Cautare

2161 de rezultate pentru "of postal 13 galati" (3.11 secunde)
Efectele recesiunii economice sunt resimtite si de catre strainii pentru care de la inceputul acestui an s-au solicitat si eliberat autorizatii de munca din partea Seviciului pentru Imigrari Galati.
In judetul Galati s-au inregistrat pina acum aproape 2.000 de cereri pentru acordarea rentei viagere, numar ce s-ar fi putut dubla daca legea ar fi permis de la bun inceput producatorilor agricoli care detin terenuri in devalmasie sa devina rentieri.
Directorul DMPS Galati, Niculina Olimpia Ralea, a facut cunoscut ca cel putin in prima luna de tranzitie, alocatiile vor veni prin mandat postal, cu posibilitatea ca parintii sau tutorii copiilor si tinerilor sa-si deschida cate un cont in care sa le fie virati banii.
Vicepresedintele PSD Galati, Dorin Meran, i-a solicitat ieri presedintelui filialei locale, deputatul Dan Nica, sa demisioneze din functie si sa-si asume raspunderea pentru esecul alegerilor din 2004.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati. ... Primul ministru Calin Popescu-Tariceanu a vizitat ieri orasele Galati si Braila.
Reprezentantii PSD Galati au hotarit sa nu mai dea motive de discutii adversarilor politici. ... Promisiunea facuta in urma cu o saptamina de George Cubasa a fost respectata, astfel incit PSD Galati s-a prezentat in fata ziaristilor galateni cu toate analizele la zi.
Acesta este Nicu Zburlea, ales presedinte interimar al TSD Galati. ... Mai mult, voci din interiorul TSD Galati sustin ca adunarea in care a fost ales Nicu Zburlea presedinte interimar al Organizatiei de Tineret a fost nestatutara, citeva nume aflate in pozitii de conducere nefiind convocate la acea sedinta.
Miercuri conducerea PSD Galati cerea prefectului demiterea reprezentantului Prefecturii din municipiul Tecuci pe motiv ca a facut campanie Aliantei D.A.
PC a cerut scaunul de prefect de Galati, dar a fost refuzat. ... Partidul Conservator a renuntat la ideea de a primi functia de prefect al judetului Galati. ... "Am cerut functia de prefect de Galati.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, sustine ca ceea ce se intimpla la CJ Galati a intrat in atentia euroobservatorilor PSD.
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati.
13 octombrie 1967, comuna Cavadinesti, judetul Galati Profesia de bazaa:
a€žMiza acestei sedinte are si un substrat politic, si anume rezolvarea unor probleme interne ale A'monstruoasei coalitiiA' PSD-PC, care functioneaza la Galati, atit in CJ, cit si in Consiliul Municipal.
Presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, secretar de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre, a anuntat ca judetul nostru are din ce in ce mai multe probleme din cauza migratiei fortei de munca autohtone.
Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de deszapezire in judetul Galati a fost programata si adjudecata de societatea Drumuri si Poduri, aflata in subordinea Consiliului Judetului.
Monitorizare APD Asociatia Pro Democratia Galati a participat cu doi observatori la primul tur al alegerilor locale partiale din Firtanesti. ... Cu toate acestea cei de la APD Galati au apreciat ca neregulile sesizate in comuna Firtanesti nu au fost de natura sa influenteze rezultatul votului.
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Ministrul Economiei si Comertului (MEC), Varujan Vosganian, a dat asigurari ieri, la Galati, ca Electrocentrale va trece in subordinea municipalitatii. ... Am fost in Bacau, Iasi si Galati. ... Nu va pot spune insa cind se va intimpla acest lucru la Galati.
Ieri a avut loc ultimul termen de judecata in procesul deschis de edilul sef al comunei Namoloasa, Valerian Todita, impotriva Prefecturii Galati.
Prefectura si Consiliul Judetului (CJ) Galati au ajuns din nou in fata judecatorilor din cauza unor divergente juridice. De aceasta data este vorba chiar despre regulamentul de organizare si functionare a CJ Galati, despre care reprezentantul Guvernului in teritoriu considera ca a fost adoptat cu incalcarea legii.
google-analytics.com