care se solicita anularea actului administrativ prin care institutia a refuzat inregistrarea actului aditional care prevedea prelungirea valabilitatii CCM de la Combinat pana la 31 decembrie 2008, va avea azi un prim termen, care se anunta a fi unul fierbinte, in conditiile in care Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) a depus saptamana trecuta, la Tribunal, cerere de interventie in proces.
Amenda de 100.000 de lei aplicata de comisarii Garzii de Mediu Galati vine dupa ce in luna decembrie a anului trecut Agentia de Protectie a Mediului Galati efectuase o verificare la hypermarketul Kaufland, punandu-le in vedere sa adopte masuri tehnologice adecvate pentru apele uzate evacuate pentru a se conforma cu legislatia de mediu in vigoare.
Una dintre prevederile incluse in autorizatia integrata de mediu a ArcelorMittal Galati, emisa anul trecut si valabila pana in anul 2014, este cea privitoare la obtinerea avizului de inchidere a haldei de zgura.
Conform datelor cuprinse in bilantul contabil pe anul 2007, Fotbal Club Otelul SA, care a avut anul trecut pe statele de plata 39 de persoane, a avut o cifra de afaceri de 12.407.123 lei si venituri totale ce au insumat 13.233.115 lei.
Judetul Galati se afla in prezent intr-o situatie paradoxala: fermierii au incheiat contracte cu Administratia Nationala de Imbunatatiri Funciare, filiala Galati, pentru 90.000 ha, dar in prezent se iriga doar pe 4.600 ha din cauza furturilor din reteaua de irigatii.
Aceasta este situatia mai multor intreprinzatori care au depus la Oficiul Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (OTIMMC) Galati dosarele in vederea accesarii fondurilor guvernamentale care s-au derulat in acest an.
google-analytics.com