Cautare

2161 de rezultate pentru "of postal 13 galati" (2.77 secunde)
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a fost prezent ieri la Galati, prilej cu care i-a prezentat pe candidatii din judetele Galati, Braila si Constanta pentru alegerile europarlamentare. ... Asa s-ar putea descrie vizita la Galati a presedintelui PSD, Mircea Geoana.
Candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, se pronunta pentru promovarea tinerilor care s-au facut remarcati intr-un domeniu de activitate in politica, aceasta reprezentand unica alternativa pentru scoaterea tarii din criza.
Liberalii si-au lansat vineri seara, cu surle si trambite, candidatului pentru Primaria Galati, cu ocazia celei de-a XV-a editie a Galelor PNL, in cadrul carora s-au acordat si premiile anuale.
Mai mult decat atat, demisionarii spun ca toata aceasta lipsa de comunicare din cadrul partidului s-ar fi acutizat in momentul in care o parte din PIN Galati a participat la conferinta in care vicepresedintelele PIN, Lavinia Sandru, si-a aratat sustinerea lui Marius Stan pentru Primarie, alaturi de reprezentantii Partidului Alternativa Ecologista, toate acestea in condiĆ¾iile in care PIN Galati isi stabilise deja candidatul in persoana lui Valentin Cojocaru si informase si conducerea centrala asupra acestui aspect.
Cea mai importanta contestatie a venit din partea Organizatiei Judetene a Partidului National Taranesc-Crestin Democrat, care si-a indreptat actiunea catre Andrei Lisinschi, candidat la Primaria municipiului Galati.
Din acest motiv cei care au buletine pe vechile adrese din Galati au fost nevoiti sa se duca pentru a vota la sectiile arondate domiciliului anterior. Un astfel de caz e cel al familiei Patoi Costel, care locuieste de cateva luni la blocul S7, apartamentul 13.
Harta include solutii concrete care trebuie aplicate municipiului Galati, idei care au fost preluate din discutiile cu cetatenii si cu specialisiti, ba chiar din propunerile celorlaltor candidati la functia de primar.
Turul al doilea al alegerilor locale de la Galati a iesit din tiparul caracteristic al celorlaltor scrutine prin numeroasele sesizari trasnite si decizii amuzante ale birourilor electorale din cadrul sectiilor de votare.
Pe langa Galati, celelalte judete cu probleme sunt Bacau, Teleorman, Constanta, Satu Mare, Salaj, Gorj, Vrancea si Vaslui. La Galati, Gheorge Stefan si Roberta Anastase vor fi cei doi reprezentanti din partea PD-L care se vor ocupa de reorganizarea Biroului Permanent Judetean Galati.
Dupa aproximativ patru ani de cand stau in Parlament alesii nostri si, in conditiile in care se apropie alegerile legislative, am vrut sa aflam si noi cam cat de cunoscuti sunt senatorii si deputatii de Galati printre cetatenii urbei noastre. ... Cunosc, dar in Galati m-am lamurit".
Daca pana acum era doar un simplu zvon faptul ca social-democratul Florin Paslaru, actualmente consilier local, va candida pentru un post de deputat intr-un colegiu din Galati, iata ca acum zvonul s-a transformat in realitate.
Astfel, potrivit informatiilor furnizate de catre Inspectoratul Judetean de Politie Galati, o patrula din cadrul Politiei Comunitare Galati a depistat un pensionar, in varsta de 54 ani, in timp ce lipea, pe stalpii RENEL, afise electorale reprezentandu-l pe candidatul Viorel Beltic din partea PRM pentru Senat.
ITM Galati va lua incepind de luna viitoare masuri aspre impotriva agentilor economici care nu au achitat institutiei comisionul aferent gestionarii cartilor de munca ale salariatilor.
Verificarile operate in ultima luna de zile de inspectorii Directiei Agricole Galati au scos la iveala faptul ca o buna parte din vinul scos la comercializare pe piata nu este altceva decit apa cu diverse arome Inspectia produselor de origine din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, care se ocupa si de verificarea sectoarelor legumicol, pomicol si viticol, a efectuat in ultima perioada o serie de controale ce au vizat in special calitatea produselor care ajung pe masa consumatorilor.
Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Petre Grigore, ne-a declarat ca prioritatea numarul unu pentru ministerul de resort o constituie in momentul de fata absorbtia fondurilor SAPARD.
Mittal Steel Galati va fi amendat de comisarii Garzii de Mediu pentru faptul ca nu s-a gasit persoana responsabila pentru prabusirea Haldei de zgura.
Judecatorii au finalizat zilele trecute cel mai complex dosar de coruptie instrumentat vreodata pe raza Curtii de Apel Galati, toti inculpatii fiind condamnati pentru comiterea unei multitudini de infractiuni, pornind de la trafic de influenta si luare de mita pina la abuz in serviciu, deturnare de fonduri si inselaciune.
Masura ar conduce, in opinia lor, la eliminarea concurentei neloiale practicate de unele firme de taximetrie din Galati. Cererea taximetristilor poate parea cel putin ciudata, avind in vedere ca ultima majorare a tarifelor a fost aprobata de Consiliul Local Galati chiar in cursul anului trecut.
Pentru ca aceasta situatie sa fie rezolvata, miercuri este asteptat la Galati un reprezentant al conducerii Damen Olanda. ... Mai multe voci din curtea societatii spuneau ca la Galati ar trebui sa vina chiar presedintele grupului Damen.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
google-analytics.com